BetaGreta 10.05.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 to przez zawiść niemniej jednak moj tynk wciąż dobrze wygląda,a le to dopieor 3 sezon a my dalej myślimy. Mazo, narożnik jest super. Przymierzałaś się do niego? Ja bardzo lubię narożniki więc u siebie też planuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 10.05.2011 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Nie chciałam kostki... bardzo..., koncepcje były różne, bo piachu zostawić na podjeździe raczej nie zostawimy... odpadły krawężniki, bloczki, gruby żwir. Pomyśleliśmy, że równa powierzchnia może przydać się dwóm rowerzystkom. typowe płyty chodnikowe odpadają ze względu na rozmiar i niewystarczającą grubość, ale są takie płytki 20/20 (plyty chodnikowe z posypką):http://www.blechert-kostka-betonowa.pl/uslugi.html (dostanę rabat:)) Ścieżki do domu od furtki i wokół domu miały być z płyt chonikowych 50/50 (w kamykach), takich zwykłych, nie wiem, czy to się zgra z tym podjazdem kolorystycznie, więc wymyśliłam, że może z tych małych płytek ułożyć jedną większą (40/40), ale nie wiem, czy to się nie rozejdzie... Myślałam jeszcze o takiej zupelnie płaskiej kostce, ale jest droższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 10.05.2011 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 a my dalej myślimy. Mazo, narożnik jest super. Przymierzałaś się do niego? Ja bardzo lubię narożniki więc u siebie też planuję. Nie, w życiu go nie widziałam na żywo, opieram się na opinii Marcina Cetery - bardzo go sobie chwali, no i znajomi Aricii mają taką kanapę. no i jak pisałam wyżej - to raczej nie będzie narożnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.05.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Nie, w życiu go nie widziałam na żywo, opieram się na opinii Marcina Cetery - bardzo go sobie chwali, no i znajomi Aricii mają taką kanapę. no i jak pisałam wyżej - to raczej nie będzie narożnik... I już wiem dlaczego wydawał mi się znajomy Doczytałam, że skłaniasz się do wersji nr 1. Też fajnie wygląda. Ja mam teraz narożnik podobnie zakończony jak z tej serii (trochę płytsza jest ta część bez oparcia) i u nas robi ta część za półkę (głównie na gazety) - nie wiem czy to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 10.05.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 U nas pewnie też by się tak skończyło, a w naszym przypadku to bardzo źle, bo góra by urosła pod sufit:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 10.05.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 A ta Ci się nie podoba? http://www.blechert-kostka-betonowa.pl/images/P4020214A.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 10.05.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 No właśnie te płytki mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 11.05.2011 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 (edytowane) No to mi też siostro Pewnie ściągnę po Tobie. Jest jeszcze coś takiego co chyba nazywa się ścieżkami angielskimi, różne frakcje żwiru zagęszcza się, podsypuje w odpowiedniej kolejności i one się klinują między sobą, takie pałacowe ścieżki. W kążdym razie ten żwir się nie rozsypuje na boki. Na nowoczesnym podjeździe też by pasowało (chyba ) W Sopocie w wyremontowanej części są takie teraz zrobione. Edytowane 11 Maja 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.05.2011 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 I już wiem dlaczego wydawał mi się znajomy Doczytałam, że skłaniasz się do wersji nr 1. Też fajnie wygląda. Ja mam teraz narożnik podobnie zakończony jak z tej serii (trochę płytsza jest ta część bez oparcia) i u nas robi ta część za półkę (głównie na gazety) - nie wiem czy to dobrze. Mam teraz narożnik i chwalę sobie ten róg - coprawda jak przyjmuję gości to jest niewykorzystany, ale na codzień, kiedy np z mężem czytamy to własnie w tym rogu mamy głowy na wspólnej poduszce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 11.05.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Mazo, u mnie nic nowego, budowa musi poczekać Mam komunie na tapecie, więc mam co robić Mam w tej chwili 2 kanapy i jestem średnio zadowolona, ale mam 2 dwójki. Jesli 2 kanapy to raczej bez podłokietnika z jednej strony, zeby można było je łączyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 11.05.2011 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 E-molu - nie słyszałam nigdy o czymś takim - brzmi ciekawie. Minko - szczerze współczuję tej komunii... A jeśli chodzi o kanapy - to ja już nic nie wiem... innych nie będę szukać, muszą być takie lub narożnik, mąż obstaje przy kanapach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 11.05.2011 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 A ta Ci się nie podoba? http://www.blechert-kostka-betonowa.pl/images/P4020214A.jpg Bardzo ładna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 11.05.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Jesli 2 kanapy, to ja bym kupiła takie, zeby między mozna było kwadratowy stolik wpasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 11.05.2011 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Te moje są takie:http://www.helvetia.com.pl/upload/helvetiadb_2825.jpgwięc można, ale chyba zawsze można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 11.05.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Podłokietniki maja niskie, więc mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia_z_lasu 11.05.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Kiedyś już rozmawiałyśmy o kanapach, my też się przymierzamy do Como, ale na razie mamy pilniejsze sprawy. Jak nie sprawdzałaś, to zobacz jeszcze Sits.pl. Mnie zachwycił Cubic, ale wiele innych też fajnych. Nie wiem ile kosztuje, ale firma jest polska. Można dowolnie zestawiać, odpadł by dylemat sofy-narożnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.05.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Cześć, co to za kostka e-molu? Poszukałabym sobie tego na jakiejś większej powierzchni.Fajnie tu u Ciebie mazo ... o kanapach ... też chcę mieć już dylematy kanapowe Basia z lasu czy Ty masz bengala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia_z_lasu 11.05.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Europejka, co najwyżej może mieć geny żbika Jej mordka to rzeczywiście kwintesencja kociości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.05.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Europejka, co najwyżej może mieć geny żbika Jej mordka to rzeczywiście kwintesencja kociości No proszę, a ja właścicielka bengala dałam się nabrać Mordka faktycznie śliczna! Pozdrawiam kociarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 11.05.2011 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Basiu - kiedyś oglądałam ich kanapy - super, ale ktoś na forum sugerował, że drogie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts