e-mól 14.04.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 skrzynkę posprzątać czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 14.04.2011 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Już Taj się przywiązuję do tych maili, że żal skasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 15.04.2011 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 też mam problem z usuwaniem, dziwne jest to że właściciel skrzynki nie otrzymuje powiadomienia o przepełnieniu Mazo pięknie tam u Was, będzie można wpaść kiedyś do Ciebie na kawkę, w pyrlandii bywam ze dwa razy do roku, daleko od Ciebie do City? i w którą stronę wpadniesz do mnie na konsultację a co z Twoją kuchnią, temat zamknięty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.04.2011 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Zapraszam E-molu! Dom mamy 25 km na zachód od Poznania. Widziałam Twoje wątpliwości kuchenne, ale ja w tych tematach pływam... A moja kuchnia? doszłam do wniosku,że chyba nie ma tam co wymyślać... Moja kuchnia w porównaniu z forumowymi to po prostu kilka szafek zebranych do kupy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.04.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 nie jest az tak wąsko przy tarasie. Spokojnie możesz zrobić rabatę tak w granicach linii trawy. No i masz piękne wielkie drzewa. o jest coś!!Nasady z kolumnowych porób, w srodek i pomiedzy trawska, jakiegoś lićiastego krzaka, a na przód jeszcze byliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.04.2011 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Może rzeczywiście - trzeba jeszcze zinimalizować ten trawnik. W projekcie są tam paprocie, trochę mi się cmentarnie kojarzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.04.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 paprocie są śliczne. pooglądaj sobie gdzieś, jakie są różne piękne odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.04.2011 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Tadam! przyszła tapeta! podoba mi się! Jest gruba, taka plastikowa, przy facowym montażu rzeczywiście mogłaby być pod prysznicem. Niektórzy padną po wejściu do tej łazienki:) I o to chodziło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.04.2011 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Muszę jeszcze wkleić to zdjęcie, też mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.04.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 ja bym na pewno padła na wejściu w jak najbardziej pozytywnym sensie. zresztą ja u Ciebie "padam" od pierwszego spojrzenia na elewację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 15.04.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Tapeta super!Dom też! Jaki masz kolor tynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 15.04.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Tak dom wygląda pięknie. Dumam tylko nad tym białym kominem, jak on będzie wyglądał po sezonie grzewczym. Też mam domino i chyba pójdę w komin obrobiony blachą tyt. Myśleliście nad tym kiminem w bieli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.04.2011 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 (edytowane) Dom i tapeta się czerwienią Dzięki! Kolor tynku - biały po prstu i farba też biała - baza Caparola (bielsza niż tynk - widać to na boniach, które jeszcze nie są pomalowane szarą farbą). Komin - brudziłby się, gdbyśmy palili węglem, mamy gaz. bardziej od koloru martwi mnie wykończenie - na dole obróbka z blachy jst węższa niż dodane później ocieplenie. Wykonawaca - tak się robi... I dyskutuj z takim... ps. u nas tegalit, nie domino. Edytowane 15 Kwietnia 2011 przez mazo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.04.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Mazo - plissss, daj namiar na tę tapetę! pewnie gdzies juz pisałaś, ale zlituj się i napisz raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.04.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Tapeta świetna! Dom już jest rewelacyjny, a jak jeszcze go do końca wykończycie.... Zielenie się z zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 15.04.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Świetna tapeta, przepiękny dom, żebyś się wreszcie zaczęła nim cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.04.2011 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Cieszę się, cieszę, dlatego cały czas takie same zdjęcia wstawiam:) I miło mi, że Wam też się podoba. Wkurza mnie tylko to wszystko, co się dzieje na budowie, że nic nie można zaplanować, że co chwila coś źle zrobione (teraz np. gniazdka od odkurzacza, źle zrobiona instalacja i muszą odstawać o,5 cm od ściany, a deweloper - no tak, pan Janek chyba pierwszy raz to robił... I luz. A jacy my wymagający, gniazdka chcielibyśmy mieć przy ścianie...). A tapeta:http://www.fotowolf.plmiła obsługa, mogę polecić to miejsce, to nie jest cienka tapeta, szczerze mówiąc nie spodziewałam się, że tak będzie wygladała, gruba, matowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.04.2011 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Rere - nie zieleń się... Wiesz, ile my tam komarów będziemy mieli, jak daleko trzeba będzie chodzić z sypialni do salonu, jakie rachunki za gaz, bo dom nieenergoszczędny? (jak mówią majstrowie) I jeszcze drzewa nam się poprzewracają na dom przy najbliższej wichurze... Że też nam się chciało dom budować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.04.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Oj tam nie kracz . Ciesz się tym wspaniałym domkiem, bo jest czym. Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.04.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 dzięki za namiar na tapetę, myślałam, ze oni robią tylko indywidualne zamówienia znalazłam tam zebrę na którą zachorowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts