Basia_KRK 11.05.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Fajnie tu u Ciebie mazo ... o kanapach ... też chcę mieć już dylematy kanapowe monsanbia - spokojnie, spokojnie, na każdego przyjdzie pora Mazo, ładnie będzie wyglądać takie zestawienie dwóch kanap - chociaż nie powiem: narożnik też jest ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 11.05.2011 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Cześć, co to za kostka e-molu? Poszukałabym sobie tego na jakiejś większej powierzchni. Fajnie tu u Ciebie mazo ... o kanapach ... też chcę mieć już dylematy kanapowe Basia z lasu czy Ty masz bengala? to płytki chodnikowe 20/20 z posypką z Polbruku. pokażesz, jak znadziesz, monsanbio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.05.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 To jest to? Jeśli tak, to już wiem co to, widywałam. No fajne, zapisuję sobie w inspiracjach kostka complex to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 11.05.2011 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Potrzebuję pomocy dziewczyny: dawno temu zamówiliśmy te składane drzwi prysznicowe do małej łazienki, okazało się, że chromu chwilowo nie ma, czekaliśmy, czekaliśmy... zadzwonilisy w końcu i teraz jest opcja stal szlifowana, wyglada tak: Czy to się nie będzie gryzło z chromem baterii? czy przesadzam? klamka przy drzwiach też nie będzie błyszcząca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 11.05.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Ja bym wybrała stal, chrom w kabinach jak dla mnie "za bogato" wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 11.05.2011 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Na szczęście te listwy będą tylko przy ścianach... Zastanawiam się, bo mi Aricia tak namieszała w kuchni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 14.05.2011 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Ale super... siedzę sobie na działce i słucham ptaków... tylko trochę szlifierka płytkarza mi przeszkadza:) Foty: mozaika w małej łazience prawie położona, jeden plaster wydaje się znowu trochę inny, ale jest ok, tylko za mało zamówiliśmy,przy umywalce będzie ta poprzednia - na szczęscie została, chociaż na fakturze mamy tę samą ilość (tym się sugerowaliśmy),którą teraz zamówiliśmy, musieli dać kilka plastrów więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 14.05.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Ja tam slucham odgłosu deszczu Mazo co to za płytki kładziesz na wejsciu?-fajne:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 14.05.2011 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Rako Arena. super wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 14.05.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Mazo, ale fajne zdjęcia! Jest pięknie! Płytki super, elewacja drewniana bardzo mi się podoba (to sosna?). Nie mogę doczekać się zdjęć z łazienki z mozaiką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 14.05.2011 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Dziękuję Basiu! to modrzew syberyjski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 14.05.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Aaaa, właśnie sosnę i modrzew syberyjski rozważamy u nas. Zobaczymy jak wyjdzie porównanie cenowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 14.05.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Swietny maja kolorek Gdyby nie rozmiar z checią kupiłabym je na cały parter (szukam jednak 60x60) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 14.05.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Lepsze zdjęcia płyt: Wejście: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 14.05.2011 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 I przymiarka drewna: Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 14.05.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Mazo - obłędnie! i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 14.05.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Dziękuję Irmo, bardzo mi miło... A co sądzisz o koncepcji tych kropkowych paneli loft design na kominach i ich przedłużeniu? Czy za dużo dobrego i szarpnąć się na te panele w sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.05.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Mazo, normalnie się rozpływam. Jest świetnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 15.05.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 I przymiarka drewna: Mazo, pasuje fantastycznie! Jeszcze raz muszę napisać, że te płyty strasznie mi się podobają! Mazo, wiesz czy można nimi obłożyć kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.05.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Dziękuję Irmo, bardzo mi miło... A co sądzisz o koncepcji tych kropkowych paneli loft design na kominach i ich przedłużeniu? Czy za dużo dobrego i szarpnąć się na te panele w sypialni? Ja tych kropek na kominach akoś nie widzę, ale zrób jak uważasz, bo sama wiesz najlepiej, czego dowody na załączonych obrazkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts