rere79 29.07.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Fajne zdjątko córeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 29.07.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 To zdjęcie na pcv o grubości kilku milimetrów, bez ramki, też można je przecierać szmatką, chociaż nie widzę potrzeby, chyba że muchy upstrzą. Nie, nie jest fioletowe, czarno-białe. Cieszę się, że Wam się podoba, trochę się bałam, jak wyjdzie, bo to mojego autorstwa, pamiątka z naszego poprzedniego miejsca zamieszkania, droga nad nasze ulubione jezioro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatholandii 30.07.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 (edytowane) Witaj ponownie sąsiadko. Dawno do Ciebie nie zaglądałam i co? ...Synek się pojawił i piękny ogród powstał. Mój ogródteż już na ukończeniu i też kilka tygodni temu synka urodziłam:) Zapraszam ponownie na kawkę.ps.Zapraszam na "Ogrodowisko" w kwestii ogrodu, a zakup traw polecam w Buku. Ogromny wybór. http://www.trawki.pl Edytowane 30 Lipca 2012 przez kwiatholandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatholandii 31.07.2012 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Mazo, a mogłabyś pokazać na zdjęciu fragment ściany z tymi zabrudzeniami? My za Twoim przykładem daliśmy tynk mineralny i białą farbę silikonową z Caparola. Dach też mamy bez okapów. Myślisz, że żwirek wokół domu załatwi sprawę? Będę musiała tego przypilnować... Witajcie. Z mojego doświadczenia wynika, że żwirek załatwi sprawę tylko wtedy, gdy pod nim będzie bardzo dobrze odizolowana ziemia geowłókniną. W innym wypadku będą szły zabrudzeniacoraz wyżej w żółtych odcieniech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 31.07.2012 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Kwiecieholandii - fajnie, że się odezwałaś, Twój numer został w starym telefonie, mogłabym prosić o przesłanie go jeszcze raz? Może umówiłybysmy się na spacer w tym tygodniu przed weekendem? od jesieni do wiosny u nas cały czas ktoś był chory i tak jakoś nie składało się, żeby się spotkać. Gratuluję narodzin synka! myślałam, że to już dawno, a Ty tak samo jak ja, wydawało mi się, że pisałaś, że jesteś w ciąży zanim ja byłam A trawy kupowaliśmy właśnie w Buku. Dziękuję za rady, nie mamy nigdzie pod grysem agrowłókniny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 31.07.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 kwiatholandii witam cie na FM, znam cie z ogrodiwiska bo jak mam chwike to zaglądam do twojego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 31.07.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Tak, tak świat jest mały.... Ja też tam kukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatholandii 31.07.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 kwiatholandii witam cie na FM, znam cie z ogrodiwiska bo jak mam chwike to zaglądam do twojego wątku Malkul,rere79 dziękuję i zapraszam częściej mazo,zaraz wysyłam numer:) Miło będzie się spotkać, bo samotna jestem tutaj. Wszyscy całymi dniami pracują i żywego ducha nie widać przez okno na naszej wiosce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mania18 13.08.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Ale fajnego masz kawalera!!Śliczniutki!! Jak dziewczyny??Zazdrosne, opiekuńcze.... czy jak?? ))) Pozdrowionka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 13.08.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 świetna ta fotka super pomysł! buziole :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 13.08.2012 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Maniu - dziewczynki opiekuńcze, młodsza chwilami trochę zazdrosna, ale ogólnie - obie zakochane w braciszku, młodsza śmiesznie z nim rozmawia, nazywa go co chwila inaczej - ostatnio "Michalcydło" (jeszcze sepleni:)). Starsza cały czas to samo: "nigdy nie widziałam tak ślicznego maluszka", "nie wiedziałam, że mój braciszek będzie taki słodziutki", "tak się cieszę, że mamy takiego maluszka" i tym podobne wyznania miłości. Podają pieluszki, chusteczki itp., przeszkadzają, kiedy chcę uśpić małego. A Michaś trochę się popsuł , już tak nie zasypia przy każdym karmieniu, zaczęło się noszenie, bujanie... nie znałam tego z dziewczynkami i trochę się obawiam, jak to będzie dalej... Z tematów bardziej budowlanych - pan Marcin zaczął montować szyby na daszku nad tarasem, w końcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 18.08.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Witam,chcialam zapytac o szare okna,czy bardzo szybko sie brudza i czy widac to bardziej niz przy np orzechu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 19.08.2012 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Nie mam porównanania z orzechem, ale wydaje mi się, że na szarym mniej widać kurz. Jak dla mnie - brudzą się tylko ramy okna przesuwnego dotykane rękoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 19.08.2012 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Nie pokazywałam jeszcze drzewka w pokoju Tosi: wyszło fajnie tylko kupiliśmy płytę bez mierzenia wysokości w pokoju i drzewko mogło być wyższe, na czubku będzie jeszcze domek dla ptaszków, ale nie wiem, czy to poprawi proporcje: Można było dokleić jakiś pień, ładnie połączyć, ale kiedy to robiliśmy (zaraz po przyjeździe z Michasiem do domu) chciałam szybko widzieć efekt i zakończyć robotę przed prowrotem dziewczynek do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.08.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Drzewko super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 19.08.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 super rzeczywiście, mogłoby być większe, ale budka powinna załatwić sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.08.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Pod drzewkiem zrób krzak, ale nie z gałęzi, tylko pełny obrys liściastego. Na nim też można poumieszczać półeczki, kieszonki, wieszaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 19.08.2012 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 (edytowane) Dzięki za uznanie dziewczyny:) Pestko - niestety nic już z tym nie zrobię, bo przyklejone do ściany, gdybym oderwała - ściana do naprawy. Trochę jestem zła na siebie, że tak na chybcika to zrobiliśmy. Edytowane 19 Sierpnia 2012 przez mazo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.08.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Next time, Mazo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 20.08.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Mazo, gratuluję, przepiękny, wysmakowany dom. Formy i kolory - miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts