rere79 06.09.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Mazo może coś takiego... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=210562&stc=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 07.09.2013 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Tak, niewinny:) A jak szybko ucieka na drogę... najczęściej z różowym wózeczkiem przed sobą I potem zabrać go z powrotem to zadanie dla prawdziwego twardziela:) Pięknie też w sekundę wchodzi na stół, parapet... A płot fajny, obawiam się tylko, że w realu wyszedłby mniej spektakularny, no i jeszcze coś - wymyśliliśmy, żeby nie robić za wysokich murków, że nad nimi będzie taka dostawka na górze - takie kilka poziomych elementów, nie wiem, jak to teraz będzie wyglądało w wersji pionowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olka139 03.10.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Witaj Mazo! Gratuluję pięknego domu i gustu! Mam ogromną prośbę czy pamiętasz jeszcze symbole swoich szarości na ścianach? Widziałam na forum, że ktoś pisał że polecałaś mu NCS S 1500-N ale nie mogę znaleźć który kolor u Ciebie to jaki ma symbol. Gdybyś była tak łaskawa... i podała mi ponieważ Panowie krzyknęli radośnie że jutro chcą malować a ja nie mam wybranych moich szarości i szarobeży! Tyle już umieszałam próbek z Tikkrilli i Duluxa,tak mi się na wzorniku podobały a na ścianie masakra... Mam nadzieję ,że jeszcze tu zaglądasz i mi odpowiesz. Kuchnia jaki to symbol? Strona 165 z tego forum korytarz, pokój na zdjęciu drugim pod korytarzem. Oraz strona 172 "pokój młodszej" te dwa kolory bym chciała poznać co tam są i 173 ten ciemny szary. Ojejuuu mam nadzieję , że odczytasz i odpiszesz Ogarnia mnie paaaanika z tymi kolorami! Ratuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 04.10.2013 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 JUż odpowiadam: sypialnia, pokój młodszej to właśnie ten 1500 -N, korytarz chba też, kuchnia jest ciemniejsza, ale to już kolor z próbnika Kabe, o ton ciemniejszy niż 1500N. TYlko musisz mieć świadomość, że ten 1500 N nie jest taki ciepły, bardziej z tych pochodzącch od niebieskiego. W jasnym pokoju wygląda lepiej.Nie wiem, czy pytałaś też o ten grafit w korytarzu, to też z tej grupy co 1500 N, ale nie chcę Cię wprowadzić w błąd, nie pamiętam, chyba 5000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olka139 04.10.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Dziękuję Ci bardzo Bardzo mi pomogłaś. Ale w pokoju młodszej ten szary jest polączony z jakimś innym ,takim jasnym tak? Ten jasny z tej samej palety co ten szary? Bo nad tym szarym w palecie jest własnie taki jaśniuki... Ten jej pokój wygląda pięknie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.10.2013 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Ten jasny to biały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olka139 07.10.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Ten jasny to biały:) Haha ale numer No wiadomo zdjęcia przekłamują. Kupiłam próbkę tego 1500, podoba mi się. Akurat pokój mam jasny. A zastanawiam się nad tym 5000 na jedną scianę do kuchni. Ale tam znowu mam średnio widno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 07.10.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Jeśli ciemno, to bym się zastanowiła, może być ponuro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 12.03.2014 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 (edytowane) Hej, odzywam się po dłuższej nieobecności i to nie ezinteresownie:) Zbił się w końcu klosz o d lampy, którą mieliśmy w salonie, taka zwykła, stara z Ikei, nic specjalnego, a teraz goła żarówka, bo przy kanapie musi być - może macie jakieś swoje typy, albo fajne sklepy? Przyominam - wygląda to tak: Lampa ma doświetlać pomieszczenie i też służyć do czytania... Bardzo proszę o pomoc, bo nie rzuciło mi się w oczy nic szczególnego... Edytowane 12 Marca 2014 przez mazo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 12.03.2014 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Coś takiego?http://www.lovethesign.com/pl/sites/lovethesign.com.pl/files/imagecache/product_zoom/products/4224031LI_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 29.05.2014 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Takie mieliśmy mieć schody, czytam sobie gazetę.pl, a tu coś takiego:http://ladnydom.pl/budowa/51,106565,16017607.html?i=13takie pokazaliśmy, ale stolarz zrozumiał inaczej, bo takie jak nasze też mu pokazywaliśmy, ale jako przykład drewna:) http://ladnydom.pl/budowa/51,106565,16017607.html?i=13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 30.05.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Cześć Mazo! Co u Ciebie? Kupiłaś jakąś nową lampę do salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 02.06.2014 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Tak, kupiłam, jutro zrobię zdjęcie. Myślę, że całkiem ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 02.06.2014 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 A co u nas? Wszystko ok, żyjemy sobie spokojnie, a w domu - trochę remontów:) Poza tym tylko ogród się zmienia. Taras nadal mnie wkurza, jesteśmy zdecydowani zmienić go, ale mąż nie chce słyszeć o modrzewiu, nie wiem, co innego by pasowało do modrzewiowej elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.06.2014 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 A co Cię wkurza w tarasie? Hej Mazo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 03.06.2014 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Hej Rasiu! Taras prawie od początku jest pokryty czarnymi plamkami, teraz już zupełnie nieolejowany zrobił się szary, deski odstają, cały czas wygląda na brudny, jest po prostu brzydki, na dodatek położony w ten sposób, że ciężko się go zamiata, no i w niektórych miejscach stoi na nim woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.06.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Mazo, a braliście pod uwagę deskę kompozytową? my akurat mamy - od niedawna - grafitową, ale teraz już podobno są takie, które idealnie udają drewno, mają "usłojenie" i w ogóle. pewnie da się dobrać kolor do modrzewia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 04.06.2014 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Pewnie by to było dla nas najpraktyczniejsze rozwiązanie, tylko że ja nie lubię tych udawaczy drewna... Ale pomyślę Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 17.07.2014 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Wiecie coś o tych czajnikach?http://aimarket.pl/image/cache/data/kbz2001bk-500x500.jpg http://m5.agitomedia.pl/image/700x700/0/czajniki-elektryczne/delonghi-kbo-2001-bk-icona.735124.2.jpg ten drugi chyba dosyć popularny na forum? nadal dobre wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.07.2014 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Mazo,pierwszy czajnik ładniejszy - ja mam ten drugi:) - od 4 lat, użytkowany bardzo intensywnie, po pewnym czasie w 2-3 miejscach pojawiły się na lakierze małe rysy i odpryski, ale jak na naszą eksploatację, nie mam większych zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts