Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt indywidualny - co myślicie? Komentarze do dz.mazo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć, co to za kostka e-molu? Poszukałabym sobie tego na jakiejś większej powierzchni.

Fajnie tu u Ciebie mazo ... o kanapach ... też chcę mieć już dylematy kanapowe

Basia z lasu czy Ty masz bengala?

to płytki chodnikowe 20/20 z posypką z Polbruku. pokażesz, jak znadziesz, monsanbio?

Potrzebuję pomocy dziewczyny: dawno temu zamówiliśmy te składane drzwi prysznicowe do małej łazienki, okazało się, że chromu chwilowo nie ma, czekaliśmy, czekaliśmy... zadzwonilisy w końcu i teraz jest opcja stal szlifowana, wyglada tak:

profil.jpg

profil2.jpg

Czy to się nie będzie gryzło z chromem baterii? czy przesadzam? klamka przy drzwiach też nie będzie błyszcząca:)

Ale super... siedzę sobie na działce i słucham ptaków... tylko trochę szlifierka płytkarza mi przeszkadza:)

Foty:

IMGP6296.JPG

IMGP6297.JPG

IMGP6304.JPG

IMGP6307.JPG

IMGP6314.JPG

IMGP6316.JPG

mozaika w małej łazience prawie położona, jeden plaster wydaje się znowu trochę inny, ale jest ok, tylko za mało zamówiliśmy,przy umywalce będzie ta poprzednia - na szczęscie została, chociaż na fakturze mamy tę samą ilość (tym się sugerowaliśmy),którą teraz zamówiliśmy, musieli dać kilka plastrów więcej.

Dziękuję Irmo, bardzo mi miło...

A co sądzisz o koncepcji tych kropkowych paneli loft design na kominach i ich przedłużeniu?

IMGP6330.JPG

Czy za dużo dobrego i szarpnąć się na te panele w sypialni?

Ja tych kropek na kominach akoś nie widzę, ale zrób jak uważasz, bo sama wiesz najlepiej, czego dowody na załączonych obrazkach :)