Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Spireo:) A z lampami to będę miała problem... O tych na suficie pisałam, może uda mi się znaleźć, o tej nad lustrem chyba też, poszukam, bo zupełnie nie pamiętam.
  • 3 weeks później...
Pięknie bajkowo rzeczywiście u Was było ,a dzieciaczki piękne ,Mikołajek figlarny strasznie .U mnie dwójka chłopców ,ale chyba na małą Mikołajkową się nie skusimy.
  • 2 weeks później...
MAZO please help!!!!Pisalam w dzienniku ,ale pisze tez tutaj-prosze napisz jak oceniasz krzesla ikera po jakims juz czasie uzytkowania?Czy sie rysuja itp?!DZIEKUJE STRASZLIWIE
GUMISIOWO - nie rysują się wcale, są matowe, w jednym miejscu, na brzegu zrobił się odprysk (chyba w coś walnęliśmy), poza tym ok, tyle, że siedzi się na nich trochę inaczej - są takie głębokie. Ale nie wierzę, że tego typu krzesła są super wygodne. I tak wybrałabym je znowu, bo bardzo mi się podobają.
Dziewczyny, bardzo dziękuję za życzenia! Ja niestety nie zdążyłam z życzeniami, całą naszą piątkę rozłożyła choroba... a chciałam podesłać Wam takie coś:

IMGP2738%2520v3.JPG?gl=PL

No i Mikołajek na deser:

IMGP2801.JPG?gl=PL

Oraz zimowy obrazek z najlepszymi życzeniami na Nowy Rok - aby był pełen szczęścia i radości!

IMGP2544.JPG?gl=PL

przez kilka dni było u nas bajkowo...

Noszzz... BAJKA w CAŁOŚCI!!!:cool::cool::cool::cool::cool:

• 1 month później...

powoli wracam do żywych.. chłopcy mają juz 20 m-cy.. ufff::).. zaglądam na forum a tu puchy wszędzie, cisza...

szukam inspiracji do lampy przed wejsciem domu.. Mazo pochwal się proszę swoją bo nie mogę znaleźć..

• 4 weeks później...

mikiiada - przepraszam, że dopiero teraz, ale nie dostałam powiadomienia - chodzi Ci o lampę nad wejściem? mamy kupioną od kilku miesięcy, ale jeszcze nie wisi...

http://salonoswietleniowy.pl/Kinkiet_ecoMOODS_outdoor_1x16W_169139316-24368.html

Muszę zajrzeć do Ciebie, znajdę tam chłopaków?

• 4 weeks później...

Cześc mazo,

Gratuluję pięknego domku - że też ja tutaj wcześniej nie trafiłam :( . Przyszłam tu za postem w którym "wyrażaliście niezadowolenie" z okien drewnianych, przeczytałam cały wątek ale nigdzie nie ma informacji z jakiego drewna są te okna. Własnie jestem na etapie wybierania okien i mam ochotę na drewniane, ale boję się że kłopoty z nimi mogą byc.

Hej Mazo, co tam u Was słychać?

Mazuś, mam do Ciebie prośbę. Możesz mi napisać jak jest dokładnie zrobione zadaszenie nad tarasem. Czy deski są pod skosem i czy ta biała obwódka też ma ten skos. Wiem, że już o tym pisałaś, ale nie mogę znaleźć.

Odpowiadam na pytania:

- okna są sosnowe

- Rere - tak, belki są pod skosem, obudowa jest z osb, na to styropian, klej i tynk

A co u nas? Nie za fajnie, młodsza córka wróciła ze szpitala, z onkologii, czekamy na wyniki biopsji...

A wiosna? tak, przyszła, obyśmy mogli się nią spokojnie nacieszyć...

IMGP4614.JPG

IMGP4670.JPG

IMGP4679.JPG

IMGP4599.JPG

IMGP4609.JPG

IMGP4611.JPG

IMGP4612.JPG

IMGP4616.JPG

IMGP4672.JPG

IMGP4674.JPG

IMGP4675.JPG