Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt indywidualny - co myślicie? Komentarze do dz.mazo

Recommended Posts

Fajna zabudowa w kuchni, fajan zabudowa szafy pod skosem, super drzwi pod sufit i bez opasek (może wiesz co to za firma), ogród świetny, klatka schodowa też fajna, ale generalnie też mi tam czegoś brakuje, jest tam chyba zbyt idealnie wszystko dopasowane.

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wieści z frontu - mozaika się nie zmieniła, co za pech... Teraz możemy tylko próbować ją reklamować, chociaż babka ze sklepu kręciła nosem, że przyklejone...

Sypialnia pomalowana pierwszyraz na szaro, ponoć bardzo ładnie. Chyba zdecyduję się na białą ścianę:

http://www.loftsystem.pl/cache/preview/aa474f93df18089bcb453453066f2a71.jpg

http://www.loftsystem.pl/templates/Loft_Design_System/images/gallery/panele/decorative_panels_fitnes2.jpg

Moja mama oraz teściowa szybko wskażą mi niepraktyczność tego pomysłu:)

Co jeszcze? Deski modrzewiowe muszą zostać... Bye, bye okume...

mazo, faaaaajny ten domek :D....tylko taki poprawny..... ja bym go troszkę spaskudziła jakimiś retrojunksowymi dodatkami ;) ja jednak lubię trochę "luzu" i odrobinę zaplanowanego nieładu ;););)

Już mi trochę głupio ciągle się z Tobą zgadzać Aricio, ale co ja za to mogę, że podobnie myślimy:) Każdy dom byśmy poprawiły! :)

Nie odwiedzi niestety, bo strasznie chora:( Jakiś wstrętny wirus mnie dopadł, dawno nie byłam tak chora... A na budowie - pomalowanyjeden pokój, nasza sypialnia prawie, kolor ponoć bardzo ładny. Płytkarz zrobił sobie kilka dni przerwy, więc w łazienkach nic się nie zmieniło

IMGP5550.JPG

IMGP5553.JPG

IMGP5556.JPG

Wnęka nad wc będzie oczywiście zamknięta drzwiczkami. A te małe wnęki to pod prysznicem na płyny, szmpony.

IMGP5558.JPG