aricia 06.06.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 nie bałdzo:/, chyba tak, jak wszędzie....a że kupuję u nas w kraju, to konkurencyjnej oferty nie znalazłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.06.2011 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Wow! super ta doniczka! muszę się zainspirować, jeśli pozwolisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 06.06.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 dzięki!!! no jasne, że pozwalam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 06.06.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 mazo co to za regalik, aricia super doniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.06.2011 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 E-molu - z All., chyba od modernista.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 07.06.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Mazo - dom wspaniały!!!!!! Jak ja mogłam tutaj jeszcze nie trafić!!! A dzisiaj przez przypadek przeglądałam Twój wątek nt. kostki brukowej bo właśnie dokonujemy wyborów. Bryła domu rewelacja!!! Ale zdradź mi proszę gdzie taką piękną działkę udało Wam się znaleźć.. ja długo szukałam i poddałam się a jak zobaczyłam Wasze otoczeni i opis to po ludzku.. zazdroszczę jak diabli! Czuję niedosyt.. stanowczo za mało zdjęć w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 07.06.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 ale mam zaległości.. przejrzałam 10 stron wstecz dopiero ale już wiem że muszę przejrzeć od dechy do dechy... Schody powaliły mnie. Najpiękniejsze jakie w życiu widziałam. Pewnie będę Cię teraz nękać pytaniami wykończeniowymi. Chyba będę mieć takie same drzwi wewn.. czy to polskone simple? czekają na montaż. Lampy też podobne wybrałam ale właśnie zbieram oferty:) gdzie zamawiałaś? Przepraszam że tak męczę.. ale nie mogę się powstrzymać.. CUDO!!! Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 08.06.2011 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Dziękuję mikiado! no tak - właśnie, drzwi wewnętrzne takie same (mam nadzieję, że wybrałaś z pełnej płyty, bo my może będziemy wymieniać, przez nidopatrzenie mamy plaster miodu i są takie jak z dykty), zewnętrzne też podobne. A lampy - które? ja jeszcze nie zamawiałam, chętnie dowiem się, gdzie taniej i gdzie dostępne, jeśli chodzi o massive. Mało zdjęć w dzienniku? może coś powklejam. A działka - 25 km na zachód od Poznania. A w ogóle to zapraszam, skoro mamy do siebie stosunkowo blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 08.06.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 oj to mnie przestraszyłaś tymi drzwiami.. od 2 tyg. czekają na nas już w BudomMarkecie więc nic nie zrobimy ale zapewne też mamy plaster miodu, oczywiście nikt nas nie informował o innej możliwości i chyba za bardzo uwierzyliśmy że można zrobić ładne drzwi dobrej cenie:( nawet nie wiem czy jest możliwość wymiany skrzydła... lampy - jeszcze szukam.. ale widziałam w aladynie, mam też ofertę na fajne ale nie najtańsze lampy z 4lightu no i znalazłam jeszcze ofertę z hurtowni elektronicznej na wyprzedaż philipsa- wyślę Tobie linka na priva - czekam na potwierdzenie czy jeszcze mają te które mnie interesują.z działką to sie uspokoilam.. bo to potwierdza ze rzeczywiscie w promieniu 15km nie ma takich perelek - ja codziennie musze dojezdzac do Poznania wiec to bylo dla mnie b.wazne...ale i tak nie zmienia to faktu że miejsca macie jak z bajki..ach...kiedyś się umówimy i chętnie podjadę - muszę zobaczyć Wasze cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 08.06.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 sprawdziłam - mamy plaster miodu:(:( oczywiście nikt nas nie informował że jest inna opcja, na zamówieniu jest mnóstwo szczegółów ale akurat tej informacji nie ma bo jak poinformowali w BudomMarkecie - "plaster miodu" to standard i chyba nie uznali za stosowne informowanie klientów o możliwości dopłaty 130zł za skrzydło pelne. Tobie będą wymieniac? Gdzie? Mi powiedzieli że nie ma opcji wymiany!!!! Zrobiłam awanturę że powinni informowac o takiej opcji.. tym bardziej że nawet w tych salonach nie zadbają o ekspozycję i klient musi dokonywać wyboru z katalogu.. a teraz trudno.. muszę polubić plaster miodu - jacy będziemy mądrzy jak w końcu te domy wybudujemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.06.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Mazo, fajowe schody i balustrada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 08.06.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Informację o drzwiach zapisałam sobie, aby pamiętać jak będę zamawiała. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 08.06.2011 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Mkiado - coś tam próbuję wskurać, kazali mi pisać reklamację, ale to nie o to chodzi, tylko o obsługę, bo mówiłam o pełnych, w zamówieniu była rubryka "pełne', ale nie o to chodziło. Mamy już klamki, więc o reklamacji nie ma mowy, jedynie łazienkowe są bez. I te na pewno wyminimy,bo chodzi też o podcięcie zamiast tulejek. A reszta - zobczymy, trochę szkoda kasy. Dojazd do Poznania - będzie niezły, kiedy wybudują S11, będziemy mieli wjazd 7km od domu. Szukaliśmy działek bliżej po zachodniej stronie - tragedia, nic nam się nie podobało, nie mówiąc o tym, że mąż chciał nad jeziorem, a ja pod lasem - teraz mamy i jedno i drugie;) Z góry dziękuję za info o lampach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 08.06.2011 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Myszo -dzięki! Beto - ja nauczona doświadczeniem E-mola też pamiętałam o tym wypełnieniu, do czasu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 09.06.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Mazo - czym masz wyłożone wejście przed domem? Czy wysłałam to info o lampach ? Przepraszam ale miałam wczoraj ciężki dzień i nie pamiętam czy to zrobilam.. bo w wyslanych nie mam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 09.06.2011 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Nic nie dostałam:) A wejście - płytki Rako Arena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 09.06.2011 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Do kompletu z szarymi ścianami mam już szare garnki -fajne są http://img1.aukcjoner.pl/gallery/005485511/2_f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 10.06.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 hej mazo.A widziałaś tą lampkę Gustaw? Od razu mi sie z Toba skojarzyła http://photos02.redcart.pl/templates/images/thumb/1234/0/0/pl/0/templates/images/products/1234/1912edade4ad054dc6dd34c7da79ec1d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.06.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 o, łał jaka fajna lampa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.06.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Mazo ale odjazd. PPięnie, wnętrza cudne!!!! Schody czad, gratuluję odwagi ale na % nie ryzykowałabym wchodzenia na piętro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts