Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt indywidualny - co myślicie? Komentarze do dz.mazo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mazo - dziękuję za zdj. listwy.. biorą takie w ciemno. Już wiem o chodziło Panu jak mi tłumaczył z tym fazowaniem.. może kurz się na takiej mniej będzie zbierać. Trudno najwyżej będę latać ze ścierką.. no nie da się zrobić wszystkiego tak, aby było praktyczne.. niestety tak to w życiu jest że to co wygodne nie zawsze jest piękne:) a ja jestem zainteresowana tą Twoją baterią, umówimy się na priva.

Na każdej białej listwie będzie się zbierał kurz, nie ma siły, a nawet na każdej nawet niebiałej:) Na bardziej obłej też, bo przecież przez tę obłość się z nie nie ześlizgnie:)

Ado - fajnie z tą baterią:) A gniazdka - Berker Cube, ale Ty już masz gniazdka? moim zdaniem ładniejsze, te nie są do końca białe i na biaej ścianie to widać, no i mają taki wrąbek, gdzie też może kurz... Ale ładne, do nas pasują, tylko ta biel...

A farba - we Flugerze, jeśli chcesz mieć ścianę magnetyczną, to pod tą daje się podkład magnetyczny.

ja nie zamierzam pisać w łazience.. tylko chciałam czarną ścianę.. a do fluggera coś się zraziłam po tej zieleni.. chociaż u Ciebie wygląda Pięknie - z napisami też będzie ciekawie:). My mamy gniazdka Berker Kwardrat.. ale wyglądają jak Twoje.. ach przecież to tylko gniazka .. popadamy w paranoję, pokaż te zegary, plakaty bo nie mogę się doczekać:)

Zapomniałam napisać, że na budowie był wczoraj nowy inspektor, podszedł do sprawy ponoć fachowo i sprawnie, przyjedzie jszcze raz i zrobi listę usterek ze zdjęciami, pomoże napisać pismo do wykonawcy. Nie wykrył nic poważnego, ale znalazł trochę rzeczy, których nie widzieliśmy.

Kuuuurcze, weźcie nie przerażajcie :(

To co zrobić? Ja chcę takie!

teraz chyba zamówiłabym obłe, ale ja mam dwoje dzieci i dwa psy. Cały dzień towarzystwo się kotłuje w tę i z powrotem. Brudzi się potwornie. mam w planach wymianę listew na takie ze stali nierdzewnej,a le to jak uzbieram :)