olgusieniunieczka 06.05.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Zaczynam żałować, że odpuściłam ścianę kominkową w płytach betonowych Świetnie to wygląda. A z czego mają być owe zaślepki? Też z betonu? Piszesz, ze beton surowy, zamierzacie go jeszcze czymś impregnować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.05.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Płyty betonowe wyglądają rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.05.2011 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Widzę, że płyty robią furorę Dzięki! Zaślepki będą metalowe, a płyty impregnowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.05.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Mazo, gratuluję płyt! To moje marzenie które nie wiem czy dojdzie do skutku. Twoje podobają mi się bardzo Sytuacji z panem wykonawcą uuuu, nie zazdroszczę. Wiem coś o tym bo sama miałam ze swoim niezłą przeprawę. Dobrze że był inspektor i swoim autorytetem odebrał od wykonawcy nasz dziennik budowy. Było ciepło.Ale tak jak mówi Twój M, szkoda że go nie przytrzymaliście. My, kiedy już wiedzieliśmy, że facet zrobił na świństwo (oszukał nas, że dach cudownie się*powiększył, a z nim dachówka, więźba i wszystko co tego dotyczy) graliśmy głupa i udawaliśmy że się*z tym pogodziliśmy i będziemy płacić (dodatkowe kilkadziesiąt tysięcy). Musiał nam jeszcze zrobić wszystkie poprawki, dobudować schody, generalnie sporo roboty (a zrobił bo się*na tę*kasę napalił). W rezultacie nie dostał nic - ani kasy za powiększony cudownie dach ani kasy za poprawki. Niech ma nauczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 06.05.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 mazo, jak cenowo wychodzą takie płyty betonowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 06.05.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Jestem zachwycona dom piękny , komentarzy nie zdążyłam przejrzeć na to przyjdzie czas nocą, pytań zadam sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.05.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 no mazo - Jest efekt a ja mam pytanie jedno z innej beczki, jakiej wielkości (chodzi mi o dokładne wymiary) masz to okno do ziemi tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.05.2011 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Monsanbia - no, jednak mój m. miał rację..., ale mnie denerwowało,że nikt mu nic nie wygarnął... czasami trzeba przemyśleć, czy warto... Basiu - ok. 70 zł za sztukę, jeśli wymiar standardowy, plus transport i montaż. Barbaro74 - witam i dziekuję Tataraku - 210/240cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.05.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 (edytowane) Mazo, ja już od dawna po cichu i tajniacku Cię podglądam i kibicuję Ale jak dziś zobaczyłam te płyty to mus był się ujawnić.. Pięknie, naprawdę jest pięknie Edytowane 6 Maja 2011 przez kaśka maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.05.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Bardzo mi miło, Kaśko, że się ujawniłaś I dziękuję. Kurcze, nie wiedziałam,że te płyty tak się spodobają, to przez nagromadzenie na FM fanów betonu, bo w realu to raczej będzie wywoływać odwrotny efekt - przewidujemy, że nasi rodzice przeżyją szok, znajomi też raczej będą się dziwić. A ja miałam wątpliwości, bo takie płyty wydawały mi się już dosyć popularne, ale to też w pewnych kręgach Jak to się zmienia percepcja,kiedy cały czas ogląda się nowoczesne wnętrza, inspiracje z netu itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.05.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Beton wygląda zarąbiście !!!!! Szkoda, że mój mąż nie podziela mojego zachwytu, bo też chciałam taki mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.05.2011 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Lidszu - nie przejmuj się - za kilka lat będzie już oklepany - w co drugim domu:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.05.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Lidszu - nie przejmuj się - za kilka lat będzie już oklepany - w co drugim domu:):) ale przynajmniej przez te kilka lat byłabym trendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.05.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Mazo - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 09.05.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Basiu - ok. 70 zł za sztukę, jeśli wymiar standardowy, plus transport i montaż. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 09.05.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Piękny dom!!!!!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 09.05.2011 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Adk - dziękuję i również pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.05.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 aj aj aj, mazuszka, wspaniały widok na beton. przewspaniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 09.05.2011 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Odetchłam... Cieszę się, że Ci się podoba Myszo A zdjęcia takie brzydkie:) Chciałam w weekend zrobić ładniejsze, ale znowu nie miałam baterii. Przyjęliśmy pierwszych odwiedzających, oprócz naszych rodziców i sąsiadów. Chyba im się podobało, beton nie zszokował aż tak bardzo, padło pytanie, co będzie na tych śrubach, dobrze, że jednak zamówiliśmy zaślepki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.05.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Mazo, planuję elewację i zasięgam języka tu i ówdzie Ty masz położony najpierw tynk a później kolor? Czy masz robiony osobno cokół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts