Tatarak 24.03.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 a ja mam jednego czterolatka - wczoraj oświadczył, że już wie, kim zostanie, jak dorośnie: będzie pisarzem listów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.03.2011 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Moja starsza też taka bardziej refleksyjna i niestety wrażliwa z zacięciem artystycznym, młodsza - niesamowicie rezolutna i wyluzowana:- mamo, a co to jest pendlajf? - mamo, a co to jest kletyn?- tak, pamiętam panią Olę - była czelwona jak blask słońca...- czemu nie jestem altystką...- mam tlochę Zosi baktelji w buzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 24.03.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 mój Trzylatek : - mamooooooooooo! ( no to lecę, skontolować,co się stało!)- a On leży na podłodze wciśnięty,w okrągły, ikeowski kosz na zabawki - mamo, zobac, jestem KUPĄ i nie mogę djej tom jujom popłjnąć!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.03.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Aricia - offowy performer Ci się trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.03.2011 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Dobre! U nas kupa też na topie. A podczas jej robienia starsza siostra musi młodszej opowiadać bajkę o Złotowłosej (kurcze, ma talent - tak literacko jej to wychodzi...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 24.03.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 patrz, Tatarak, nigdy nie patrzyłam na to z tej strony... mój każe mi wychodzić i "czyta" książki...potem kontrola..."mamoooo, cała jodzina kupów!!!!!"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.03.2011 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Ech, dzieciaki... Pozwolicie, że na chwilę zmienię temat: kiedyś wymyśliłam na korytarz: http://www.aquaform.pl/images/products/r_27.jpg do tego w kilku miejscach, dla oświetlenia ściany ze zdjęciami, z plakatem itp.: http://www.aquaform.pl/images/products/r_75.jpg ale nie jest to zbyt oryginalny pomysł... wolałabym coś innego, ae nie wiem, co. Myślałam o czymś małym, płaskim, niewidocznym, tylko gorzej z tym doświetleniem ściany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 24.03.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 natynkowe ciężko trafić małe i płaskie...może napisz w wątku oświetleniowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.03.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 mazo, jaka to jest marka? - bardzo mi się podoba aquaform, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.03.2011 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Tak, aquaform. Z takich płaskich znalazłam chyba fajne do łazienki nad wannę i pod prysznic, chyba, bo nie widziałam ich na żywo: http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/4688/massive-geyser-32081-31-10.jpgmassive geyser lub Eglo Lora http://www.topstylowe.pl/sklep_foto/big/15668.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mania18 24.03.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Znów Ci coś popsuli!!!?? Żebys juz skonczyla tą budowę...)) Śledze, śledzę, się mi wszystko podoba.... A ten domek znajomego, to taki troszkę TWOJ z wyglądu...) A tak na marginesie, to ja bym chciala tak miec sterylnie non stop w domu..tylko w domu musialabym przewidziec też pokoik dla pani sprzatającej!! ) Trzymaj się i do przodu jak najszybciej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.03.2011 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Tak, ciągle coś psują, ponoć tak to jest na budowie (cytat z naszego wykonawcy:)) i ciągle wszysko się opóźnia... A tamten dom - inny znajomy, który widział kiedyś nasz projekt przysłał mi właśnie tego linka z Bryły, że niby to nasz... ale to nie była nasza inspiracja, chociaż o mały włos to biuro robiłoby nam projekt... Też bym chciała mieć tak sterylnie, chyba przed przeprowadzką przejdę jakiś kurs ideanej pani domu,a dzieci wyślę na taki dla dzieciorów:) (o mężu nie wspominając) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 25.03.2011 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 widziałaś? faaaajne http://www.desiretoinspire.net/blog/2011/3/23/a-cool-bachelor-pad.html szukam właśnie takich lamp Mazo, czy możesz wrzucić jakieś zbliżenie na obrobienie tych szczytów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.03.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Te plaskie ktore znalazlas do lazienki, bardzo mi sie ostatnio podobaja ... jakbym teraz szukala do przedpokoju, to takie wlasnie bym sobie zapodala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.03.2011 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Spireo - to wszystkie zdjęcia, które mam, mogę zrobić jutro jakieś zbliżenie. to po prostu pasek styropianu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.03.2011 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Te plaskie ktore znalazlas do lazienki, bardzo mi sie ostatnio podobaja ... jakbym teraz szukala do przedpokoju, to takie wlasnie bym sobie zapodala. No fajne, może rzeczywiście na korytarz,muszę tylko sprawdzić odległości między tymi lampami, bo nie są takie bardzo małe - ok. 30 cm. No i chciałabym je połączyć z reflektorkami, żeby oświetlić te ściany z jakimiś zdjęciami. http://www.aquaform.pl/images/products/r_48.jpg http://www.aquaform.pl/images/products/r_50.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.03.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Plafony na suficie jakos zawsze wygladaja mniejsze ... ja mam male przedpokoje i na dole mam dwa 35 cm i jest okej a na gorze mam dwie 20-tki i tam wydaja mi sie male. Tylko ze te na gorze sa w innej formie tz wystaje z nich taka wielka zarowa i sa bardziej w formie lampy niz plafonu, to jest spoko. ps te drugie biale reflektorki bardziej by mi pasowaly, bo maja wiekszy i bardziej plaski tz wezszy cylinder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.03.2011 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Też tak myślę, chociaż te czarne bardziej mi się podobają, ale zupełnie nie pasują do reszty, nie wiem, czy w ogóle te reflektorki jakoś grają z tymi plafonami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.03.2011 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Dostałam próbki płyt betonowych, jeszcze tylko rozmiar i zamawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.03.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Czy graja czy nie, to tylko zalezy od tego jak masz rozmieszczone punkty swietlne. A z drugiej strony przewaznie po to daje sie plafony, zeby gorne oswietlenie bylo na tyle neutralne zeby mozna bylo wprowadzic cos jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts