Gość monika996 26.06.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 witaj mazo.kiedyś już gosciłam u ciebie. ale moj remont i przeprowadzka były tak absorbujące ,że zapomniałam o twoim domu. nie małam go w subskrypcjach. mieszkasz już? bo my tak od 18 maja . miesiąc po przeprowadzce koszmar, niekończące się korowody fachowców!!!! ale cóż. nareszcie u siebie. masz piekne okna!!! schody czad . zakręcone na maksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 27.06.2011 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 adk - płytki gazetowe - jest około 10 różnych płytek, dostajesz paczkę i jakie się trafią, takie masz, my kupowaliśmy 2 paczki, powtórzyły się 2 płytki. Ellay - witaj w gronie wkurzonych Wykładzina to Amber z Komfortu. Podobna lub taka sama jest w LM, inna szerokość, chyba trudno ją tam obejrzeć. Moniko - jeszcze nie mieszkamy, przeprowadzka w sobotę lub poniedziałek, chyba że nie zdążymy się spakować... Jesteśmy na budowie - robią ogrodzenie, nasz piękny widok już nie będzie taki ładny, ale ogrodzenie musi być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 27.06.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Mazo, super, ze juz niedługo zamieszkacie Trzymam kciuki za sprawną przeprowadzkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 27.06.2011 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Spireo - dzięki za kciuki! zapomniałam Ci napisać - ta szafka PS z Ikei nie jest całkiem biała - lekko kremowa, zwróć na to uwagę, bo nie wiadomo, czy nie będzie Ci to przeszkadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 27.06.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 ok, dzięki. Mazo, bo jesteś na czasie - pstryczki montowaliście już po malowaniu? Gdzie kupowałaś je? My typujemy Berker B.Kwadrat lub B.Cube w zalezności od ceny, ale po jednym z Twoich zdjęć Cube wysuwa się na prowadzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merenwen 27.06.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Spirea, nic nie wiem o B.Cube, ale wiem o B. Kwadrat. Te ostatnie mam od 5 lat w mieszkaniu, o ile do pstryczków nie mam zastrzeżeń, o tyle ściemniacz jest do d.... :/. W środku pokrętła są takie małe ząbki i one się wyłamały. Oczywiście nie można dokupić samego pokrętła, trzeba wymienić całość, a to już nie mały wydatek, jak na jedno takie małe coś . Teraz żałuję, że do domu też kupiliśmy B.Kwadrat, tam będzie kilka ściemniaczy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 27.06.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 ja na szczęście nie mam ściemniaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 27.06.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Przyłączam się do trzymania kciuków za sprawną i bezbolesną przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 27.06.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Mazo, nie moge znalezc na ich stronach ani tej wykladziny ani szafki:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 27.06.2011 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Spireo - Cube są fajne, ale mają wady - nie są zupełnie białe (nie porównywałam z B.Kwadrat, może odcień ten sam) i mają taki wrąbek - nie wiem, czy nie będzie się tam zbierał kurz. Plusy - bardzo cichutko się nimi pstryka:) I trochę retro mi się wydają Zakładalismy po malowaniu, dzisiaj musiałam przemaować ściankę z plamą, kontakt mi przeszkadzał A w ogóle to była tylko próba malowania, nie potrafię chyba bez smug... pan Marcin dokończy... A - u nas była dosyć duża różnica między Cube a Kwadrat, nie żałuję Myszoniku - dzięki! chyba to będzie jednak poniedziałek, bo w czwartek wywozimy dzieci (do babci, bez obaw, nie na budowę), w piątek rano przywożą kanapy (!) i kozę (!), po południu wracamy się pakować - taki jest plan. Ellay - przepraszam, to nie Amber (to była ta druga - szara): http://www.komfort.pl/produkt,42221,130438657,334693,13343,4,,13343,2079448162 A szafka: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40100192 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 27.06.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Który stół wydaje Wam się fajniejszy, praktyczniejszy, bardziej pasujący do drewninego tarasu? może któraś z Was ma jeden z nich: http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/falster-sto__0118747_PE274793_S4.JPG http://cdn3.jysk.com/getimage/web.large/3727601/WEB/1005 Krzesła metal (kolr aluminium) plus czarna siateczka, niestety nie mogę znaleźć zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 27.06.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 chyba pierwszy!!!no to ja też trzymam kciuki!!!!za sprawna przeprowadzkę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 27.06.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Stół pierwszy jest świetny. I dla kontrastu z drewnem na tarasie dałabym ten pierwszy.A co to za stół i skąd? Bo wygląda znajomo ikeowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 27.06.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Tak, to z Ikei, "deski" z jakiegoś tworzywa, ciekawa jestem, jak się sprawuje, w sklepie już był brudny... a teraz w ogóle nie jest dostępny w Poznaniu. Też mi zależało na kontraście z tarasem... ale ten drufi może bardziej pasuje do krzeseł? nogi chyba z tego samego metalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 27.06.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 pierwszy zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 27.06.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 No dobra... tylko gdzie ja go kupię... Jak z tworzywa, to może praktyczniejszy będzie? ciekawe jak z tymi moimi krzesłami... wolałabym te od kompletu z Ikei, ale te musiałabym dołożyć jeszcze raz tyle, ile wydałam, no i te zdecydowanie wygodniejsze - wyższe, wyprofilowane, dzisiaj sobie posiedziałam, bo coś robota mi nie szła, jakieś choróbsko mnie rozkłada. Taras za chwilę bedzie się robił, ale czad... mój mąż nie może się doczekać, marzył o tym tarasie od dwóch lat Kurcze, dobrze się czujemy w nowym domu, jest tak wakacyjnie, obok przechodzą ludzie z ręcznikami po kąpieli w jeziorze, ktoś przejedzie konno, czasami jakiś quad, ewentualnie traktor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 27.06.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Pierwszy! I dzieki za linki.Jak ja szukalam, ze nie moglam znalezc...?Chyba rzeczywiscie pierdykne wykladzine na te ferelne plytki, bo jak pomysle o ich skuwaniu to, az slabo mi sie robi.Co sadzicie? Doradzcie cos, please. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 27.06.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Ellay - skoro tak cię to wkurza, to pewnie, tylko że płytki chyba łatwiejsze do umycia... I co z progiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 27.06.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Tworzywo na taras na pewno praktyczniejsze to primo. Secundo ten drugi ma jakieś takie za cienkie, zbyt lekkie nóżki Szkoda tylko, że niedostępny, ale może zdążą uzupełnić zapasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 27.06.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Tak, zdecydowanie pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts