rasia 19.04.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Zakochałam się w tym zdjęciu... Dom macie booooski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 19.04.2011 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Myślicie, że warto wydać tysiaka na wieszak na tv (obrotowy i taki, który w pozycji przy ścianie nie odstaje od ściany na 5 czy 10cm? czy lepiej postawić tv po prostu na szafce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 19.04.2011 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Hej Rasiu! cieszę się, że Ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.04.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 dom wygląda zarąbiście :D jestem w nim coraz bardziej zakochana żałuję, że nie schowałam naszych rynien w ociepleniu, bo bez nich domek na pewno wyglądałby o wiele fajniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 19.04.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Dziękuję Lidszu! wiesz jak to jest - każdemu cudzy dom podoba się bardziej, dlatego ja już nigdzie nie chodzę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.04.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 dom wygląda zarąbiście :D jestem w nim coraz bardziej zakochana żałuję, że nie schowałam naszych rynien w ociepleniu, bo bez nich domek na pewno wyglądałby o wiele fajniej Lidszu, ja w pierwszym odruchu też żałowałam, ale potem uzmysłowiłam sobie, że u mnie przez wystający okap dachu nie dałoby chyba rady tak zrobić, więc już sobie w brodę nie pluję. Musiałabym mieć dach zakończony tak jak u Mazo, bez wystającego okapu. I zamiast samych rynien wolę żałować, że nie mam podobnego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 19.04.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 podrzucam do pooglądania...( takie troszkę "zapoukładane", ale co tam ! ) http://www.koszela.pl/?dzial_nr=2 http://tamizo.pl/PL/projekty/wnetrza/index.html http://www.fimera.com/en/#portfolio/private/apartment-in-bansko-mh http://www.tecarchitecture.com/en/62-house-salenstein# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 20.04.2011 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Dziękuję Aricio! najbardziej odpowiada mi tamizo - fakt, że poukładane, ale fajne... tylko,że po oglądaniu takich wnętrz czuję się hmm... mało komfortowo... Jak się ogarnę poproszę Cię o pomoc w ostatecznym wyborze oświetlenia na korytarz, czyli cofnę się o kilka stron. Aż chce się dodać "do tyłu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.04.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Mazo, z czego masz parapety zewnętrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 20.04.2011 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Aluminium malowane, kolor taki jak okna. Wkurzały mnie te plastikowe zakończenia, ale już mi przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.04.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 a kupowałaś je i montowałaś razem z oknami, czy jak? bardzo fajnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 20.04.2011 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Chyba powinny być montowane z oknami, nie znam się za bardzo. U nas były dużo później, ale u nas wiele rzeczy nie tak, jak powinno. Kupował nasz deweloper, on jes odpowiedzialny za zakupy takich rzeczy. Kierowałam się opinią Jareko - polecał aluminiowe malowane, surowe aluminium też fajnie wygląda, chociaż za parę lat chyba już gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.04.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 dzięki my będziemy mieć białe okna i chyba elewację też, przynajmniej w przeważającej części, więc parpety raczej też białe, tylko nie wiem z czego. w sumie czym się takie aluminiowe różnią od blaszanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 20.04.2011 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Nie mam pojęcia... U nas była taka kwestia, że metalowe niby nie mogły być malowane proszkowo, nie wiem dlaczego, pewnie ściema i kłamstwo naszego wykonawcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 20.04.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Mamy nawiezioną pierwszą partię ziemi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 20.04.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 ...ale piękny ten Wasz domek!!!!! ostatni raz to mówię (.... na tej stronie, chyba .....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 20.04.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Ja też, codziennie, po kilka razy przychodzę i ślinię się na widok Twojego domu. Mniam To kiedy mogę się wprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 21.04.2011 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Pomyślicie, że ciągle pokazuję nowe zdjęcia, żeby przeczytać potem komplementy... A ja tak z kronikarskiego obowiązku:) no i z radości, że coś idzie do przodu. Dziękuję bardzo! Rere - jeden pokój póki co wolny - czeka na Ciebie! Szkoda, że Wy chyba w większości z daleka, bo ja bardzo zapraszam na jakieś ognisko,czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.04.2011 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Mazo, a czytałaś na wątkach ogrodowych taką radę, żeby nie robić ogródka płaskiego, tylko sobie usypać jakieś łagodne pagórki itp. Może się skusisz? Teraz jest dobry moment, bo jak nawozicie ziemi, to można ją od razu rozplantować odpowiednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 21.04.2011 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 No niby nie miało być płasko i tak zupełnie nie jest, bo musi być spadek w stronę rowu, ale wiem, że nie o to chodzi. Myślałam, że przy płocie sąsiada wyjdzie mała skarpa i w stronę transformatora miał być spadek, ale nie jest widoczny gołym okiem;) Może jakieś podpowiedzi? będę wdzięczna, bo ja w tematach ogrodowych jak dziecko we mgle. Faktycznie płasko to wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts