mazo 28.02.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Prosiłam o drugą wycenę - ekonomiczną, może jutro ją dostanę. Wiem, że nie chcę żadnych metalowych ramek i słupków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.02.2011 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 ile masz metrów tej balustrady? 7,7 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 28.02.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Spirea a masz gdzieś linkownię ze swoją siatką architektoniczną? Wydaje mi się czy pisałaś o tym kiedyś w swoim dzienniku? Bo ja szukam czegoś industrialnego. Myślała o prostej stalowej malowanej proszkowo, ale może i siatka będzie fajnie wyglądać? Szkło będzie boskie, ale koszt...Sporo. Ja próbuję na całe schody wydać nie więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.02.2011 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Ja cały czas obserwuję fajną siatkę architektoniczną na ścianie galerii w moim mieście - fajnie wygląda, gdyby tylko mogła być bez jakiejś ramy. Ja kiedyś podawałam link do jakiegos producenta takich siatek, ale nie mam tego pod ręką, a szukać nie mam siły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 28.02.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 siatka architektoniczna jest na stronie firmy oświetleniowej aquaform. Tę siatkę, którą ja biorę pod uwagę to jest ze strony www.mevaco.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 01.03.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 A rzeczywiście - aquaform... A ta Twoja strona - inspirująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 03.03.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Pan płytkarz działa: Affrony mnie nie zawiodły, cieszę się, że je wybrałam, chociaż wybór był trudny, pomogły mi Wasze zdjęcia, na podstawie płytki w sklepie ni zdecydowałabym się (w sklepie nie byłam zachwycona). nie są wcale za ciemne, bardzo ładnie pasują do okien i na pewno będą praktyczniejsze niż te, o których myślałam wcześniej. Pan płytkarz daje radę, chociaż inaczej wyobrażałam sobie rozmierzenie płytek w korytarzu, ale zdałam się na niego. Dzisiaj spotkaliśmy się na budowie z panem od schodów, był gotowy za 2tygodnie je montować, ale okazało się, że najpierw musi być parkiet, a na to za wcześnie. W domu cieplutko i miło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 03.03.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Nasz pierwszy mebel: W natłoku zajęć (sprzątanie itp.) znaleźliśmy czas, żeby się zachwycić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.03.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 widok z okien - bezcenny i w ogóle nie poznałam Affronów - fajnie się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 03.03.2011 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Nie poznałaś, bo brudne:) W pomieszczeniu gospodarczym jeszcze trudniejsze do zidentyfikowania (nawet po kilkukrotnym umyciu) - liczni majstrowie się przysłużyli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.03.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Nie poznałaś, bo brudne:) W pomieszczeniu gospodarczym jeszcze trudniejsze do zidentyfikowania (nawet po kilkukrotnym umyciu) - liczni majstrowie się przysłużyli:) u mnie w gospodarczym i w garażu do tej pory nie da się doczyścić pamiątek po ekipach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 03.03.2011 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Moi stwierdzili, że rozłożona folia jest zbędna i się jej pozbyli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.03.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 bo wiedzieli, że to nie oni będą czyścić podłogę niewygodnie im było chodzić, widocznie chłopaki zaczepiali nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.03.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Mazuszka jak fajnie! Przykrywaj te affrony, przykrywaj, bo będziesz mieć parenaście godzin z głowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 03.03.2011 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Wiem, wiem, te w gospdarczym to już po ptokach, niewiele może im już zaszkodzić A te w kuchni - pozwolę płytkarzowi je zafugować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 04.03.2011 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 A pokazywałaś jakie te schody będą? Teraz to będzie co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 04.03.2011 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 No pokazywałam, kilkadni temu:) A projektu od stolarza jeszcze nie mam. Potwierdził,że takie zwykłe schody zmieściłyby się tylko pionowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 04.03.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Mazo, padłam, ale zmiany! Dom wygląda super, a w środku to już w ogóle bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 04.03.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 To te "zygzakowe" chcą Ci montować?Myślałam że jeszcze jakieś inne będą u Was, no to tym bardziej czekam na montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 04.03.2011 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Cześć Basiu! dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts