mazo 27.04.2011 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 (edytowane) Wieści z budowy... Zminiła się ekipa od elewacji drewnianej - nasz deweloper nie chciał im więcej zapłacić i chyba słusznie... Oceńcie sami, niby nie jest to skończone, miałobyć wyszlifowane i pomalowane, ale już wiem, że to jakaś pomyłka, co zrobili: Edytowane 27 Kwietnia 2011 przez mazo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 27.04.2011 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 A z daleka cacy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 27.04.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 faktycznie z daleka cacy, Ty to się masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.04.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 O matko z daleka wygląda super, ale z bliska już niestety gorzej a developer ma jakiś pomysł na naprawę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.04.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Faktycznie z daleka prezentuje się pięknie.Z bliska - kiepsko.Będą to demontować czy da się to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.04.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 upsi dejzi, no z bliska to makabra, powinni to chyba zdemontować całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.04.2011 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Deweloper nie zająknął się na temat naprawy, bo dla niego nie ma problemu, dzisiaj się spotykamy - będzie gorąco. Trudno go przegadać, na dodoatek nie może nigdzie znaleźć modrzewia... nie, to nie może nigdy iść zbyt łatwo... Jak ja mam dosyc tego faceta, a będę musiała go spotykać nad naszym jeziorem, bo ma domek w tej samej miejscowości... Na pewno powie, że wszystko będzie super itd., albo że się czepaiamy i nie zdejmie tego drewna, po prostu powie, że dalej nie robi, my nie zapłacimy i tak w kółko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 28.04.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 upsi dejzi, no z bliska to makabra, powinni to chyba zdemontować całkiem. Tatarak, a Ty chyba w Dobranocnym Ogrodzie siedzisz Mazo, ja dalej jak mantrę - sprawdź co masz w umowie na temat odbiorów i płatności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.04.2011 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Co mamy w umowie? że płacimy po wykonaniu pracy, ale wiem, że kiedy my powiemy, że nie zapłacimy, on powie, że nic dalej nie zrobi. A jeśli zerwie umowę, ma zapłacić karę, która wyniesie z 5 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.04.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Bidulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.04.2011 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 (edytowane) Debatują... Facet chce się rozliczyć i zakończyć budowę, bo mówi, że nie może sprostać naszym wymaganiom. O, mąż podniósł głos... mamy sobie sami kupić nowe drewno, nie chce partycypować w kosztach. Ja bym mu kazała kupić nowe za jego pieniądze, przecież to nie nasza wina, że kupił badziewie. Nie bardzo chcemy wziąć reszty budowy na siebie, bo to co nam za to odda, to nie starczy na wykonawcę i materiał... A nie - koszt nowego drewna pokrywa on, do 60 zł... Edytowane 28 Kwietnia 2011 przez mazo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia_z_lasu 28.04.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Współczuję. Docinanie pod kątem 45 stopni powoduje, że narożnik jest bardzo delikatny - nawet przy kafelkach to może być problem, a co dopiero w drewnie i to na zewnątrz. Trzeba się liczyć z odpadami, bo drewno zawsze może pęknąć.Ja bym dała drewniany kątownik na narożnik ( albo wycięła róg i wstawiła listwę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.04.2011 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Właśnie to teraz zaproponował deweloper, kiedy już było ustalone, że zabiera sie z tym drewnem, a my nie chcemy żadnych narożników, to ustalilismy na początku rozmowy o elewacji. Jestem za tym, żeby samą elewację zroić poza nim, dołożymy i będzie zrobione przez firmę specjalizującą się w elewacjach drewnianych, nie wiem tylko, ile to kosztuje... Ktoś wie? dzisiaj już się nigdzie nie dodzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.04.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Muszę kupić baterię do kuchni i zlew. Pomożecie? Na razie mam taką propozycję: http://image.ceneo.pl/data/products/5443644/product.jpg tylko nie wiem, czy czarna bateria będzie pasowała do antracytowego zlewu. A może macie na oku jakieś fajne baterie? w rozsądej cenie, nie zamierzam szaleć, muszę składać na drewno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.04.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Jeszcze taka: http://image.ceneo.pl/data/products/9596737/product.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.04.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Mazo patrz jakie są fajne wewnętrzne narożniczki do boazeriihttp://www.ekodrewno.pl/zdjecia/montaz/Ausenecke_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.04.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Zlew: http://image.ceneo.pl/data/products/5441752/4761c7b6-2d45-41ec-96c3-a4dad7040e19_product.jpg Podoba mi się Teka Aura, ale jest za szeroka, szkoda mi miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 28.04.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 mi się pierwsza nie podoba, polecam, moja stosunek ceny do formy rewelacyjny, do jakości nie mam zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.04.2011 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 E-molu - a jaką masz? przepraszam, ale dzisiaj nie mam siły już do Ciebie zaglądać, dużo wrażeń dzisiaj - padam. Myszo - może i fajne, ale bardzo podoba mi się takie gładkie wykończenie, widzę na zdjęciach, że da się zrobić coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 29.04.2011 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 takie cośhttp://www.omnires.pl/oferta/baterie/baterie_kuchenne/bihc/arms_8729_chrom/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts