Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt indywidualny - co myślicie? Komentarze do dz.mazo

Recommended Posts

Gość monika996
te Castore są super , albo te gnutki od Elfi. co do stojącej to na pewno jasna nie czarna . są też super montowane z sufitu Azardo . nad stól poczekaj aż zawiesisz pozostałe samo rozwiązanie się nasunie. mogą być te twoje białe reflektorki tylko zamontowane na szynie . cieszę się ,że żarówki są out. masz piękne belki na suficie trzeba je wyeksponować, te białe lampy są idealne

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moniko - to dzięki Tobie - Ty zasiałaś we mnie niepewność :) Glutów Efi nie będę powtarzać, poza tym dla mnie za długie. A nad stół - reflektorki nie bardzo, chcę, żeby to było przyjemniejsze światło.

Dziękuję dziewczyny kolejny raz, chociaż to jeszcze nie koniec rozważań o lampach, hehe...

Gość monika996

no tak jak macie kozę w czarnym to psuje . ta lampa ma byc do czytania.? ja znalazłam super lampy led philipsa living colours . one są do robienia nastroju wszystkie kolory , na pilota. rewelacja . są kinkiety, wiszące i stojące. zamontuję u syna , fajna alternatywa do taśm ledowych.

:)polecam sie

Gość monika996
no to teraz ja mam dylemat. oczywiście to na pewno okaże się za tydzień bzdet. nie wiem jakie zrobic środki szafek kuchennych. mam zamowione fronty grafitowe taki ral 7016 ( podobne ma Ikea absynt) . nigdy nie miałam takich ciemnych. stolarz chce robić popielate. czy mają być w kolorze frontów? poradzcie:(

MAZO !!!!! w temacie tapety do sypialni :D

bazylek wkleił w szarościach. i nie mów, że nie nawiązuje do natury !

http://www.desiretoinspire.net/storage/bedrooms/elisabethaarhus3.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1295851041427

"podobną" fototapetę miałam za łóżkiem, na sali porodowej :lol2:

Edytowane przez aricia

no to teraz ja mam dylemat. oczywiście to na pewno okaże się za tydzień bzdet. nie wiem jakie zrobic środki szafek kuchennych. mam zamowione fronty grafitowe taki ral 7016 ( podobne ma Ikea absynt) . nigdy nie miałam takich ciemnych. stolarz chce robić popielate. czy mają być w kolorze frontów? poradzcie:(

Mnie nie przeszkadzałyby np. białe, ale popielate też ok, zupełnie ciemne nie, bo zrobi się szaranagajama:)

Dzieki Analieno... Trochę to podnosi na duchu, bo reszta tak sobie - wykonawca mówi, że nie może poprawić dachu, bo jest za zimno, dopiero wiosną dekarze mogą coś zrobić (według niego), a ściana moknie, tynk niszczeje. Jeśli chodzi o gładzie - wykonawca (deweloper) wcale ich nie widział, zapłacił za nie i teraz chce pieniędzy, myślał, że wszystko odebrane. A to jego zadanie. Panowie od gładzi oczywiście przyjadą, poprawią w jeden dzień. Tylko dlaczego tak to zostawili???

Z ostatniej chwili: inspektor mówi, że teraz można wykonywać prace dekarskie. Wstrzymamy mu płatności, jeśli nie zrobi tego dachu. Jeszcze się żali naszemu inspektorowi, że dopłaca do naszej budowy. co nas to k... obchodzi, że nie doszacował kosztów? A ile my przez niego tracimy?

Gość monika996

nareszcie super odpowiedz. pewnie ,że żle zrobił, to musi porawić . to są wasze pieniądze i wasz dom, to raczej wy tracicie . ponieważ musicie poprawiać i wszystko sie przez to opóznia.

dzięki za radę:) to już 3 głos na popielate. mam jeszcze grafitową podłogę . nie dodałam tego wcześniej:) ale szafa z piekarnikiem , kawiarką i lodówką będzie biała