myszonik 16.06.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Ta czarna jest śliczna, ale niech mnie kto w ucho strzeli jak będzie praktyczna w utrzymaniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.06.2011 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 No kurcze... uczepiłam się jej jak rzep psiego ogona i cały czas mam nadzieję, że ktoś mi powie, że jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 16.06.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 a może taka .. występuje w wersji czarnej i białej.. Franke Neptun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.06.2011 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Ale super! dlaczego jej wcześniej nie widziałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.06.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Plama, jednak w korytarzu, nie w sypialni: Listwa - dla Ciebie Ado: I tablicowa ścianka: I wyprostowana scianka przy schodach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.06.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 na tych listwach bedzie się okropnie zbirał kurz...wiem co mówię, bo sobie zamówiłam identycznei teraz żałuję, bo latam ze szmatą a tego niecierpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.06.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 na tych listwach bedzie się okropnie zbirał kurz...wiem co mówię, bo sobie zamówiłam identyczne i teraz żałuję, bo latam ze szmatą a tego niecierpię Kuuuurcze, weźcie nie przerażajcie To co zrobić? Ja chcę takie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 16.06.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Mazo - dziękuję za zdj. listwy.. biorą takie w ciemno. Już wiem o chodziło Panu jak mi tłumaczył z tym fazowaniem.. może kurz się na takiej mniej będzie zbierać. Trudno najwyżej będę latać ze ścierką.. no nie da się zrobić wszystkiego tak, aby było praktyczne.. niestety tak to w życiu jest że to co wygodne nie zawsze jest piękne:) a ja jestem zainteresowana tą Twoją baterią, umówimy się na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 16.06.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Jeju ale tej plamy współczuję... chyba bym się poryczał jakbym to zobaczyła.. a co to za gniazdka masz na ścianie?.. przepraszam że tak ciągle odpytuję ale tak mi się wszystko tu podoba.. .. aaa i gdzie kupiłaś czarną farbę, też potrzebuję do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.06.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Na każdej białej listwie będzie się zbierał kurz, nie ma siły, a nawet na każdej nawet niebiałej:) Na bardziej obłej też, bo przecież przez tę obłość się z nie nie ześlizgnie:) Ado - fajnie z tą baterią A gniazdka - Berker Cube, ale Ty już masz gniazdka? moim zdaniem ładniejsze, te nie są do końca białe i na biaej ścianie to widać, no i mają taki wrąbek, gdzie też może kurz... Ale ładne, do nas pasują, tylko ta biel... A farba - we Flugerze, jeśli chcesz mieć ścianę magnetyczną, to pod tą daje się podkład magnetyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.06.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Właśnie zdałam sobie sprawę, że żal mi będzie pisać kredą po tej ślicznej czerni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 16.06.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 ja nie zamierzam pisać w łazience.. tylko chciałam czarną ścianę.. a do fluggera coś się zraziłam po tej zieleni.. chociaż u Ciebie wygląda Pięknie - z napisami też będzie ciekawie:). My mamy gniazdka Berker Kwardrat.. ale wyglądają jak Twoje.. ach przecież to tylko gniazka .. popadamy w paranoję, pokaż te zegary, plakaty bo nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.06.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Podkradam tę baterię Franke Neptun:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.06.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Ado - to weź czarną Kabe, Mysza chyba ma ich czarną w kuchni. Plakaty w drodze, zegar pokażę na ścianie. Czarny Obejrzałam dokładniej tę baterię Franke - wydawało mi się, że jest matowa - stalowa, a to chrom, chyba, że mają jeszcze inną wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 16.06.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 ale Ty jesteś perfekcjonistka:) ja już powoli wkraczam w etap pt. "wszystko mi jedno" byleby w miarę przyzwoicie wyglądało i oby mieć już kolejny temat z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.06.2011 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 To przez Aricię Wbiła mi do głowy, że musi pasować, nie posłuchałam - teraz próbuje naprawić błąd, ale nie wiem, czy mi się uda. Najchętniej bym się uparła na całą czarną i z głowy. I taniej Też mi się nie chce szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 17.06.2011 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Zapomniałam napisać, że na budowie był wczoraj nowy inspektor, podszedł do sprawy ponoć fachowo i sprawnie, przyjedzie jszcze raz i zrobi listę usterek ze zdjęciami, pomoże napisać pismo do wykonawcy. Nie wykrył nic poważnego, ale znalazł trochę rzeczy, których nie widzieliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 17.06.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Podkradam tę baterię Franke Neptun:) Mazo, ta czarna bateria jest świetna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 17.06.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Kuuuurcze, weźcie nie przerażajcie To co zrobić? Ja chcę takie! teraz chyba zamówiłabym obłe, ale ja mam dwoje dzieci i dwa psy. Cały dzień towarzystwo się kotłuje w tę i z powrotem. Brudzi się potwornie. mam w planach wymianę listew na takie ze stali nierdzewnej,a le to jak uzbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 17.06.2011 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Na pewno nie jest to praktyczne rozwiązanie, miałam tego świadomość, ale nie wyobrażałam sobie innych, może rzeczywiście obłe by były trochę praktyczniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts