aricia 28.03.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 ale macie "urlopik" !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.03.2011 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Tak... mamy szansę nadgonić różne sprawy, bez wołania "tato, pobawisz się z nami?" Pusto w domu, ale na razie się tym intenywnie cieszymy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.03.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Pisałam o płytkarzu - właśnie dzwonił i rozstaliśmy się w jeszcze większej przyjaźni:) - poprawił, co mógł poprawić, a to, co mogło być inaczej rozmierzone to też nasza wina. Trochę niedogadania (płytki były w końcu szlifowane), ale rzadko zdarza się taki majster, któremu tak zależy na tym, żeby klient był zadowolony - on się szczerze martwił, że ja nie do końca jestem zadowolona. Trafić na mnie to przekleństwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 29.03.2011 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Właśnie ktoś mi uświadomił,że reklamacja mozaiki może nie być uznana, bo na fakturze jest odpowiednia adnotacja... Koszt tego to gdzieś 1,5 tysiąca... No i nie wiem już, czy dalej iść w tę mozaikę... Teraz wybrałabym rako, wtedy też chciałam, ale była potrzebna na zaraz (po czym okazało się, że jednak nie ma warunków do jej kładzenia). Na dodatek płytkarz do czerwca nie ma czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 29.03.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 mazo, mały ot.znalazłam taki namiar na wykładziny obiektowe. może Cię to zainteresuje.http://www.ampel.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 29.03.2011 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Dziękuję Aricio, że o mnie pamiętasz:) Wykładzina już zaklepana, z Komfortu, szara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 29.03.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 no to super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 29.03.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 trzymam kciuki Mazo za Ciebie Twój domek i Twoje nerwy Patrzcie jaka fajna wykładzina w tym ampelu: http://ampel.com.pl/images/Modern_Mix/img/awatar.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 29.03.2011 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Dzięki E-molu! ja chyba i tak jestem bardzo spokojna... Nasz deweloper ma z nami bardzo dobrze, chociaż on twierdzi inaczej... Ktoś inny zrobiłby mu wczoraj awanturę o ten tynk, ale my nie mieliśmy czasu i już ochłonęliśmy... Nie mogę się doczekać, kiedy wszyscy ci robotnicy opuszczą nasz dom, znikną wszystkie dziury, będą skute wszystkie płytki do skucia itd... Wykładzina fajna! ps. pamiętam o kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 29.03.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 a to widziała ? http://www.desiretoinspire.net/blog/2011/3/29/baker-kavanagh-architects.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 29.03.2011 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Wow! fajne, klimatyczne, chociaż trochę ciemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 29.03.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 no ciemne, fakt, ale klimacik - miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 30.03.2011 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Ale numer - okazało się, że niektóre plastry tej nieszczęsnej mozaiki są matowe - stąd chyba różnice odcieniu.... Tylko jak to możliwe,że płytkarz nie zauważył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 30.03.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 (edytowane) mazo,na Twoim miejscu zapomnialabym o kuciu tej mozaikijest to jest,reklamowac nie mozesz,mozaike wymienisz sobie na spokojnie za jakis czasnich oni wszyscy juz jak najpredzej ida sobie wrrrrrrrrrjak juz bedziesz mieszkac,sama dopilnujesz osobiscie co poprawic,jak poprawic Edytowane 30 Marca 2011 przez prawdziwy.anika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 30.03.2011 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Może na zdjęciu nie wygląda tak źle,ale na żywo beznadziejnie, wiem, że będę się wkurzać. W paczkach byly przemieszane dwa rodzaje mozaiki - może się uda? ja niestety w sprawach urządzania domu jestem perfekcjonistką, a to nie jest wcale szczegół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 30.03.2011 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Nowe foty: Dom już prawie otynkowany: Na garażu też będzie drewno - może się zrobić miły kątek - z tej strony ogrodu będzie miejsce na ognisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 30.03.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 C.d. Musiałam zjeść kolację W sypialniach trochę jaśniejszy szary niż w korytarzu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 30.03.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Ale się elegancki zrobił, a ten garaż to czemu na wylot kuchnia aktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 30.03.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 To pytanie nurtuje wiele osób:) Z jednej strony deski, z drugiej brama (kiedyś). Może mało praktyczne rozwiązanie z samym drewnem, ale to garaż nieogrzewany, bez połączenia z domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.03.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Piekne te szarosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts