aricia 24.05.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 mazuś, jak prze-cudnie!!!! nie mogę uwierzyć, że już bliżej, niż dalej....aż się łezka w oku kręci......a dopiero pamiętam, jak fundamenciki były...oooo, takie malutkie..... ślicznie!!!! a Ciebie po prostu przytłoczył NADMIAR SZCZĘŚCIA !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neko 24.05.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 (edytowane) Poprzedni raz wszedłem na Twoją stronę w zeszłym roku. Jak widzę od tego czasu wiele się zmieniło - domek prawie gotowy. Bardzo dobrze, że konsekwentnie realizujecie projekt, tj. łącznie z detalami elewacji. Tego typu nowoczesna architektura nie toleruje skrótów względem oryginalnego projektu. Zanotowałem sobie namiary na architektów; przy okazji: Wasz domek jest na ich stronie tytułowej! . Podoba mi się wydzielenie części sypialnej od części jadalno-salonowej. Ja sam jednak nie odważyłbym się na tak duże otwarcie salonu na antresolę. Ogrzanie takiej kubatury zimą będzie raczej trudne, biorąc pod uwagę ogrzewanie niskotemperaturowe (podłogówka). Poza tym mycie okien dachowych lub wymiana żarówki wymagać będzie nie lada gimnastyki! Edytowane 24 Maja 2011 przez neko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.05.2011 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Mazo, meble kuchenne masz z Ikei? świetnie wyglądają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.05.2011 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Dziękuję Aricio, jak zwykle mogę liczyć na Twoje wsparcie. Tak, coś mnie przytłoczyło, ale nie wiem jeszcze co, na pewno jest to dziwaczne i aż głupio się do tego przyznać. Chyba najbardziej męzy mnie ta podłoga, dlaczego nagle mnie olśniło, że mogło być inaczej. To mój pokręcony charakter... Neko - dziękuję, cieszę że Ci się podoba. Sama mam obawy o ten otwarty salon, ale nie wyobrażam sobie innego:) A dbałość o detale - niestety dbam o nie aż za bardzo... (co skończyło się porzucenim budowy przez dewelopera:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.05.2011 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Tataraku - tak, z Ikei - wszystko jest ok, tylko jakieś blendy (żeby szuflady mogły się otwierać) trochę mnie drażnią. Cieszę się, że to nie jakieś studio, które da mi krótką gwarancję, albo zwinie się po roku z rynku. no i cena inna. Wie ktoś może, jak się rozwiązuje kwestię lampek podszafkowych z Ikei - takich okrągłych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.05.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 A możesz napisać, jaki to jest model i zrobić z bliska fotki uchwytów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.05.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 powiem Ci, kochana, że większości podoba się bardziej właśnie sposób, w jaki Ty masz ułożony parkiet brak zadowolenia z efektów, w moim przypadku tak było, wynikał z mnogości baboli, które widziałm podczas prac wykończeniowych ale po prawie roku już mi się podoba ! tzn, przyzwyczaiłam się i już nie widzę tych wszystkich "niespodzianek"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.05.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Kuchnia na zdjęciach prezentuje się bardzo dobrze.U mnie też będzie połączenie bieli i drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.05.2011 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Jakie fronty, Tataraku? Abstract, a uchwyty - strecket, zdjęcia zrobię w sobotę, do tej pory nie będę na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.05.2011 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Aricio - już wiem od męża, że takiego parkietu nie można ułożyć w ten sposób - uff... U Ciebie bardzo mi się podoba! Beto - dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.05.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 A robiłaś test paluszków na frontach? Ja teraz mam jasne i okropnie widać ślady palców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.05.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Jakie fronty, Tataraku? Abstract, a uchwyty - strecket, zdjęcia zrobię w sobotę, do tej pory nie będę na budowie. dzięki bardzo , muszę je sobie jechać obejrzeć na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.05.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 dzięki bardzo , muszę je sobie jechać obejrzeć na żywo I ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 25.05.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 My podobny zonk zaliczyliśmy z wypełnieniem drzwi, jakimś cudem w zamówieniu było że otworowe a chcieliśmy pełne piękniej i piękniej się robi, uszy do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 25.05.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 już jest CUDOWNIE a zapewne będzie jeszcze PIĘKNIEJ!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.05.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 A Ty masz te same drzwi co e-mól i które ja chcę - simple z Pol-skone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.05.2011 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Trochę poczytałam o tego typu frontach, koleżanka miała taką szafę i bardzo sobie chwaliła. Pewnie coś tam będzie widać, ale nie widać chyba tylko na drewnie. A drzwi - tak, to popapugowane od E-mola:) E-molu - i jak rozwiązaliście sprawę tych pomylonych drzwi? chyba że w porę zauwazyliście, nie tak jak ja po montażu. I tk dobrze, że klamki niebyły jeszcze zamontowane, bo wtedy nie ma szans na reklamację. No i dziękuję za komplementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.05.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 A gdzie zamawiałaś te drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 25.05.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Zostały jakie przywieźli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.05.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Mazo, kuchnia prześlicznie się prezentuje A podłoga dębowa powala na kolana masz naprawdę dopieszczony domek, a dołek przyszedł pewnie wraz z pogorszeniem pogody. Mam nadzieję, że dobry humor szybko powróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts