efilo 13.01.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 ja też chciałam. niestety możliwości finansowe nie pozwalają na już, natychmiast życzę Ci żeby Cię to nie spotkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 13.01.2010 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Ale ja nie twierdzę, że tak będzie Chcieć można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 13.01.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Bardzo chciałabym, żeby nasz dom miał oryginalne akcenty, żeby nie był jak z wystawy w meblowym rozumiem to, też nie cierpię wnętrz, które mają wszystko ustawione jak w sklepie. Nienawidzę komplecików. Ale te krzesła jak dla mnie były trochę za bardzo industrialne. Do loftu - jak najbardziej. Ale jakoś nie widzę ich u Ciebie. Z tym, ze pewnie się mylę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 13.01.2010 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Tak, rzeczywiście są bardzo industrialne, dlatego miałam trochę wątpliwości, ale z drugiej strony chciałabym, żeby nasz dom miał lekko loftowy charakter, stąd betonowa ściana, surowe barierki na antresoli. Wiadmo - do loftu bardzo daleko, ale chciałabym stworzyć coś, co troszkę będzie miało z nim wspólnego. Chciałabym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.01.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Sie okaże Cały czas mam nadzieję, że na tamtym dachu, który ogladaliśmy ten brązowy odcień wychodził przez czarne obróbki. No i w słońcu. E tam - nie będę się przejmować dachem - są większe problemy - np. wybór okien u mnie lezy tegalit na dachu i nie ma w sobie cienia brązu.Jest antracytowy, a w cieniu ma az taki lekko granatową poświatę. Na 430 metrach dachu w wycenie materiału z robocizną wyszło mi 15 tysięcy więcej niż esówka z euronitu.Chyba największe dysproporcje pojawiały się w cenach gąsiorów. Chwała, ze jednak marzenia wzieły górę, bo na tym daszysku esówka wyglądałaby brzydko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 13.01.2010 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Dzięki Myszo! Ale Ty masz szarego tegalita? my jednak zdecydowaliśmy się na grafitowego, czy też ciemnoszarego. U nas niestety dwa dachy, więc wychodzi to wszystko dosyć drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.01.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Dzięki Myszo! Ale Ty masz szarego tegalita? my jednak zdecydowaliśmy się na grafitowego, czy też ciemnoszarego. U nas niestety dwa dachy, więc wychodzi to wszystko dosyć drogo u mnie jest jasnoszary, który de facto jest dość ciemnoszarym kolorem(kolor łupka).Gdzies w dzienniku jest u mnie. Nie kupiłabym juz innej dachówki, ale to pewnie także kwestia przyzwyczajenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.01.2010 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Tak, tak - znam Twój dach bardzo dobrze, zapisałam go sobie nawet w ulubionych (bez pozwolenia co prawda... ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.01.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 hmmm, a nigdy Cie u siebie nie widzialam.Ciemniejszy tegalit na twoim dachu sprawi, ze bedzie jeszcze bardziej wyraziście i to dobrze, tylko obróbki przemyśl dokładnie, bo są piękne i szkoda by cos schrzanić.Balustrada z kolorowymi linkami to świetny pomysł i z tych inspirek co pokazujesz, to chyba pasuje mi tu najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.01.2010 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Bo ja nieśmiała jestem Muszę sprawdzić, czy rzeczywiście się nie wpisałam, bo zaglądam do Ciebie regularnie ( i Twój wątek gazetowy też znam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.01.2010 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 A barierka z linkami (nie mój pomysł) - mam nadzieję, że wyjdzie. No i martwię się że to niezbyt bezpieczne dla dzieci.Mamy problem ze schodami, facet, który je projektuje mówi, że za mało miejsca, że muszą być zabiegowe, a to przecież bez sensu przy takich, jak wymyśliliśmy (na stalowej belce proste stopnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.01.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 a gdzie ta barierka bo ja sie pogubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.01.2010 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Tylko ją opisywałam (chyba w dzienniku), a teraz podaję link do galerii taje (to jej pomysł)http://fotoforum.gazeta.pl/5,2,taje,5.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.01.2010 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 hmmm, a nigdy Cie u siebie nie widzialam.Ciemniejszy tegalit na twoim dachu sprawi, ze bedzie jeszcze bardziej wyraziście i to dobrze, tylko obróbki przemyśl dokładnie, bo są piękne i szkoda by cos schrzanić.Balustrada z kolorowymi linkami to świetny pomysł i z tych inspirek co pokazujesz, to chyba pasuje mi tu najbardziej Kurcze - nie wiem za bardzo, co mam przemyśleć z tymi obróbkami... Myślałam, że nie ma tam wielu opcji do wyboru i po prostu wykonawca weźmie co trzeba... Powinnam coś wiedzieć na ten temat? Bo w tej chwili jestem zielona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 26.01.2010 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Znowu żółte krzesła... tylko , że tym razem z brązowymi siedziskami, ten kolor do niczego mi nie pasuje, a już myślałam, że może tym razem się uda... http://img1.aukcjoner.pl/gallery/001873712/thumbnails.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.01.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 masz jeszcze czas - czekaj na ideał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 26.01.2010 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Pewnie, optymizmem napawa mnie fakt, że to juz trzecie żółte krzesła u tego sprzedawcy Jakoś juz tak sobie wyobraziłam tę kuchnię z żóltym akcentem; chciałabym, żeby to były takie krzesła, które bez żalu będzie można wymienić za jakiś czas albo przemalować (gdyby były ze sklejki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.01.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 może on kupił jakiś stary dom zdrojowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 26.01.2010 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Mnie się to raczej skojarzyło z jakąś stołówką pracowniczą (widziałam w jednym filmie ). Zawsze się zastanawiam, skąd te wszystkie fajne krzesła na Allegro pochodzą. Ostatnio za 250 zł poszły Castelli, 2 sztuki, tylko, że kolor mi się nie podobał, bo taka żółtawa skóra, już nie do kuchni , cena aż śmieszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.01.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 chyba podobne http://www.myin.pl/zdjecia/1522946234_big.jpg ale cena 375 +20 transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts