Irma 28.05.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 od jakiegoś czasu nie mogę do Ciebie zaglądać, bo mnie aż trzesie...Nie kumam jak można się tutaj do czegoś przyczepić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.05.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 mazucha, ja Cię chyba zastrzelę!!!!! pięknie wyszło to drewno!!!!! kolor PRZE-CUD-NY !!!! świetnie podkreśla zróżnicowanie materiałów. czego Ty chcesz od tego blatu i drewienka, co????? moja babcia też zawsze mówi, że jej zakalec wyszedł a szafkę wycentruj i daj po bokach płyty meblowe w kolorze. ja mam tak wciśnięte w dwóch miejscach: w pralni i w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 28.05.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 To ja sie przywitam jako bardzo cichy podgladacz(niestety nadal bez wlasnej galerii)i powiem tylk ze jest totalnie ODJAZDOWO!!!!Zazdroszcze wytrwania i konsekwencji -ja niestety na etapie wykonczeniowki na ktorej jestem totalnie opadam z sil...JEST BOSKO JAK NIE WIEM CO!!!!POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.05.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 No to już wiecie, dlaczego nasz deweloper rzucił budowę w cholerę... Nic na to nie poradzę, jestem, jaka jestem... Ale obiecuję, że postaram się już tak nie czepiać No i dziękuję - już mi lepiej Aricio droga - chętnie bym zrobiła, jak radzisz, ale wszystko już poprzykręcane, nie chcę tego ruszać, więc może dam to z jednej strony. Ale Ty masz wypasioną pralnię! wstydziłabyś się A drewno -mojemu małżowi takie bardziej się podoba, naturane nie mogło zostać, bo byłby welki kontrast z tarasem, ktory po zaolejowaniu będzie dużo ciemniejszy niż naturalny modrzew. Więc może wszystko gra, kostkę przy tarasie pomaluję najpierw jednokrotnie:) Pan Marcin dzisiaj poprawiał montaż drzwi (po profesjonalnej firmie), oparł się o ościeżnicę, zaczęła się ruszać, podobnie jak kilka w innych drzwiach... A podłogi - równiusieńkie, pan parkieciarz póki co się spisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.05.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 .....mój Współmałżonek właśnie przyznał mi rację, co do koloru drewienka myślę, że gdyby było jaśniejsze byłoby troszku mdło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.05.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 GUMISOWO - witam Cię serdecznie i dziękuję za te niespodziewane komplementy. To naprawdę bardzo miłe, tym bardziej, że jestem po wizycie znajomych, którzy obejrzeli dom i nie powiedzieli prawie nic, chyba tylko raz: "bardzo ładnie". Wszyscy wiemy, że nie budujemy dla innych, ale jest taki moment, że chce się cieszyć nowymi rzeczami nie tylko we dwoje. Miłe słowa działają jak lekarstwo na skołatane nerwy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.05.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Widzę, że tylko mnie się to jasniejsze bardziej podoba... Chociaż nie - synek sąsiadów wygadał się, że jego tacie bardziej się podobało przed malowaniem:) Pozdrowienia dla Małżonka Aricio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.05.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 a dziękuję, dziękuję wzajemnie!!!! ..może wpadnijcie, właśnie robię sushi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 29.05.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 O jak ładnie Mazo! elewacja super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 29.05.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Mazo, pięknie było z jasnym, ale teraz też jest świetnie. I tyle. Pracuj nad sobą bo przedwczesnie osiwiejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 29.05.2011 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Dzięki Basiu! Irmo - przyganiał kocioł garnkowi...:) Odezwała się ta, która się nie przejmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 29.05.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 :yes:racja, ale pracuję nad sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 29.05.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 (edytowane) tak a'propos zwisów nad blatem. co prawda, nie leży mi zestawienie tych białych zwisów z fisherem, no i bałagan na blacie też masakra ale biała kuchnia-jest, drewniany blacik-jest, plakat-jest!!! http://www.desiretoinspire.net/storage/allpostphotos/052911bodieandfouCazauxkitchen.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1306626875161 Edytowane 29 Maja 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 29.05.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 ale dużo się dzieje! i podłogi już są, super! kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.05.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Mi podobuje się bardzo. Podłogi booooskie! Kolor drewna jak dla mnie odrobinkę za rudy;), ale mam nadzieję, że trochę Ci zszarzeje... A szafkę wykończ płytą. Kartongips podkreśli niesymetryczność i przypadkowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 29.05.2011 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Przeprowadzka za miesiąc. Co jeszcze zostało, żeby można było zwozić rzeczy - - zaolejować podłogi,- olistwować cały dom,- podłączyć krany itp.,- biały montaż,-gniazdka,- podstawowe lampy,- dokończyć malowanie,- złożyć regały do garderoby,- regały do spiżarni,- przykleić tapetę w łazience,- szafa do wiatrołapu Nie są niezbędne do przeprowadzki, ale lepiej by było zrobić przed:- zainstalować kozę,- kabiny Muszę zamówić szafki do łazienek, już chyba nie zrobią przed przeprowadzką, stolik kawowy i szafkę do wiatrołapu, dać do polakierowania szafkę pod tv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 29.05.2011 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Aricio - dzięki! nawet lampki podobne! tylko że plakat pomiędzy nimi. I ciemna ściana też będzie, przy lodówce, tablicowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 29.05.2011 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Rasiu - dzięki! trafiłaś w sedno z tym kolorem - dla mnie też trochę za rudy. Dzisiaj wyciągnęłam skądś deskę modrzewiową, na której robiłam próby impregnatu - deska była na słońcu i kolor jest prawie niewidoczny, tzn, nie odróżnia się od niepomalowanego kawałka, czyli pan Marcin za grubo malował, chociaż mówi, że ledwo ledwo, ale pociesza mnie, że zjaśnieje od słońca:) Tak się tym przejmuję, bo nie dopilnowałam tego, kiedy zaczynał malować, musiałam ewakuować się w pośpiechu z budowy i wypadło mi z głowy, żeby uzgodnić do końca, co z tym kolorem. I zawsze taki żal, że coś tam można było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 29.05.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Mazo jest super. Drewno na elewacji na pewno zblednie i przyszarzeje. I love your house Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 29.05.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2011 Dzięki Rere! Jeden pokój póki co wolny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts