Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt indywidualny - co myślicie? Komentarze do dz.mazo

Recommended Posts

Rere, Basiu - dzięki! Basiu - zobacz na stronę Contractors - są tam chyba dwa kominki - bardzo ładne.

Irmo - też mam wątpliwości, czy te kropki nie zakłócą obrazu.

A teraz o odbiorze płyt - popłakałam się ze śmiechu, kiedy mój tata pytał, co jest na zdjęciu, dlaczego coś takiego, po co? mój mąż spotęgował jego zdziwienie, mówiąc, że to będzie otynkowane i pomalowane:) A znowu majster od płytek i drewna zasoczył mnie stwierdzeniem,że świetna ta ściana - wtedy chyba ja miałam głupią minę:)

Edytowane przez mazo

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej mazo.Cudnie u Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moim zdaniem powinnaś panele z kółeczkami dać w sypialni bo w salonie na kominach juz za dużo by się działo.Możesz wysłać mi na priv cenę za płyty betonowe z montażem? I nie wiesz czy ekipa robi w okolicach Nowego Sącza? I napisz jesli możesz czym w koncu będziecie impregnować drewno na zewnątrz.( piekny ten modrzew!)

Bardzo się cieszę, że tak Wam się podoba i dziękuję za wszystkie rady do tej pory! Anulo - tak to dąb warstwowy olejowany z Dąbexu (chwalony niby przez forumowych parkieciarzy). Ja też uwielbiam to zestawienie, dlatego jesli chodzi o wybór gatunku drewna nie miałam cienia wątpliwości.

Agi - dzieki za radę i chyba tak zrobię, kolejne podejście do wysłania zamówienia:), chociaż cena boli... A płyty - już pisałam, więc nie tajemnica - ok. 70 zł za standardową płytę (wymiary chyba są na stronie, albo najlepiej zadzwonić - wyślą dodatkowe informacje, wysyłają też, nie mailem:) próbki płyt), firma jest z gór, więc do Ciebie będą mieli rzut beretem:)

A modrzew będziemy impregnować sadolinem classic w kolorze dąb jasny - skorzystałam z przykładu mojego znajomego, chciałam niby kombinować z bardziej profesjonalnymi impregnatami, ale ten jest bardziej dostępny, łatwiej było mi zrobić próby, no i już wiedziałam, jak wygląda na modrzewiu.