mazo 04.07.2011 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Prawie wszystko zapakowane, samochód pełen, nasz też. muszę lecieć, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.07.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Mazo, powodzeniaaaaaa!! Rany...juz sie przeprowadzasz...a to bylo jak w ubieglym tygodniu gdy rozmawialysmy o wielkosci dziury na okno....a tam nie tylko okno, ale i kanapa pod nim...i od dzisiaj domownicy:D Najlepszego!! Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 04.07.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Cześć już po przeprowadzce czy jeszcze w trakcie. Też trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 04.07.2011 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 O 5.30 panowie wyjeżdżali od nas, czyli po godzinie, załadunek trwał 3 godziny, teraz się posilamy, a ja się wkurzam, bo zgubił mi się materiał na poduszki do pokoju starszej, podobnie jak z plakacikiem - pokój inspirowany właśnie tą kratką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 04.07.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Mazo, wyluzuj na jeden dzień łatwo mi mówić, bo to nie ja się przeprowadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.07.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Mazo, gratuluję przeprowadzki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.07.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Mazo, gratulacje i żeby Wam się szczęśliwie żyło w nowym, pięknym domku przy okazji malutka refleksja, jak ten czas zasuwa... blisko rok temu sama się przeprowadzałam, ale trudno mi przywołać z pamięci konkretny dzień, bo my metodycznie, po trochu przewoziliśmy rzeczy aż w końcu okazało się, że nie ma do czego wynajmować firmy przeprowadzkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 04.07.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Dzięki za życzenia i kciuki! szkoda, że nie widzicie tego bałaganu:) Nie wiadomo, za co się zabrać, dlatego też zaraz otworzymy jakąś butelczynę Do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.07.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Dzięki za życzenia i kciuki! szkoda, że nie widzicie tego bałaganu:) Nie wiadomo, za co się zabrać, dlatego też zaraz otworzymy jakąś butelczynę Do jutra! Ale Ci fajnie Opijcie to koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 04.07.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 I pamiętaj co Ci się śniło! Nie mam pojęcia dlaczego, ale to chyba taki obyczaj, bo czytałam o tym w kilku miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 04.07.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Mazo, wyluzuj na jeden dzień łatwo mi mówić, bo to nie ja się przeprowadzam Spoko, spoko - przyjdzie i czas na Ciebie Mazo, spokojnej nocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.07.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Dzięki za życzenia i kciuki! szkoda, że nie widzicie tego bałaganu:) Nie wiadomo, za co się zabrać, dlatego też zaraz otworzymy jakąś butelczynę Do jutra! no to przygotuj sobie zgrzewkę wina na kolejny miesiąc jeszcze;) gratulujęęęęęęę i spokojnej nocy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.07.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Dzięki za życzenia i kciuki! szkoda, że nie widzicie tego bałaganu:) Nie wiadomo, za co się zabrać, dlatego też zaraz otworzymy jakąś butelczynę Do jutra! Gratulacje, a trunek na pewno się przyda Wypij też za nas i za nasze przeprowadzki Spokojnej nocy i niech wam się dobrze mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.07.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Gratuluję przeprowadzki! Jak tam pierwsza noc? Pewnie cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.07.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 no nie wiem Kasiu, czy dobrze się śpi i myśli, ze rano czeka robota z rozpakowywaniem i to pewnie na jednej nodze;) No chyba, że więcej tych butelczyn zeszło;)To wtedy się zgodzę, ale ja za praktyczna i za mechaniczna już jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.07.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Myszaaaaa, czy ja gdzieś napisałam o śnie? O spaniu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.07.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 no weź nie za romantyczna czasem jestes;)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.07.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 NO ja tak z autopsji zapytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 05.07.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 MAZO, gratulacje! i posłuchaj dziewczyn - wyluzuj, wszystko się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.07.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 NO ja tak z autopsji zapytałam no to cieszę się, że mąż działa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts