aneta s 13.04.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Emolku mam podobna ale z okragla rozeta http://styloweklamki.pl/tupai-2002-16-stal-nierdzena.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 13.04.2011 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Aneto - jesteś pewna? kiedyś Cię pytałam i pisałaś, że to Novanta? albo coś mylę. Też miałam na oku novantę,ale macałam i jakoś za długa była dla mnie,ta którą wybrałam jest jakaś bardziej do ręki. A może wkleisz tu jakiś rysunek ogrodu? może razem coś wymyślimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 13.04.2011 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 E-molu - wkleisz link do tej klamki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.04.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Nie ja nie mialam novanty, moze mnie pomylilas z kims;), mam na pewno tupai:) rysunku ogrodu poki co nie mam ale postaram sie zrobic i podziele sie swoimi rozterkami publicznie;), kurcze na finishu jest ich coraz wiecej:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 13.04.2011 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Pewnie coś mi się pomieszało:) Ja chyba pozostanę przy tej, którą wybrałam, jest wymacana, a nie chce mi się dalej jeździć i szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 13.04.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 E-molu - wkleisz link do tej klamki? znaczy się że mam usunąć zdjęcie i wkleić zamiast niego link, żeby nie śmiecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 13.04.2011 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Nie, link do strony z Allegro, bo po właściwościach nie mogę znaleźć A zdjęcie zostaw oczywiście - bardzo ładne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 13.04.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Tu zobacz mazo jak simple ładnie wyglądają z długim szyldem, dlatego tak się uparłam http://images38.fotosik.pl/342/5de929a522fdab95med.jpg a tu alternatywa do tupai i novanty, ten sam fason http://www.klamkidodrzwi.pl/klamki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 13.04.2011 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 No! ładnie, elegancko! A te klamki WB są też w linku Anety powyżej. kurcze, tylko że ja muszę pomacać, co jak co, ale klamki tego wymagają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 13.04.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 tamta to tez tupai, praktycznie chyba ta sama co Anety tylko w kwadracie, a cena zdecydowanie inna http://toma24.pl/110162/klamka-dzielona-model-image-2002-qr-inx nie mogę nic z długim kanciastym szyldem sensownego i masywnego znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 13.04.2011 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 No, cena fajna:) Szukałam takiej klamki z podużnym szyldem, ale fakt - nie ma... A ta ze zdjęcia u dopioni? co to za jedna? też z tych drogich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 13.04.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 tania jakaś z leroy, domino może, nie pamiętam, ale nie do końca mi się podobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 13.04.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 http://www.sparta.com.pl/photo/product_big/d/1/f/1_d1fa420e7543.jpg 19zł brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 13.04.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 O kurde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.04.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 i fajna ta klamka.Ładnie rysujesz mazo.Jest bardzo bardzo dużo pięknych roślin do cienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 13.04.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Co Ty Myszo - to nie moje Nasze są tylko dorysowane fragmenty (komputerowo:)). Umiem coś tam narysować, ale za projekt się nie brałam, zupełnie się na tym nie znam. A co myślisz o tym piaskowym poletku jako bardziej doświadczona ogrodniczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 14.04.2011 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Niech to się kiedyś skończy... Ekipa od elewacji, tynków itp. mówi nam dzisiaj, że deweloper nie chce im płacić za dodatkowe prace przy elewacji drewnianej, deski krzywe, wyłódkowane, sama widziałam ich pracę, więc przyznaję, że mieli dużo pracy, a deweloper liczy im jak za boazerię wewnątrz. W tym samym czasie mąż rozmawia z deweloperem przez telefon - jesteśmy tacy wymagający, panowie robią wszystko tak dokładnie, że trzeba im dodatkowo zapłacić. Bezczelny, kiedy powiedzieliśmy,że nie zapłacimy, stwierdził, że w takim razie on nie będzie dopłacał. Co on sobie myśli? Ekipa jest bliska rezygnacji. Mieliśmy spotkanie z parkieciarzem - chyba spoko gość. Robię się niezła w negocjacjach cenowych, chyba bardziej przez nieuwagę, czasami wydaje mi się, że uzgodnienia co do ceny były inne i druga strona się zgadza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 14.04.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Ja też mam dość. Wszyscy wokół próbują nas naciągnąć ((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.04.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 z jednej strony za jakość się płaci, z drugiej raz ustalona cena nie powinna podlegać negocjacjom, a juz na pewno nie ze strony wykonawcy. Oczywiście mówię o robociźnie, nie o dodatkowych kosztach materiałów.Mazo mi się poletko z piaskownicą podoba, bo widoczne z tarasu, ale nie jest głownym widokiem. Poszerzyłabym odrobinę tą opaskę roślinną na wprost tarasu żeby stworzyć bardziej kaskadowe nasadzenia. Byłyoby intymniej.Naprawdę masz duże pole do popisu z roslinami darniowymi, bo większość szybkorosnących, pokrywajacych szczelnie glebe wymaga jednak chociaż pólcienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 14.04.2011 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 A - jeszcze stwierdził, że z racji naszych wymagań był duży odpad... Dzięki za uwagi ogrodowe Myszo - tak - mamy duże pole do popisu. A plac zabaw jednak będzie dosyć widoczny, ale też zasłoni nieszczęsny transformator. A w tym jednym miejscu tak mało roślin, bo tam jest dosyc wąsko: Z tej strony będzie siatka, w projekcie na niej są bluszcze, ale naszym zdaniem szkoda zasłaniać widok, w tej chwili wyjątkowo jest tam bajoro (dzisiaj widziałam nawet kaczkę) , ale mam nadzieję,że będzie jak dawniej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts