Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt indywidualny - co myślicie? Komentarze do dz.mazo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mazo, gratuluję płyt! To moje marzenie które nie wiem czy dojdzie do skutku. Twoje podobają mi się bardzo

Sytuacji z panem wykonawcą uuuu, nie zazdroszczę. Wiem coś o tym bo sama miałam ze swoim niezłą przeprawę. Dobrze że był inspektor i swoim autorytetem odebrał od wykonawcy nasz dziennik budowy. Było ciepło.

Ale tak jak mówi Twój M, szkoda że go nie przytrzymaliście. My, kiedy już wiedzieliśmy, że facet zrobił na świństwo (oszukał nas, że dach cudownie się*powiększył, a z nim dachówka, więźba i wszystko co tego dotyczy) graliśmy głupa i udawaliśmy że się*z tym pogodziliśmy i będziemy płacić (dodatkowe kilkadziesiąt tysięcy). Musiał nam jeszcze zrobić wszystkie poprawki, dobudować schody, generalnie sporo roboty (a zrobił bo się*na tę*kasę napalił). W rezultacie nie dostał nic - ani kasy za powiększony cudownie dach ani kasy za poprawki. Niech ma nauczkę

Monsanbia - no, jednak mój m. miał rację..., ale mnie denerwowało,że nikt mu nic nie wygarnął... czasami trzeba przemyśleć, czy warto...

Basiu - ok. 70 zł za sztukę, jeśli wymiar standardowy, plus transport i montaż.

Barbaro74 - witam i dziekuję:)

Tataraku - 210/240cm

Bardzo mi miło, Kaśko, że się ujawniłaś :) I dziękuję.

Kurcze, nie wiedziałam,że te płyty tak się spodobają, to przez nagromadzenie na FM fanów betonu, bo w realu to raczej będzie wywoływać odwrotny efekt - przewidujemy, że nasi rodzice przeżyją szok, znajomi też raczej będą się dziwić. A ja miałam wątpliwości, bo takie płyty wydawały mi się już dosyć popularne, ale to też w pewnych kręgach :) Jak to się zmienia percepcja,kiedy cały czas ogląda się nowoczesne wnętrza, inspiracje z netu itp...

Odetchłam... Cieszę się, że Ci się podoba Myszo :) A zdjęcia takie brzydkie:) Chciałam w weekend zrobić ładniejsze, ale znowu nie miałam baterii. Przyjęliśmy pierwszych odwiedzających, oprócz naszych rodziców i sąsiadów. Chyba im się podobało, beton nie zszokował aż tak bardzo, padło pytanie, co będzie na tych śrubach, dobrze, że jednak zamówiliśmy zaślepki:)