mazo 02.10.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Odganiam się od dzięcięcia, ale jestem. Przeszkadzają te dzieci w pracy przy komputerze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 02.10.2009 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Oczywiście, że coś pomyliłam z tymi cyframi... Za stan deweloperski płacimy 360 tysięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 02.10.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 jezioro wydało mi się znajome Ja z kolei 20 lat mieszkałam we Wschowie, a rodzice mają domek w Wieleniu. Co do kozy, to chyba dovre astro 3 lub 4. Też rozważamy ten model. Na liście jest jeszcze invicta antaya i romotop stromboli stone. Ta ostatnia jest ładna, ale jeden z forumowiczów napisał mi, ze nie jest do końca z niej zadowolony m.in. pod kątem mocy grzewczej. Dotarłam już do tego, że nie każda koza nadaje się do wentylacji i chyba chodzi tylko o te, które mają możliwość podłączenia powietrza z zewnątrz. Zmartwiłaś mnie w moich komentarzach tą wentylacją. My też chcemy dom i taras "na poziomie zero" i nie chcę podwyższać domu. Zobaczymy, co architektki odpowiedzą. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.10.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 mi sie kozy bardzo podobają. cieszę się że wróciły do łask Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 02.10.2009 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 jezioro wydało mi się znajome Ja z kolei 20 lat mieszkałam we Wschowie, a rodzice mają domek w Wieleniu. Co do kozy, to chyba dovre astro 3 lub 4. Też rozważamy ten model. Na liście jest jeszcze invicta antaya i romotop stromboli stone. Ta ostatnia jest ładna, ale jeden z forumowiczów napisał mi, ze nie jest do końca z niej zadowolony m.in. pod kątem mocy grzewczej. Dotarłam już do tego, że nie każda koza nadaje się do wentylacji i chyba chodzi tylko o te, które mają możliwość podłączenia powietrza z zewnątrz. Zmartwiłaś mnie w moich komentarzach tą wentylacją. My też chcemy dom i taras "na poziomie zero" i nie chcę podwyższać domu. Zobaczymy, co architektki odpowiedzą. Powodzenia No to prawie krajanki jesteśmy! Zobaczę sobie te Twoje kozy, jakoś tak się nastawiłam na te jotule, nawet nie wiem, ile kosztują. A jak to wyjdzie z tą wentylacją - może u Was da się jakoś pod dachem pociągnąć, albo coś innego. My jakoś szybko zrezygnowaliśmy, więc nie daliśmy naszym architektom za bardzo pogłówkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.10.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Cześć, dawno mnie nie było Wszystko mi się podoba! Twój pierwszy gość (pamiętasz?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.10.2009 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Cześć, dawno mnie nie było Wszystko mi się podoba! Twój pierwszy gość (pamiętasz?) Cześć Nelka! pewnie, że pamiętam! to chyba jakaś telepatia, bo byłam dziś u Ciebie i zamierzałam się wpisać (mam Cię cały czas otwartą ) z komplementami i gratulacjami, ale oderwały mnie obowiązki domowe. Myślę o Twojej pięknej wannie... Pędzę do Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.10.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Ja myślę o mojej wannie... matko... kiedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.10.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Ja myślę o mojej wannie... matko... kiedy... Ani się obejrzysz, a tu już będziesz swoją dooopkę w niej moczyć Zobaczysz mazo!!! jak fajnie, że jesteś!!!! Dzięki za wpis u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.10.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 tak to ja sobie powtarzam od roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.10.2009 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Nie straszcie mnie... Ja staram się nie myśleć o opóźnieniach,chociaż z drugiej strony boję się, co z przedszkolem w nowym miejscu, może jeszcze z pół roku dłużej pomieszkać na starych śmieciach - mamy przedszkole za płotem, oberwuję moje dziecię na przedszkolnym podwórku przez okno w kuchni No tak, ale przecież mamy sprzedac mieszkanie... Nie, nie będę teraz o tym myśleć, kiedy mam takie problemy, jak wejście do garderoby, do spiżarni... Zaraz zacznę Was zamęczać pytaniami, a mam ich tysiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.10.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 zawsze można sprzedać mieszkanie z wyprowadzką za pół roku. o ile rynek się już poprawił. podobno nadal kiepsko z kredytami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.10.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Właśnie tak planujemy, ale to już niedługo (z wyprowadzką pod koniec lata)..., zimą chcemy je wystawić. Tak też je kupiliśmy, z półrocznym wyprzedzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.10.2009 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Zrodziły się we mnie ątpliwości co do okien w części dziennej, co opisuję w dzienniku. W mężu nie znajduję zrozumienia, liczę więc na Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Rozumiem że Ci chodzi o te po prawej? http://images47.fotosik.pl/218/d6db542d46d653b6.jpg i porównujesz do tych podzielonych poniżej? http://lh4.ggpht.com/_PeEOBxPQJMY/ShQnfej6tHI/AAAAAAAAAOw/QPFbS7MAWJg/s576/006.jpg jeśli tak to przytargana realizacja mi się zdecydowanie bardziej widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 27.10.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 a mnie nie. Ja bym się bała złodzieja Im więcej wyjść do ogrodu tym dla mnie większy stres, za to bym chciała takie niskie parapety do siedzenia. Drewniane z poduchami a pod spodem schowki na różności. Pycha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 ale ja nie mówię o zrobieniu wyjścia tylko połączeniu okien w jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 27.10.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 aaaa...no to w takim razie popieram Bo wczesniej coś mazo pisała o wyjściach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 aaaa...no to w takim razie popieram Bo wczesniej coś mazo pisała o wyjściach... no faktycznie coś bąknęła. (teraz doczytałam choć nie wiem czy to był konieczny element koncepcji) ja nie jestem za rksami - dodatkowy koszt, dodatkowy problem z wysokością posadzki i dodatkowe... sprzątanie za to połączenie dwóch okien z zachowaniem podziału to dwa w jednym - ciekawie i... parapet większy a teraz pokazuj te schowki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 27.10.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 nie pokażę, bo mam je w hauserze, a nie w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts