Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt indywidualny - co myślicie? Komentarze do dz.mazo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pisałam o płytkarzu - właśnie dzwonił i rozstaliśmy się w jeszcze większej przyjaźni:) - poprawił, co mógł poprawić, a to, co mogło być inaczej rozmierzone to też nasza wina. Trochę niedogadania (płytki były w końcu szlifowane), ale rzadko zdarza się taki majster, któremu tak zależy na tym, żeby klient był zadowolony - on się szczerze martwił, że ja nie do końca jestem zadowolona. Trafić na mnie to przekleństwo...:)

Właśnie ktoś mi uświadomił,że reklamacja mozaiki może nie być uznana, bo na fakturze jest odpowiednia adnotacja... Koszt tego to gdzieś 1,5 tysiąca... No i nie wiem już, czy dalej iść w tę mozaikę... Teraz wybrałabym rako, wtedy też chciałam, ale była potrzebna na zaraz (po czym okazało się, że jednak nie ma warunków do jej kładzenia). Na dodatek płytkarz do czerwca nie ma czasu...

Dzięki E-molu! ja chyba i tak jestem bardzo spokojna... Nasz deweloper ma z nami bardzo dobrze, chociaż on twierdzi inaczej... Ktoś inny zrobiłby mu wczoraj awanturę o ten tynk, ale my nie mieliśmy czasu i już ochłonęliśmy... Nie mogę się doczekać, kiedy wszyscy ci robotnicy opuszczą nasz dom, znikną wszystkie dziury, będą skute wszystkie płytki do skucia itd...

Wykładzina fajna!

ps. pamiętam o kuchni...:)

mazo,na Twoim miejscu zapomnialabym o kuciu tej mozaiki

jest to jest,reklamowac nie mozesz,mozaike wymienisz sobie na spokojnie za jakis czas

nich oni wszyscy juz jak najpredzej ida sobie wrrrrrrrrr

jak juz bedziesz mieszkac,sama dopilnujesz osobiscie co poprawic,jak poprawic

Edytowane przez prawdziwy.anika