mazo 22.06.2011 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Agalind - jesli chodzi o wykładzinę, to jeszcze dodam, że to tarkett. Kroowko - pewnie przepłaciłam z 3 dychy na sztuce, ale nie mogłam jej znaleźć. Już ją mam, trafiłam z tą ceną... i nawet teraz w tym sklepie kupuję inne lampy, trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.06.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Pięknie i szaro...! Mraaaauuu! No i egzaminu gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 22.06.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Mazo ...no szaro u Ciebie Zajefajnie! Super ta ikeowska biała szafka .A powiedz wiesz juz czynm zmyć klej po tasmach z okien? Swego czasu o to pytałaś.mam ten sam problem wielkości 2m na 10cm ! wrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 22.06.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 przepraszam Mazo że u Ciebie.. ale dyskusja w toku więc zapytam... mam do pomalowania sufit w łazience na czarno - jaką farbą i czy w macie czy półmacie? help... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 23.06.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 pieeeeeęknie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 23.06.2011 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 (edytowane) Agi - takie najtrudniejsze do zmycia ślady zmywałam rozcieńczalnikiem uniwersalnym, benzyna ekstrakcyjna nie dawała rady, a to rach-ciach. Ado - pewnie już za późno - dałabym mat, ale półmat chyba bardzo się nie różni, trochę bardziej uwidoczni nierówności sufitu. Ado, kupiłaś już baterię kuchenną? gdybyś jeszcze była zainteresowana moją, mam pewną propozycję Aricio - dzięki! kurcze, mnie też się podoba:) Jemy sobie teraz obiad! przy nowym kuchennym stole, bałagan, roje much, ale jest fajnie! Aricio - mam dla Ciebie zadanie:) (tak mówi do mnie mój mąż i już się boję) - rezygnuję z wybranych lamp Castore coś-tam-cośtam, nie chcę tyle wydawać, może masz coś w zanadrzu - chodzi o te 3 zwisy nad kanapą?Gdybym mogła Cię prosić... I Wy dziewczęta może się dołączycie? ja tu muszę myć podłogi... Edytowane 23 Czerwca 2011 przez mazo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 23.06.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Do czyszczenia okien podobno dobra jest nafta kosmetyczna http://forum.muratordom.pl/showthread.php?46150-Pomocy!!!-Usuwanie-kleju-od-ta%C5%9Bmy!!!/page4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 23.06.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Do czyszczenia okien podobno dobra jest nafta kosmetyczna http://forum.muratordom.pl/showthread.php?46150-Pomocy!!!-Usuwanie-kleju-od-ta%C5%9Bmy!!!/page4 kakusku Ty to wszech obyta we wszystkich tematach jesteś mazo piękny dom, piękne wnętrza, piękne szarości.... i mam pytanie;) - co to za szare płytki w kuchni na podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 23.06.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Oldzia bez przesady :rotfl:Pierdołkami sie zajmuje a nawet nie wiem jak zaizolowac pozadnie balkon a beda to robic za kilka dni hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 23.06.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Oldzia bez przesady :rotfl:Pierdołkami sie zajmuje a nawet nie wiem jak zaizolowac pozadnie balkon a beda to robic za kilka dni hehehehe no takich rzeczy masz prawo nie wiedzieć... od tego ma się fachowców i za to im w końcu słono płacisz;) nie stresuj się aż tak bardzo - dobrze będzie:), bo do końca budowy osiwiejesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 23.06.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Juz zaczelam siwiec wiec duzo nie mam do stracenia Ekipa od elewacji ma zrobic z balkonem wiec nie jestem pewna czy aby na pewno wiedza jak to sie je W sumie mam etap wszystko mi jedno byle do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.06.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Mazo, a Ty nie miałaś mieć nad kanapą Reality żarówek? Coś mi dzwoni, ale nie w tym kościele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 23.06.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 przypomnij mi proszę, co to były za magiczne lampki? już się troszku pogubiłam:rolleyes:, albo z pamięcią zewnętrzną mi coś już szwankuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.06.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 przypomnij mi proszę, co to były za magiczne lampki? już się troszku pogubiłam:rolleyes:, albo z pamięcią zewnętrzną mi coś już szwankuje Mazo chyba pisała o Castore Sospensione, a ja o Reality ŻARÓWKA 3401011-07. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.06.2011 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Tak, Rasia ma rację Żarówki mi odradziłyście...castore są super, drop next też, ale to za dużo kasy, zalezy mi na fajnych rzeczach, ale bez przesady, aż tak nie będą mnie cieszyć... Mogłyby być zwykłe kule, najlepiej w różnych rozmiarach, ale nie znalazłam takich w sensownej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.06.2011 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 oldzia - dzięki! a płytki to Affrony. Są grafitowe, polecam w półpolerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 24.06.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Juz zaczelam siwiec wiec duzo nie mam do stracenia Ekipa od elewacji ma zrobic z balkonem wiec nie jestem pewna czy aby na pewno wiedza jak to sie je W sumie mam etap wszystko mi jedno byle do przodu no myślę, że jak się tego podjęli to wiedzą z czym to się je;) a będąc na miejscu podpatrzysz i przypilnujesz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 24.06.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 oldzia - dzięki! a płytki to Affrony. Są grafitowe, polecam w półpolerze. dzięki za odp. już poszukałam i dodałam do ulubionych:) mają fajne duże formaty i pięknie się u Ciebie prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 24.06.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Mazo pojechałam na działkę zupełnie nie swiadoma wcześniej, ze wyjazd sie szykuje.Więc wpadłam do łazienki, wziełam zmywacz do paznokci i pomyślałam...niech sie dzieje wola nieba. Wszystko zeszło idealnie.Nawet sie nie zmęczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 24.06.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 no właśnie, żarówy!!!! to w Waszym ( i nie tylko ) najsensowniejsze rozwiązanie, jeżeli chodzi o przeczekanie!!!! choć ja mogłabym mieć je już na forewer , ino nie mam gdzie:lol2: jestem zła ...od paru dni przestały przychodzić mi powiadomienia o wpisach i wiadomościach. zmieniałam ustawienia i NIC!!!! napisałam do adm....zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts