Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt indywidualny - co myślicie? Komentarze do dz.mazo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

całkiem fajnie wygląda ten komplecik !

ja mam elektryczną szczoteczkę z kilkoma końcówkami, z takim pojemniczkiem do ich odstawiania. i całe to ustrojstwo trzymam w szufladzie. docelowo planyję szafkę wiszącą, w której będzie gniazdo do ładowania szczoteczki. tylko na razie jakoś mi nie po drodze, wydać tysiaka na szafkę na szczoteczkę :lol2::lol2::lol2:

ale niestety, ja lubię mieć wszyyystko pochowane...nie tylko ze wzgl. estetycznych, ale też higienicznych...szczoteczki przede wszystkim.

basiu, a może szafa z łamanymi drzwiami? rzeczywiście z szafą jest mniejszy chaos wizualny ;)

całkiem fajnie wygląda ten komplecik !

ja mam elektryczną szczoteczkę z kilkoma końcówkami, z takim pojemniczkiem do ich odstawiania. i całe to ustrojstwo trzymam w szufladzie. docelowo planyję szafkę wiszącą, w której będzie gniazdo do ładowania szczoteczki. tylko na razie jakoś mi nie po drodze, wydać tysiaka na szafkę na szczoteczkę :lol2::lol2::lol2:

ale niestety, ja lubię mieć wszyyystko pochowane...nie tylko ze wzgl. estetycznych, ale też higienicznych...szczoteczki przede wszystkim.

my dokładnie tak wykombinowaliśmy - wewnątrz łazienkowej szafki jest gniazdko, pod nim półeczka na której stoi szczoteczka - bardzo wygodne rozwiązanie. i wbrew pozorom wcale nie jest mniej wygodne niż na zewnątrz bo przecież i tak trzebaby wyciągać pastę :)

A nie - przepraszam - w h&y coś jest

http://home-you.com/images/bigger/3379.jpg

Nie wiem, czy to nie są takie gumowe, widziałam podobne (kulki) w LM, ale nie wiem, czy ten materiał praktyczny do umycia.

mazo, jeśli mówisz o takiej szklanej kulce pokrytej jakby gumą to mam taką czarną i jestem z niej bardzo zadowolona. a ten komplet z hy jakoś na żywo mi nie przypadł do gustu mimo że się na niego zasadzałam

Chyba ciśnienie jest dzisiaj niskie...:) Przyjechał mąż i mnie pocieszył,że w tej chwili i tak nie ma gdzie kłaść spakowanych worków. Martwię się, gdzie my to wszystko włożymy, te małe ubranka itp., przydałby się jednak strych...

Znalazłam jednak te moje krzesła na taras, niestety tylko w gazetce, strona 15:

http://minreklame.ipapercms.dk/JYSK/PL/204_15619_e3da8c594ec2b789b5016a8bcc7499d0/

Basiu - a jaka tam jest szerokość? W ikei są szafy o głębokości chyba 37 cm i jest tam drążek na ubrania, tylko w drugą stronę, prostopadle do drzwi - tak też da się coś powiesić.

Dzięki Dziewczyny :)

Mam tam szerokosć 105 albo 115 cm - nie pamiętam dokładnie. Głębokość 40 cm... a jeszcze na to tynk pójdzie...

Coś będę kombinować ;)

mazo teraz już nie pamiętam czy na pewno 'to to' ale prawdopodobnie

http://www.leroymerlin.pl/produkty/dozownik-diapre-czarny,1266327415,1265985118.html

na uwagę zasługuje też seria SPA. co prawda jest przezroczysta ale widziałam ją 'w akcji' i bardzo łądnie się prezentuje

Efilo - właśnie o tych czrnych z LM myślałam - byłam w LM w zeszłym tygodniu 3 razy po jakieś płyty, śrubki, ale o dozownikach zapomniałam...

Ellaj - myślałam, że masz w kotłowni i np. wkorytarzu płytki na równi, bez żadnej listwy, wtedy byłby kłopot. Pianki nie musisz dawać, po co? dodatkowy koszt. My na antresoli kładliśmy wykładzinę na goły beton.

Basiu - 40 to mało, ale gdybyś zrobiła takie wieszaki, o jakich pisałam wyżej, do tego zwykłe haczyki, półkę na buty - to by było chyba dobre rozwiązanie, jeśli zrobisz odkryty wieszak, może Cię wkurzać rozgardiasz.

Dzięki Dziewczyny :)

Mam tam szerokosć 105 albo 115 cm - nie pamiętam dokładnie. Głębokość 40 cm... a jeszcze na to tynk pójdzie...

Coś będę kombinować ;)

basia u mnie w mieszkaniu tez mialam ten problem z szafa w ppokoju ale w koncu sie zdecydowalam i mam polki glebokie na niespelna 40 cm i drazek w druga strone - nawet tak plytkie polki rewelacyjnie sie sprawdzaja! a do tego drzwi lamano-przesuwne albo przesuwne bezramowe! :)

Mazo, ale beton pewnie masz rowniutenki:)

A te moje plytki nie sa, to moze lepiej cos polozyc.

A czy dla takiej wykladziny nie bedzie za goraco w ogrodzie zimowym od poludnia? Latem jest tam "dosyc" cieplo. Szczegolnie, ze nie mam jeszcze zadnych drzewek ani krzaczkow, ktore moglyby dac troche cienia.

Ale byloby to najtaniej, bo do plytek znowu musialabym kogos wziac. Poza tym to zrywanie...