mazo 05.05.2011 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Tataraku - te mają 35 i 39 cm, wydawało mi się, że mam 40 cm miejsca, ale może się okaże, że 35. Basiu - my chyba też zrezygnujemy z narożnika. jeszcze nie wiem, jak to wyjdzie cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.05.2011 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Trzymajcie kciuki - dzisiaj montaż płyt betnowych. I dzień z dziewczynkami na działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 05.05.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Trzymamy będzie fotorelacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 05.05.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 już jakaś jest Mazo, domek wygląda jak z katalogu! ta zieleń ogrodu też jest niesamowita. A drewniane elementy - świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.05.2011 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Będzie, będzie:) Tylko że nie naładowałam baterii, a w sklepie specjalnych brak. Panowie przyjechali, a mąż rozprawia z deweloperem, który nie chce pokkryć ceny drewna, które kupiliśmy i w ogóle chce zakończyć budowę, a zostalo nam do zapłacenia 7 tys., które nie starczą na to, co jeszcze miał zrobić. Ale bezczelny typ. Firma Eko-bud Wiktor Siudziński z Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 05.05.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Opaska ma 7 i 6cm szerokości, bo jest tam uskok, czyli do zamka jest 6 , a głębokość niecałe 2cm, ale nie mam chyba w domu miarki "od zera" i ciężko mi dokładnie zmierzyć, trzymam kciuki za płyty, sami montujecie czy sprzedawca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 05.05.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Mazo, ja mam podobny ksztalt kranu w kuchni ja tutaj zapodalas z tych Opal24 - ja mam jakies noname z B&Q - i jest bardzo fajna w uzytkowaniu. Niedawno pod koniec zimy byla zainsatlowana, bo ukrecilam taka superduper na resorach z Franke....ta prosta i chociaz w tym tanszym koncu z marketu wydaje mi sie duzo lepsza do uzytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.05.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Dzięki E-molu za wymiary - jeszcze się upewnię - masz ościeżnicę regulowaną - din? 7cm - nie myślałam, że aż tyle. Dzisiaj mierzyłam 40 cm na styk... Maju - cieszę się, że taki typ baterii jest ok, zobaczymy jak z jakością. Wieści z budowy - płyty zamontowane! wyglądają bardzo surowo, ale fajnie, jeszcze mają nierówny kolor, ale muszą wyschnąć. Na razie śruby, ale będą zaślepki,żeby nie było aż tak surowo:) Panowie z Contractors spisali się bardzo dobrze, nie mam zastrzeżeń. Nasz deweloper zrywa z nami znajomość - nie może sprostać naszym wymaganiom i to nie na jego nerwy. Mój mąż twierdzi, że to przeze mnie, że mogłam się na końcu nie awanturować, zrobiłby wszystko do końca i wtedy mieć go w szachu (z nizapłaconymi 6 tysiącami), a tak będziemy musieli sami dokonczyć budowę. Póki co składamy reklamację na dach i elewację drewnianą (według niego jest ok). Karą za niedotrzymnie warunków umowy się nie martwi, bo ponoc może wypowiedzieć umowę, czy coś? Nie wiem, jaką rolę odgrywa tu inspektor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.05.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Basiu - dziękuję za miłe słowa;) Trochę lżej na duszy, kiedy się czyta takie komplementy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.05.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Ktoś chce zobaczyć płyty? zdjęcia z komórki i dosyć ciemno już było: W rzeczywistości płyty nie są tak ciemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 05.05.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Domek jest tak ładny, że już czwarty raz go dzisiaj oglądam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 05.05.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 mazuś......no po prostu mowę mi odjęło!!!!! płyty rewelacja !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 05.05.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Piekne plyty!! Sciana bedzie wygladala rewelacyjnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 06.05.2011 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 'lubie to'!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 06.05.2011 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Super, że płyty w kwadratach wyszły. Przy zamkniętych drzwiach , od krawędzi skrzydła do krawędzi opaski 5,5cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.05.2011 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Cieszę się, że Wam się podoba:) Bałam się efektu, ale przez te rewelacje z deweloperem nie miałam czasu się tym denerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.05.2011 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Dzięki Emolu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.05.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Beton - rewelacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 06.05.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 padłam! płyty wyglądają rewelacyjnie! nawet nie zdawałam sobie sprawy, że taki fajny efekt można uzyskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.05.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 I ja jestem pod wrażeniem. Płyty cudne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts