Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt indywidualny - co myślicie? Komentarze do dz.mazo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agi - takie najtrudniejsze do zmycia ślady zmywałam rozcieńczalnikiem uniwersalnym, benzyna ekstrakcyjna nie dawała rady, a to rach-ciach.

Ado - pewnie już za późno - dałabym mat, ale półmat chyba bardzo się nie różni, trochę bardziej uwidoczni nierówności sufitu. Ado, kupiłaś już baterię kuchenną? gdybyś jeszcze była zainteresowana moją, mam pewną propozycję:)

Aricio - dzięki! kurcze, mnie też się podoba:) Jemy sobie teraz obiad! przy nowym kuchennym stole, bałagan, roje much, ale jest fajnie! Aricio - mam dla Ciebie zadanie:) (tak mówi do mnie mój mąż i już się boję:)) - rezygnuję z wybranych lamp Castore coś-tam-cośtam, nie chcę tyle wydawać, może masz coś w zanadrzu - chodzi o te 3 zwisy nad kanapą?Gdybym mogła Cię prosić... I Wy dziewczęta może się dołączycie? ja tu muszę myć podłogi...:)

Edytowane przez mazo

kakusku Ty to wszech obyta we wszystkich tematach jesteś;)

mazo piękny dom, piękne wnętrza, piękne szarości....:yes:

i mam pytanie;) - co to za szare płytki w kuchni na podłodze?

Oldzia bez przesady :rotfl:Pierdołkami sie zajmuje a nawet nie wiem jak zaizolowac pozadnie balkon a beda to robic za kilka dni hehehehe

no takich rzeczy masz prawo nie wiedzieć...;) od tego ma się fachowców i za to im w końcu słono płacisz;) nie stresuj się aż tak bardzo - dobrze będzie:), bo do końca budowy osiwiejesz;);)

przypomnij mi proszę, co to były za magiczne lampki? już się troszku pogubiłam:rolleyes:, albo z pamięcią zewnętrzną mi coś już szwankuje :lol2:

Mazo chyba pisała o Castore Sospensione, a ja o Reality ŻARÓWKA 3401011-07.

Tak, Rasia ma rację :) Żarówki mi odradziłyście...castore są super, drop next też, ale to za dużo kasy, zalezy mi na fajnych rzeczach, ale bez przesady, aż tak nie będą mnie cieszyć... Mogłyby być zwykłe kule, najlepiej w różnych rozmiarach, ale nie znalazłam takich w sensownej cenie.

Juz zaczelam siwiec wiec duzo nie mam do stracenia :lol2: Ekipa od elewacji ma zrobic z balkonem wiec nie jestem pewna czy aby na pewno wiedza jak to sie je ;) W sumie mam etap wszystko mi jedno byle do przodu :D

no myślę, że jak się tego podjęli to wiedzą z czym to się je;) a będąc na miejscu podpatrzysz i przypilnujesz:D

no właśnie, żarówy!!!! to w Waszym ( i nie tylko ) najsensowniejsze rozwiązanie, jeżeli chodzi o przeczekanie!!!! choć ja mogłabym mieć je już na forewer ;), ino nie mam gdzie:lol2:

jestem zła :(...od paru dni przestały przychodzić mi powiadomienia o wpisach i wiadomościach. zmieniałam ustawienia i NIC!!!! napisałam do adm....zobaczymy...