Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt indywidualny - co myślicie? Komentarze do dz.mazo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Będzie, będzie:) Tylko że nie naładowałam baterii, a w sklepie specjalnych brak. Panowie przyjechali, a mąż rozprawia z deweloperem, który nie chce pokkryć ceny drewna, które kupiliśmy i w ogóle chce zakończyć budowę, a zostalo nam do zapłacenia 7 tys., które nie starczą na to, co jeszcze miał zrobić. Ale bezczelny typ. Firma Eko-bud Wiktor Siudziński z Poznania.

Mazo, ja mam podobny ksztalt kranu w kuchni ja tutaj zapodalas z tych Opal24 - ja mam jakies noname z B&Q - i jest bardzo fajna w uzytkowaniu. Niedawno pod koniec zimy byla zainsatlowana, bo ukrecilam taka superduper na resorach z Franke....ta prosta i chociaz w tym tanszym koncu z marketu wydaje mi sie duzo lepsza do uzytkowania.

Dzięki E-molu za wymiary - jeszcze się upewnię - masz ościeżnicę regulowaną - din? 7cm - nie myślałam, że aż tyle. Dzisiaj mierzyłam 40 cm na styk...

Maju - cieszę się, że taki typ baterii jest ok, zobaczymy jak z jakością.

Wieści z budowy - płyty zamontowane! wyglądają bardzo surowo, ale fajnie, jeszcze mają nierówny kolor, ale muszą wyschnąć. Na razie śruby, ale będą zaślepki,żeby nie było aż tak surowo:) Panowie z Contractors spisali się bardzo dobrze, nie mam zastrzeżeń.

Nasz deweloper zrywa z nami znajomość - nie może sprostać naszym wymaganiom i to nie na jego nerwy. Mój mąż twierdzi, że to przeze mnie, że mogłam się na końcu nie awanturować, zrobiłby wszystko do końca i wtedy mieć go w szachu (z nizapłaconymi 6 tysiącami), a tak będziemy musieli sami dokonczyć budowę. Póki co składamy reklamację na dach i elewację drewnianą (według niego jest ok). Karą za niedotrzymnie warunków umowy się nie martwi, bo ponoc może wypowiedzieć umowę, czy coś? Nie wiem, jaką rolę odgrywa tu inspektor?