Gość monika996 28.01.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 te Castore są super , albo te gnutki od Elfi. co do stojącej to na pewno jasna nie czarna . są też super montowane z sufitu Azardo . nad stól poczekaj aż zawiesisz pozostałe samo rozwiązanie się nasunie. mogą być te twoje białe reflektorki tylko zamontowane na szynie . cieszę się ,że żarówki są out. masz piękne belki na suficie trzeba je wyeksponować, te białe lampy są idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 28.01.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 zobacz na stronę 541 w postach u anuli . tam są super lampy nad stołem ala jarzeniówki i te nad Barem też fajne, te jarzeniowki , by Ci pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.01.2011 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Moniko - to dzięki Tobie - Ty zasiałaś we mnie niepewność Glutów Efi nie będę powtarzać, poza tym dla mnie za długie. A nad stół - reflektorki nie bardzo, chcę, żeby to było przyjemniejsze światło. Dziękuję dziewczyny kolejny raz, chociaż to jeszcze nie koniec rozważań o lampach, hehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.01.2011 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 A dlaczego nie czarna albo srebrna? Według mnie czarna fajnie pasuje do czarnej kozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 28.01.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 no tak jak macie kozę w czarnym to psuje . ta lampa ma byc do czytania.? ja znalazłam super lampy led philipsa living colours . one są do robienia nastroju wszystkie kolory , na pilota. rewelacja . są kinkiety, wiszące i stojące. zamontuję u syna , fajna alternatywa do taśm ledowych.:)polecam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.01.2011 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Muszę spytać męża o te ledy philipsa - pracuje u źródła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 28.01.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 mazo, podsyłam Ci lampki - ostatnio moje ukochanemoze Ci podejdąhttp://www.tabanda.pl/stolowo.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 28.01.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 no to teraz ja mam dylemat. oczywiście to na pewno okaże się za tydzień bzdet. nie wiem jakie zrobic środki szafek kuchennych. mam zamowione fronty grafitowe taki ral 7016 ( podobne ma Ikea absynt) . nigdy nie miałam takich ciemnych. stolarz chce robić popielate. czy mają być w kolorze frontów? poradzcie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.01.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 (edytowane) MAZO !!!!! w temacie tapety do sypialni bazylek wkleił w szarościach. i nie mów, że nie nawiązuje do natury ! http://www.desiretoinspire.net/storage/bedrooms/elisabethaarhus3.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1295851041427 "podobną" fototapetę miałam za łóżkiem, na sali porodowej Edytowane 28 Stycznia 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 28.01.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 no piękna mi sie podoba!!!! ale nie wiem czy w stylu Mezo.z resztą sama się wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.01.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 (edytowane) a tu komplet do aneksu kuchennego jak to zobaczyłam, to padłam z wrażenia. nie wiedziałam, który widok jest real, ten w oknie, czy ten naokoło mebli!!!! edit. to chyba są fronty zabudowy kuchennej!!!! Edytowane 28 Stycznia 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 28.01.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 odważnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.01.2011 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 mazo, podsyłam Ci lampki - ostatnio moje ukochane moze Ci podejdą http://www.tabanda.pl/stolowo.html Dzięki Irmo - widziałam je już u Ciebie, bardzo mi się podobają, ale to cały czas nie to, czego szukam. Chyba po prostu mam w głowie cały czas ten sam obraz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.01.2011 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 (edytowane) Aricio - byłabym chyba bardzo zdołowana w pokoju z tą tapetą Jestem zbyt refleksyjna i za bardzo działają na mnie takie obrazki :) Ale dziekuję za pamięć! Ale muszę przyznać, że ładna... Edytowane 28 Stycznia 2011 przez mazo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.01.2011 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 no to teraz ja mam dylemat. oczywiście to na pewno okaże się za tydzień bzdet. nie wiem jakie zrobic środki szafek kuchennych. mam zamowione fronty grafitowe taki ral 7016 ( podobne ma Ikea absynt) . nigdy nie miałam takich ciemnych. stolarz chce robić popielate. czy mają być w kolorze frontów? poradzcie:( Mnie nie przeszkadzałyby np. białe, ale popielate też ok, zupełnie ciemne nie, bo zrobi się szaranagajama:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 28.01.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Mazo, bardzo się cieszę, że wkleiłaś fotki całych wnętrz. Przypomniałam sobie że u Ciebie tak ładnie... No bo ostatnio to tylko jakoś fuszerki były . Masz na prawdę piękny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.01.2011 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Dzieki Analieno... Trochę to podnosi na duchu, bo reszta tak sobie - wykonawca mówi, że nie może poprawić dachu, bo jest za zimno, dopiero wiosną dekarze mogą coś zrobić (według niego), a ściana moknie, tynk niszczeje. Jeśli chodzi o gładzie - wykonawca (deweloper) wcale ich nie widział, zapłacił za nie i teraz chce pieniędzy, myślał, że wszystko odebrane. A to jego zadanie. Panowie od gładzi oczywiście przyjadą, poprawią w jeden dzień. Tylko dlaczego tak to zostawili??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.01.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Z ostatniej chwili: inspektor mówi, że teraz można wykonywać prace dekarskie. Wstrzymamy mu płatności, jeśli nie zrobi tego dachu. Jeszcze się żali naszemu inspektorowi, że dopłaca do naszej budowy. co nas to k... obchodzi, że nie doszacował kosztów? A ile my przez niego tracimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 28.01.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 jakiś straszny cwaniak ten Wasz wykonawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 28.01.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 nareszcie super odpowiedz. pewnie ,że żle zrobił, to musi porawić . to są wasze pieniądze i wasz dom, to raczej wy tracicie . ponieważ musicie poprawiać i wszystko sie przez to opóznia. dzięki za radę to już 3 głos na popielate. mam jeszcze grafitową podłogę . nie dodałam tego wcześniej:) ale szafa z piekarnikiem , kawiarką i lodówką będzie biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts