Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt indywidualny - co myślicie? Komentarze do dz.mazo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dom wygląda zarąbiście :D :D jestem w nim coraz bardziej zakochana :oops:

żałuję, że nie schowałam naszych rynien w ociepleniu, bo bez nich domek na pewno wyglądałby o wiele fajniej :(

Lidszu, ja w pierwszym odruchu też żałowałam, ale potem uzmysłowiłam sobie, że u mnie przez wystający okap dachu nie dałoby chyba rady tak zrobić, więc już sobie w brodę nie pluję. Musiałabym mieć dach zakończony tak jak u Mazo, bez wystającego okapu. I zamiast samych rynien wolę żałować, że nie mam podobnego domu :D

Dziękuję Aricio! najbardziej odpowiada mi tamizo - fakt, że poukładane, ale fajne... tylko,że po oglądaniu takich wnętrz czuję się hmm... mało komfortowo...;)

Jak się ogarnę poproszę Cię o pomoc w ostatecznym wyborze oświetlenia na korytarz, czyli cofnę się o kilka stron. Aż chce się dodać "do tyłu" :)

Chyba powinny być montowane z oknami, nie znam się za bardzo. U nas były dużo później, ale u nas wiele rzeczy nie tak, jak powinno. Kupował nasz deweloper, on jes odpowiedzialny za zakupy takich rzeczy. Kierowałam się opinią Jareko - polecał aluminiowe malowane, surowe aluminium też fajnie wygląda, chociaż za parę lat chyba już gorzej.

Pomyślicie, że ciągle pokazuję nowe zdjęcia, żeby przeczytać potem komplementy... A ja tak z kronikarskiego obowiązku:) no i z radości, że coś idzie do przodu. Dziękuję bardzo!

Rere - jeden pokój póki co wolny - czeka na Ciebie! :) Szkoda, że Wy chyba w większości z daleka, bo ja bardzo zapraszam na jakieś ognisko,czy coś.

No niby nie miało być płasko i tak zupełnie nie jest, bo musi być spadek w stronę rowu, ale wiem, że nie o to chodzi. Myślałam, że przy płocie sąsiada wyjdzie mała skarpa i w stronę transformatora miał być spadek, ale nie jest widoczny gołym okiem;)

Może jakieś podpowiedzi? będę wdzięczna, bo ja w tematach ogrodowych jak dziecko we mgle. Faktycznie płasko to wygląda...

projekt%20ogr%C3%B3d%20v2.jpg