aneta s 08.04.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Cudnie! piekny dom macie! poprostu marzenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 08.04.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Już jest pięknie a jak będzie na tip top to mi szczęka opadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 08.04.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 ślicznie. I ten modrzew tip top! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 08.04.2011 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Dzięki! to dopiero surowe drewno, po pomalowaniu będzie jeszcze fajniej. Tylko nie wiem, jak się zgra z tarasem - też modrzew, ale jakoś taras wychodzą zawsze ciemniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 08.04.2011 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Na poprzedniej stronie zauważyłam tylko wpis Madelaine i pomyślałam, że Wam się nie podoba, bo tylko jeden wpis... Bardzo mi miło. Tataraku - te belki są przymocowane do grubszych belek, a one do muru śrubami. Skomplikowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 08.04.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 mazo, kiedy chcecie się wprowadzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 08.04.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 pięknie i ta cudna biel w zieleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.04.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Na poprzedniej stronie zauważyłam tylko wpis Madelaine i pomyślałam, że Wam się nie podoba, bo tylko jeden wpis... Bardzo mi miło. Tataraku - te belki są przymocowane do grubszych belek, a one do muru śrubami. Skomplikowane... taaak, nie podoba się ...co my, oczu nie mamy? dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.04.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 (edytowane) się zmobilizowałam... Zapomniałam pochwalić elewację, CUDO!!! Edytowane 8 Kwietnia 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 08.04.2011 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 E-molu! dzięki! ale trafiłaś - właśnie jedziemy do sklepu z zamówieniem po zwymiarowaniu. Facet bardzo kompetentny i dzięki niemu zamówimy jeszcze 2 drzwi, które miały być dorabiane u stolarza. Zaraz się okaże. No i zwrócił na uwagę, że w dwóch pokojach drzwi są otwierane w złą stronę, czyli przeróbka kontaktów... No i otwory są za wysokie, ale wiadomo - drzwi o standardowej wysokości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.04.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 pochwal się co pozamawiałaś ładnego, podcięcie prawda, że wyjątkowo zgrabne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.04.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 e-mól prześliczne podcięcia!Mazuszka, pikny modrzew!! Masz juz wybraną bejcę do niego sssszzzza szszsza szarą?W sumie to Twoja elewacja jest niezłą inspiracją kolorystyczną dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 08.04.2011 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Dziękuję dziewczyny! dzisiaj położyli trochę drewna na garaż, generalnie to zamówione już się skończyło - dużo odpadów. Na garażu łączy się niesymetrycznie, co trochę mnie wkurza, ale tak pasowały deski, nie będę się czepiać. W ogóle zauważyłam, że inaczej ocenia się prace, kiedy jest się przy niej, wtedy widać, jakie są problemy i że czasami nie można inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 08.04.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 kiedy planujecie się przeprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.04.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Mazo, piękna elewacja. Drewno prześliczne, to moje niespełnione marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 08.04.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Lidszu - dzięki! Anulo - chciałam Ci odpowiedzieć Ci, ale musiałam kończyć, bo rozładowywał mi się laptop, a pisałam w trasie:) Do rzeczy - chcemy się przeprowadzać na początku lipca tak definitywnie, a może częściowo wcześniej. Jak już pisałam - to się wiąże z przedszkolem starszej córki - chcemy, żeby pochodziła do końca, chociaż w czerwcu pewnie będziemy przebierać nogami... Ale terminy: - 10.maja - parkieciarz - koniec maja drzwi i dopiero wtedy do końca listwy i ostateczne malowanie - spóźniliśmy się z drzwiami, chyba z mojej winy, zawsze miałam to w pamięci, żeby zamawiać wcześniej, ale chyba zaspałam... lepiej gdyby drzwi były przed parkietami, więc może podłogi drewniane przesuniemy, przynajmniej w sypialniach, bo wiem, że przy maowaniu coś może się pobrudzić, jeśli jest takie prawdopodobieństwo, to u nas na pewno się zdarzy:) Od poniedziałku nawozimy ziemię. Potem ogrodzenie. No i musimy rozplanować kuchnię, mam już wszystko wymierzone, poproszę Was o rady. E-molu - wysyłać Ci to na priva, czy wystarczy tutaj? nie mogłam zmusić męża wcześniej, żeby mi zrobił zwymiarowane rzuty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.04.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Wszystko jedno tylko dobrze opisz pomieszczenie, preferencje i główne założenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 08.04.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 E-molu - co zamówiliśmy? Simple oczywiście:) Tylko do kuchni łamane białe gładkie lakierowane - tu może być problem z odcieniem białego (obok kuchenne meble w białym połysku), ale nie chce mi się z jednymi drzwiami łazić do stolarza. Nie mam jeszczeich wyceny, ale na pewno nie będą kosztować 2 tysięcy... W garderobie też miał być łamane, ale facet doradził zwykłe, że niby tamte zabierają dużo miejsca w świetle ościeżnicy, nie wiem, czy to się rzeczywiście sprawdzi, ale ok. Myszo - zmartwię Cię - drewno nie będzie szare, tu nie miałam wątpliwości - nie lubię szarego drewna niestety. Impregnat będzie w kolorze jasnego dębu. Sprawdzony u mojego znajomego (pokazywałam tu jego dom), podobał mi się, nie chciałam wmyślać nic innego. Będzie jasna, choć z czasem i tak trochę zciemnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.04.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 a daj linka do tych łamanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 09.04.2011 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Nie moge znaleźć takich w katalogu, ten facet od montażu był pewien, że są takie. Sprzedawca miał sprawdzic i przesłać wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts