Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt indywidualny - co myślicie? Komentarze do dz.mazo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wszystko wskazuje na to,że jutro przeprowadzka... chociaż firma przewozowa nie jest jeszcze umówiona. A ja totalnie wkurzona... Przed chwilą byłam w piwnicy, pierwszy raz od przeprowadzki 3 lata temu... to był błąd... Widziałam, że jest wilgotna, ale nie wiedziałam, że aż tak... a do piwnicy mój mąż wsadził książki, płyty winylowe, opakowania od cd (tekturowe, płyty w takim puderku do słuchania w samochodzie), możecie sobie wyobrazić w jakim stanie...mDo tego wszystkiego nie mogę znaleźć starej amerykańskiej reklamy z lat 50-tych, którą kupiłam 2 lata temu i po którą wymyślałam kuchnię... Leżała sobie sokojnie w tubie chyba w szafie w korytarzu i szlag ją trafił... Strasznie mi jej żal, bardzo mi się podobała...:( Winnych brak...

nadrabiam powakacyjne zaległości i chciałam napisać, że koza i kanapy zajebiste :D

zazdroszczę wam przeprowadzki, że to już :D My pewnie dopiero w sierpniu :(

przykro mi, że piwnica wilgotna i trochę rzeczy się zniszczyło :( tak to czasami bywa :( a plakatu szkoda, ale może jeszcze przy przeprowadzce się znajdzie

Dzięki Lidszu! do sierpnia już tak mało zostało... A tego plakatu już nie znajdziemy, wszystko już powyjmowane z szaf i zakamarków, pewnie KTOŚ wyrzucił wcześniej przez przypadek, szukałam już jakiś czas temu...

Przeprowadzka umówiona na 9.00, trzymajcie kciuki, żeby wszystko dojechało bez poważnych uszczerbków... I żebyśmy się jakoś uwinęli, żeby nas strasznie nie skasowali :)

Witam serdecznie. Nie wiem jak to możliwe, ale dopiero cię odkryłam i ... czytam, czytam i czytam. Pół nocy minęło, a ja nie mogę odejść od komputera. :yes: Dom jest wspaniały, twój gust nietuzinkowy. Nie mogę się doczekać kolejnych zdjęć- twoje pomysły zaskakują i zachwycają. Uwielbiam to. Zaczęłam czytać dziennik i komentarze - a tu już przeprowadzka. :D :D Zatem POWODZENIA!!!

Dzięki! poddaję się, już niczego nie pakuję. Czuję dziwną tremę, a przecież już dwa razy się przeprowadzaliśmy, tylko teraz rzeczy jeszcze więcej... na szczęście nie jest tak, że musimy zabrac dosłownie wszystko, w tym tygodniu pewnie jeszcze tu przyjedziemy.