Spirea 03.07.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 a, nie zwróciłam uwagi, że chcesz czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 03.07.2011 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Wszystko wskazuje na to,że jutro przeprowadzka... chociaż firma przewozowa nie jest jeszcze umówiona. A ja totalnie wkurzona... Przed chwilą byłam w piwnicy, pierwszy raz od przeprowadzki 3 lata temu... to był błąd... Widziałam, że jest wilgotna, ale nie wiedziałam, że aż tak... a do piwnicy mój mąż wsadził książki, płyty winylowe, opakowania od cd (tekturowe, płyty w takim puderku do słuchania w samochodzie), możecie sobie wyobrazić w jakim stanie...mDo tego wszystkiego nie mogę znaleźć starej amerykańskiej reklamy z lat 50-tych, którą kupiłam 2 lata temu i po którą wymyślałam kuchnię... Leżała sobie sokojnie w tubie chyba w szafie w korytarzu i szlag ją trafił... Strasznie mi jej żal, bardzo mi się podobała... Winnych brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.07.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 nadrabiam powakacyjne zaległości i chciałam napisać, że koza i kanapy zajebiste zazdroszczę wam przeprowadzki, że to już My pewnie dopiero w sierpniu przykro mi, że piwnica wilgotna i trochę rzeczy się zniszczyło tak to czasami bywa a plakatu szkoda, ale może jeszcze przy przeprowadzce się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 03.07.2011 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Dzięki Lidszu! do sierpnia już tak mało zostało... A tego plakatu już nie znajdziemy, wszystko już powyjmowane z szaf i zakamarków, pewnie KTOŚ wyrzucił wcześniej przez przypadek, szukałam już jakiś czas temu... Przeprowadzka umówiona na 9.00, trzymajcie kciuki, żeby wszystko dojechało bez poważnych uszczerbków... I żebyśmy się jakoś uwinęli, żeby nas strasznie nie skasowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 03.07.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Mazo, no to trzymam kciuki i powodzenia. Dla mnie to jeszcze abstrakcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 03.07.2011 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Dzięki! dla mnie też, mimo, że to już jutro:) Bardziej mnie ta akcja przeraża niż cieszy. Może rozpakowywanie będzie fajniejsze niż pakowanie, chyba że się wszystko nie zmieści:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.07.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Dołączam się do trzymania kciuków za rychłą, bezproblemową i jak najlżejszą przeprowadzkę!Kurcze, ale szybko. Dopiero Wam kładli podłogi! (może jednak plan na ten rok się powiedzie, plan przesuwany już*oczywiście, nie początkowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.07.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 mazo i ja trzymam kciuki za sprawną przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.07.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 w takim razie trzymam kciuki za przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 04.07.2011 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Witam serdecznie. Nie wiem jak to możliwe, ale dopiero cię odkryłam i ... czytam, czytam i czytam. Pół nocy minęło, a ja nie mogę odejść od komputera. Dom jest wspaniały, twój gust nietuzinkowy. Nie mogę się doczekać kolejnych zdjęć- twoje pomysły zaskakują i zachwycają. Uwielbiam to. Zaczęłam czytać dziennik i komentarze - a tu już przeprowadzka. :D Zatem POWODZENIA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 04.07.2011 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Witaj Marto! chyba się dzisiaj nie wyspałaś A Twój nick jakoś pozytywnie mi się kojarzy - pokazywałaś coś swojego? dzięki za miłe słowa, bardzo! Jem sniadanie i o 9.00 akcja P! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 04.07.2011 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Przyłączam się do grona trzymaczy. Z takim mentalnym wsparciem forum musi się udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 04.07.2011 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Dzięki! poddaję się, już niczego nie pakuję. Czuję dziwną tremę, a przecież już dwa razy się przeprowadzaliśmy, tylko teraz rzeczy jeszcze więcej... na szczęście nie jest tak, że musimy zabrac dosłownie wszystko, w tym tygodniu pewnie jeszcze tu przyjedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.07.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Godzina "0" wybiła, więc pewnie przeprowadzka się zaczęła czekamy na wieści jak poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 04.07.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Życzę sprawnie przeprowadzonej akcji i jak najmniej pobitych talerzy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.07.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Trzymam, trzymam, trzymam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 04.07.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 I ja też trzymam!!! Już jedziecie? A moze już wypakowujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 04.07.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Pod taką presją tłumu forumowiczów ta przeprowadzka stanie się za chwilę medialnym/netowym wydarzeniem dnia. szkoda, że nie ma relacji live Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 04.07.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 ..szkoooda.. też życzę szybkiej i bezproblemowej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 04.07.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 I ja tez!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts