mazo 15.05.2011 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 (edytowane) Rere, Basiu - dzięki! Basiu - zobacz na stronę Contractors - są tam chyba dwa kominki - bardzo ładne. Irmo - też mam wątpliwości, czy te kropki nie zakłócą obrazu. A teraz o odbiorze płyt - popłakałam się ze śmiechu, kiedy mój tata pytał, co jest na zdjęciu, dlaczego coś takiego, po co? mój mąż spotęgował jego zdziwienie, mówiąc, że to będzie otynkowane i pomalowane:) A znowu majster od płytek i drewna zasoczył mnie stwierdzeniem,że świetna ta ściana - wtedy chyba ja miałam głupią minę Edytowane 15 Maja 2011 przez mazo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.05.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Mazo, pięknie domek wygląda z zewnątrz. Tak schludnie i jakby już był zamieszkany Ciekawy efekt kiedy zestawienie drewna elewacji z gresem tarasu powielone jest wewnątrz na płytach betonowych i klepkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 15.05.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 mazo, super, uwielbiam zestawienie drewna i szarości - czy to dąb??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 15.05.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 cuuuudnie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 15.05.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 hej mazo.Cudnie u Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moim zdaniem powinnaś panele z kółeczkami dać w sypialni bo w salonie na kominach juz za dużo by się działo.Możesz wysłać mi na priv cenę za płyty betonowe z montażem? I nie wiesz czy ekipa robi w okolicach Nowego Sącza? I napisz jesli możesz czym w koncu będziecie impregnować drewno na zewnątrz.( piekny ten modrzew!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.05.2011 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Bardzo się cieszę, że tak Wam się podoba i dziękuję za wszystkie rady do tej pory! Anulo - tak to dąb warstwowy olejowany z Dąbexu (chwalony niby przez forumowych parkieciarzy). Ja też uwielbiam to zestawienie, dlatego jesli chodzi o wybór gatunku drewna nie miałam cienia wątpliwości. Agi - dzieki za radę i chyba tak zrobię, kolejne podejście do wysłania zamówienia:), chociaż cena boli... A płyty - już pisałam, więc nie tajemnica - ok. 70 zł za standardową płytę (wymiary chyba są na stronie, albo najlepiej zadzwonić - wyślą dodatkowe informacje, wysyłają też, nie mailem:) próbki płyt), firma jest z gór, więc do Ciebie będą mieli rzut beretem:) A modrzew będziemy impregnować sadolinem classic w kolorze dąb jasny - skorzystałam z przykładu mojego znajomego, chciałam niby kombinować z bardziej profesjonalnymi impregnatami, ale ten jest bardziej dostępny, łatwiej było mi zrobić próby, no i już wiedziałam, jak wygląda na modrzewiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 15.05.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 ale ten jest bardziej dostępny, łatwiej było mi zrobić próby, no i już wiedziałam, jak wygląda na modrzewiu. Zmienia jego kolor? czy zostawia naturalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.05.2011 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Bardzo delikatnie przyciemnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 15.05.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 o nieeeee....to będzie jeszcze piękniej ??????? pęknę z zazdrości chyba !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.05.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 domek wygląda coraz cudniej, o ile w ogóle to jeszcze możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.05.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 R E W E L A C J A !!! Pięknie wygląda zestawienie drewna z płytkami na zewnątrz. Pięknie wyglądają płyty i do nich dąb! Wszystko wygląda pięknie!:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.05.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Jezu, dziewczyny - zawstydzacie mnie... Myślałam, że jest tak normalnie... chyba za dużo inspiracji w necie oglądam i potem własnego domu nie doceniam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 15.05.2011 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 to doceń w końcu, bo jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 16.05.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 dom cudowny...spelniaja sie moje wszystkie marzenia! ehh...moze za kilka/nascie/ lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 16.05.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Pięknie, pieknie, pieknie Mam na mysli to drewno z szarym Drewno to dąb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.05.2011 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Dzięki raz jeszcze.... Minko - tak, to dąb. Olejowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.05.2011 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 o nieeeee....to będzie jeszcze piękniej ??????? pęknę z zazdrości chyba !!!!!!! Nie pękaj Aricio! miałabym stracić taką świetną doradzaczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 16.05.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Nie pękaj Aricio! miałabym stracić taką świetną doradzaczkę? Ja juz pekłam, dlatego tak długo mnie nie było Specjalistyczna terapia była potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 16.05.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 ...spurpurowiałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bart-ek 16.05.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 mazo, gratulacje, trafiłem na ten wątek przypadkiem a tu takie rzeczy, właśnie znalazłem natchnienie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts