Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt indywidualny - co myślicie? Komentarze do dz.mazo

Recommended Posts

Ja juz pekłam, dlatego tak długo mnie nie było :) Specjalistyczna terapia była potrzebna :D

Aaa - to już rozumiem tę nieodżałowaną absencję:) Ale na szczęście wróciłaś Minko i masz świeże spojrzenie - ja jeszcze wielu rad potrzebuję, tylko nie mogę zebrać myśli, tyle się dzieje i tyle trzeba podejmować decyzji, że trochę mnie to paraliżuje...

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mazo dzięki za odpowiedź.Chyba coś pokombinuję z tym betonem w gabinecie.U mnie dopiero tynki a juz mam taki sam metlik jak Ty ...no i paraliż przed ostatecznym podjęciem decyzji :-( A najbardziej denerwuje sie fachowcami.Czasami wydaje mi się, ze ja się lepiej znam niż oni.....

Tak, fachowcy... u nas co chwila coś wychodzi, np. to, że okna dziwnie posadowioe, albo wylewki źle zrobione (okna są za wysoko od podłogi, te długie, od posadzki). Pan, który teraz kończy rózne rzeczy wydaje się ok, pyta i myśli. Gdyby to on układał wszystkie płytki... a mógł, bo robił ścianki działowe i oferował swoje usługi... :( No i betonowa ściana mu sie podoba:)

Dzięki Beto! Polecam modrzew z dlh - nie jest tani, ale można uniknąć kłopotów...

Łojezuśku, trochę mnie u Ciebie nie było, a tu tyle się dzieje.

Dzięki, za zdjęcia podłogi i betonu. Wymarzyłam sobie i u nas wszędzie dąb olejowany i bałam się bardzo czy zagra z betonowym kominkiem i parapetami, ale po Twoich zdjęciach jestem już pewna, że będzie super :)

Łeetam...:)

A wiesz Aricio, że to są te Areny, które toczyły bój z Affronami? teraz mam i to, i to :) Ale doszłam do wniosku (utwierdziłam się raczej), że Areny nie byłyby zbyt praktyczne, no i może zbyt mdłe. Przed wejściem też nie będą praktyczne... ale nie miałam już siły wybierać...

No i jakoś podjazd wydaje nam się teraz wąski - rychło w czas...

Łeetam...:)

A wiesz Aricio, że to są te Areny, które toczyły bój z Affronami? teraz mam i to, i to :) Ale doszłam do wniosku (utwierdziłam się raczej), że Areny nie byłyby zbyt praktyczne, no i może zbyt mdłe. Przed wejściem też nie będą praktyczne... ale nie miałam już siły wybierać...

No i jakoś podjazd wydaje nam się teraz wąski - rychło w czas...

Jest ślicznie, uroczo. Tak schludnie i czyściutko, a przy tym dzięki drewnu ciepło.

A co do podjazdu, do zdaj się na centymetry, a nie intuicję. Zmierzcie szerokość podjazdu. My na dwa samochody przewidujemy coś ok 6 m szerokości. Zważywszy, że brama wjazdowa ma 475 cm, myślę ,że 5- 5,5 też jest super.

Nie kupiliśmy jeszcze uchwytów do mebli kuchennych. meble abstract biały. I nie wiem, jakie dać, generalnie wybrane są takie:

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/strecket-uchwyt-aluminium__73632_PE190393_S4.jpg

ale nie wiem, czy takie najmniejsze (2,5cm szerokości), czy większe (16 cm i 28). Chciałam, żeby były mało widoczne, ale przy zmywarce i lodówce muszą być szersze, żeby dało się otworzyć. Co radzicie - wszędzie szersze,czy kombinować też z tymi malutkimi?