Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt indywidualny - co myślicie? Komentarze do dz.mazo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:) też mam problem z usuwaniem, dziwne jest to że właściciel skrzynki nie otrzymuje powiadomienia o przepełnieniu

Mazo pięknie tam u Was, będzie można wpaść kiedyś do Ciebie na kawkę, w pyrlandii bywam ze dwa razy do roku, daleko od Ciebie do City? i w którą stronę

wpadniesz do mnie na konsultację

a co z Twoją kuchnią, temat zamknięty?

Zapraszam E-molu! Dom mamy 25 km na zachód od Poznania.

Widziałam Twoje wątpliwości kuchenne, ale ja w tych tematach pływam... A moja kuchnia? doszłam do wniosku,że chyba nie ma tam co wymyślać... Moja kuchnia w porównaniu z forumowymi to po prostu kilka szafek zebranych do kupy...

Dom i tapeta się czerwienią:) Dzięki!

Kolor tynku - biały po prstu i farba też biała - baza Caparola (bielsza niż tynk - widać to na boniach, które jeszcze nie są pomalowane szarą farbą).

Komin - brudziłby się, gdbyśmy palili węglem, mamy gaz. bardziej od koloru martwi mnie wykończenie - na dole obróbka z blachy jst węższa niż dodane później ocieplenie. Wykonawaca - tak się robi... I dyskutuj z takim...

ps. u nas tegalit, nie domino.

Edytowane przez mazo

Cieszę się, cieszę, dlatego cały czas takie same zdjęcia wstawiam:) I miło mi, że Wam też się podoba. Wkurza mnie tylko to wszystko, co się dzieje na budowie, że nic nie można zaplanować, że co chwila coś źle zrobione (teraz np. gniazdka od odkurzacza, źle zrobiona instalacja i muszą odstawać o,5 cm od ściany, a deweloper - no tak, pan Janek chyba pierwszy raz to robił... I luz. A jacy my wymagający, gniazdka chcielibyśmy mieć przy ścianie...).

A tapeta:

http://www.fotowolf.pl

miła obsługa, mogę polecić to miejsce, to nie jest cienka tapeta, szczerze mówiąc nie spodziewałam się, że tak będzie wygladała, gruba, matowa.

Rere - nie zieleń się... Wiesz, ile my tam komarów będziemy mieli, jak daleko trzeba będzie chodzić z sypialni do salonu, jakie rachunki za gaz, bo dom nieenergoszczędny? (jak mówią majstrowie) I jeszcze drzewa nam się poprzewracają na dom przy najbliższej wichurze... :) Że też nam się chciało dom budować... :)