rasia 27.06.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Stół pierwszy, ale do niego ławę do kompletu lub krzesła. Takie kule? http://www.homesolute.com/typo3temp/pics/47570d9222.jpg To są zwyczajne papierowe, w różnych wielkościach, ale wyglądają bardzo dobrze. Jeszcze stare dobre wzory z lat 60-tych zeszłego wieku;), wykonane z włókna szklanego i żywicy epoksydowej, które z powodzeniem możesz wykonać sama. http://www.deco24.pl/image_func.php?img=gfx/d4e6b110cb33edefab081e69a34b0ef4.jpg&maxwidth=360 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 27.06.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 ta kula to MOOOI. Mamy ją na wizualce. Jedyne 3 tys. zł. Rasia, masz instrukcję do zrobienia tego samemu Mazo, właśnie te rowki w Cube mi się podobają. Mam jednak podobne wątpliwości co do zbierania się kurzu. A stół oczywiscie pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.06.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 ta kula to MOOOI. Mamy ją na wizualce. Jedyne 3 tys. zł. Rasia, masz instrukcję do zrobienia tego samemu Mazo, właśnie te rowki w Cube mi się podobają. Mam jednak podobne wątpliwości co do zbierania się kurzu. A stół oczywiscie pierwszy. MOOOI jedynie produkuje w tej chwili takie lampy. Ja 30 lat temu miałam w swoim domu rodzinnym taką samą. Instrukcja:http://www.ehow.com/how_4670045_string-pendant-lamp.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.06.2011 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 I tu: http://spec.pl/rozrywka/hobby/jak-zrobic-lampe-ze-sznurka-przeczytaj-i-stworz-swoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.06.2011 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Chyba się spóźniłam na głosowanie, ale głosuję za pierwszym stołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 28.06.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 mazo - przeprowadzka - wow super! Szybko zleciało. Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.06.2011 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Dzięki za wszystkie głosy! będzie pierwszy, jeśli w Poznaniu będzie nowa dostawa, jeszcze niedawno był wielki namiot z ogrodowymi meblami, teraz już go nie ma... Moooi kiedyś brałam pod uwagę, a sto lat temu w moim pokoju miałam podobą lampę - czerwoną W obecnym układzie taka duża by nie pasowała, nad stołem bdzie Norm 03, to musi być coś prostego, gadkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.06.2011 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Tak - przeprowadzka... jeszcze nic nie jest spakowane, jakoś nie mogę się za to zabrać. Na razie wywiezione książki z jednego regału i trochę kurtek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 28.06.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Spirea te kule widywałam ostatnio za około 500zł w kilku sklepach, ale widziałam akurat tylko wersje czarne, ktoś podrabiać zaczął, wykonanie bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.06.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 no to życzę Ci, żeby już było PO przeprowadzce tu jeszcze znalazłam fajny patent na lampę http://eco-owl.blogspot.com/2011/05/diy-lace-lamp-shade-less-than-500-to.html fajnie wyglądały by takie lampki, o niewielkich rozmiarach , obok siebie...ciekawa jestem, co Waszym zdaniem można byłoby wykorzystać jeszcze, zamiast sznurka i koronek?..btw, te lampy rzucają świetne cienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 28.06.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Mazo, znalazłam Twoje zdjęcie i zastawiam się, co macie lub będziecie mieli w wiatrołapie? Chodzi mi o mebel U mnie jakoś podobnie będzie i nie mam pomysłu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.06.2011 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Dzięki za życzenia! A ja zamiast się pakować, kupuję... Szukam pojemnika na płyn do mycia rąk i na szczoteczki, szary, biały lub czarny, macie coś może na oku, bo nie mam wątpliwości, że też w takich kolorach gustujecie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.06.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 dla mnie najlepszym pojemnikiem na szczoteczki jest szuflada wejdź do duka, albo home&you, mają tam często takie rzeczy...a teraz są nie złe obniżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.06.2011 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Basiu - po prawej stronie jest szafa, biały połysk. Po lewej będzie maciupeńka konsolka dębowa. Ze zdziwieniem stwierdziłam, że miejsca jest sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 28.06.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 biłe są ładne w leroy plastikowe w kwadracie.ja szukam mydelniczki na przylepki do lazienki z lacobelu. na razie kupiłam jakąs paskudną w castoramie,. jedyny wybor:(nic innego nie znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.06.2011 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Aricio - masz rację - też bym wolała mieć szczoteczki schowane, ale nie wiem, czy to praktyczne? ale chyba tak zrobię, bo do tego pasty, dziecięce, nasze i już bałgan. W home&you nic nie mają, może w Duce? muszę tam kupić czajnik, ale teraz zupełnie mi nie po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.06.2011 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 A nie - przepraszam - w h&y coś jest http://home-you.com/images/bigger/3379.jpg Nie wiem, czy to nie są takie gumowe, widziałam podobne (kulki) w LM, ale nie wiem, czy ten materiał praktyczny do umycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 28.06.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 tak ja też mam szuflady. ale mydelniczka i kubek na szczotki jest na blacie:rotfl: tak myslałam,ze tam jest miejsce na szafę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 28.06.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 skąd juz masz ten obrazek?fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 28.06.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Mazo, zrobisz zdjęcie jak będziesz miała chwilkę? Ja mam miejsce (wnękę) tylko na jakąś szafę/szafkę - koniecznie coś na buty i ubrania (bo nie mam gdzie ich powiesić)... i mam wrażenie, że nic zabudowanego mi się tam nie zmieści i musi być odkryte.... Jedynie znalazłam coś takiego z BoConcept... http://img837.imageshack.us/img837/4550/boconcept.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts