Gość monika996 28.06.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Basia lepsze są szafy . zrob na szafe miejsce. nie widać bałaganu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.06.2011 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Moniko - to home&you. Basiu - tak, szafa lepiej się sprawdzi. Zrobię zdjęcie, chociaż na razie nie ma drzwi, tylko obudowane wnętrze szafy (sposobem Myszy:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.06.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 całkiem fajnie wygląda ten komplecik ! ja mam elektryczną szczoteczkę z kilkoma końcówkami, z takim pojemniczkiem do ich odstawiania. i całe to ustrojstwo trzymam w szufladzie. docelowo planyję szafkę wiszącą, w której będzie gniazdo do ładowania szczoteczki. tylko na razie jakoś mi nie po drodze, wydać tysiaka na szafkę na szczoteczkę :lol2: ale niestety, ja lubię mieć wszyyystko pochowane...nie tylko ze wzgl. estetycznych, ale też higienicznych...szczoteczki przede wszystkim. basiu, a może szafa z łamanymi drzwiami? rzeczywiście z szafą jest mniejszy chaos wizualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 28.06.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Basia lepsze są szafy . zrob na szafe miejsce. nie widać bałaganu. Monia, zdecydowanie wolę szafę, ale chyba tam się nie zmieści :( http://img101.imageshack.us/img101/3406/dsc04609e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 28.06.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Basiu - tak, szafa lepiej się sprawdzi. Zrobię zdjęcie, chociaż na razie nie ma drzwi, tylko obudowane wnętrze szafy (sposobem Myszy:)) Dzięki Mazo Będę czekać, może mnie to jakoś zainspiruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.06.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 całkiem fajnie wygląda ten komplecik ! ja mam elektryczną szczoteczkę z kilkoma końcówkami, z takim pojemniczkiem do ich odstawiania. i całe to ustrojstwo trzymam w szufladzie. docelowo planyję szafkę wiszącą, w której będzie gniazdo do ładowania szczoteczki. tylko na razie jakoś mi nie po drodze, wydać tysiaka na szafkę na szczoteczkę :lol2: ale niestety, ja lubię mieć wszyyystko pochowane...nie tylko ze wzgl. estetycznych, ale też higienicznych...szczoteczki przede wszystkim. my dokładnie tak wykombinowaliśmy - wewnątrz łazienkowej szafki jest gniazdko, pod nim półeczka na której stoi szczoteczka - bardzo wygodne rozwiązanie. i wbrew pozorom wcale nie jest mniej wygodne niż na zewnątrz bo przecież i tak trzebaby wyciągać pastę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.06.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 A nie - przepraszam - w h&y coś jest http://home-you.com/images/bigger/3379.jpg Nie wiem, czy to nie są takie gumowe, widziałam podobne (kulki) w LM, ale nie wiem, czy ten materiał praktyczny do umycia. mazo, jeśli mówisz o takiej szklanej kulce pokrytej jakby gumą to mam taką czarną i jestem z niej bardzo zadowolona. a ten komplet z hy jakoś na żywo mi nie przypadł do gustu mimo że się na niego zasadzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.06.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 basiu, faktycznie, tam jest chyba zbyt płytko na szafę....a moze taki wieszak, tylko wlaśnie za drzwiczkami składanymi/łamanymi? mogłyby to być nawet shuttersy... no chyba, że przy wejściu lustro z szafką na buty pod spodem, a dalej szafa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 28.06.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Basia zrob wieszaki na plasko rownolegle do ściany. nie tradycyjnie. chyba ,że dorobisz coś sciany . ja myślę ,że 60 cm powinno wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.06.2011 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 My też mamy gniazdko w szufladzie Efilo - gdzie kupiłaś tę kulkę? Basiu - a jaka tam jest szerokość? W ikei są szafy o głębokości chyba 37 cm i jest tam drążek na ubrania, tylko w drugą stronę, prostopadle do drzwi - tak też da się coś powiesić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.06.2011 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Spakowałam resztę książek i ze 4 worki ubrań - 2 to ubranka do lat 2... Nawet nie wiecie, jak mi się nie chce, wolałabym myć okna w domu... ten ogrm rzeczy mnie przeraża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 28.06.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 gdyby było troszkę później, doradziła bym Ci sporządzenie ulubionego drina i zapuszczenie fajnej muzy...fajny klimat może umilić nieciekawą robotę..to ostatnie nie ma ograniczeń czasowych pociesz się, że ja właśnie robię porządki w szafach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 28.06.2011 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Chyba ciśnienie jest dzisiaj niskie... Przyjechał mąż i mnie pocieszył,że w tej chwili i tak nie ma gdzie kłaść spakowanych worków. Martwię się, gdzie my to wszystko włożymy, te małe ubranka itp., przydałby się jednak strych... Znalazłam jednak te moje krzesła na taras, niestety tylko w gazetce, strona 15: http://minreklame.ipapercms.dk/JYSK/PL/204_15619_e3da8c594ec2b789b5016a8bcc7499d0/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.06.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Mazo ja tez jestem za stolem nr 1:yes: i trzymam kciuki za szybka przeprowadzke:D, u mnie do dzis jeszcze nie wszystko rozpakowane a mija trzeci tydzien jak mieszkamy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 28.06.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Mazo, o jakich progach u mnie mowisz?Tam sa metalowe listwy, ale tak przytwierdzone, ze sa szpary i odstaja.Musze je oderwac.Pod wykladzine poloze chyba taka pianke, jak sie kladzie pod panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 29.06.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Basiu - a jaka tam jest szerokość? W ikei są szafy o głębokości chyba 37 cm i jest tam drążek na ubrania, tylko w drugą stronę, prostopadle do drzwi - tak też da się coś powiesić. Dzięki Dziewczyny Mam tam szerokosć 105 albo 115 cm - nie pamiętam dokładnie. Głębokość 40 cm... a jeszcze na to tynk pójdzie... Coś będę kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.06.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 mazo teraz już nie pamiętam czy na pewno 'to to' ale prawdopodobniehttp://www.leroymerlin.pl/produkty/dozownik-diapre-czarny,1266327415,1265985118.html na uwagę zasługuje też seria SPA. co prawda jest przezroczysta ale widziałam ją 'w akcji' i bardzo łądnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 29.06.2011 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Efilo - właśnie o tych czrnych z LM myślałam - byłam w LM w zeszłym tygodniu 3 razy po jakieś płyty, śrubki, ale o dozownikach zapomniałam... Ellaj - myślałam, że masz w kotłowni i np. wkorytarzu płytki na równi, bez żadnej listwy, wtedy byłby kłopot. Pianki nie musisz dawać, po co? dodatkowy koszt. My na antresoli kładliśmy wykładzinę na goły beton. Basiu - 40 to mało, ale gdybyś zrobiła takie wieszaki, o jakich pisałam wyżej, do tego zwykłe haczyki, półkę na buty - to by było chyba dobre rozwiązanie, jeśli zrobisz odkryty wieszak, może Cię wkurzać rozgardiasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 29.06.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Dzięki Dziewczyny Mam tam szerokosć 105 albo 115 cm - nie pamiętam dokładnie. Głębokość 40 cm... a jeszcze na to tynk pójdzie... Coś będę kombinować basia u mnie w mieszkaniu tez mialam ten problem z szafa w ppokoju ale w koncu sie zdecydowalam i mam polki glebokie na niespelna 40 cm i drazek w druga strone - nawet tak plytkie polki rewelacyjnie sie sprawdzaja! a do tego drzwi lamano-przesuwne albo przesuwne bezramowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 29.06.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Mazo, ale beton pewnie masz rowniutenki:)A te moje plytki nie sa, to moze lepiej cos polozyc.A czy dla takiej wykladziny nie bedzie za goraco w ogrodzie zimowym od poludnia? Latem jest tam "dosyc" cieplo. Szczegolnie, ze nie mam jeszcze zadnych drzewek ani krzaczkow, ktore moglyby dac troche cienia. Ale byloby to najtaniej, bo do plytek znowu musialabym kogos wziac. Poza tym to zrywanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts