bes_ 01.08.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Mazo Podziwiam Twój dom już od jakiegoś czasu. Wcześniej jednak zaglądałam do dziennika a nie do komentarzy. Nie mogę się napatrzeć na Twoją drewnianą podłogę. Pewnie gdzieś już pisałaś o szczegółach dotyczących tego cuda ale nie mogę się dokopać. Ze względu na antresolę przekonano mnie że na podłogówkę muszę dać gres bo lepszy przewodnik. Z bólem serca zrezygnowałam z drewna a tu masz widzę tą cudną podłogę u Ciebie. U Ciebie nie widzę kaloryferów więc też pewnie masz ogrzewanie podłogowe. Będę Ci bardzo wdzięczna jeśli napiszesz raz jeszcze jakiego rodzaju jest to drewno i gdzie je kupowałaś. Pozdrawiambes_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 02.08.2011 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Hej dziewczyny! mam tylko chwilkę, więc skrótowo i od końca: podłoga to dąb olejowany parat dos z Dąbexu. Na razie wszystko gra, tylko już go porysowaliśmy. Farby Kabe - w salonie mamy sufit pomalowany Aquatexem, w innym pomieszczeniach na sufitach Perfektą. Ściany wszędzie Prolatexem, bardzo polecam! nie wybrałabym innej farby niż lateksowa, teraz zmywam ślady po muchach, tłuszcz przy płycie i inne takie. Koszt to chyba 30 zł za litr białej. Reszta jutro, muszę zmykać na ognisko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 02.08.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 zazdroszczę straszliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 03.08.2011 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Mefiko - wnęka ma szerokość 124,5 cm. Aricio - Ja to wszystko dla Ciebie urządzam, a Ty sobie przeoczysz kilka stron... :) Miałam wstawić zdjęcia, ale nie mogę ich odczytać z karty, albo ktoś mi je wykasował, a teraz po wizycie gości trochę mi zajmie, zanim ogarnę dom i będę mogła zrobić nowe foty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 03.08.2011 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 zazdroszczę straszliwie No, ognisko jest super, ale pomyśl, ile ja przytyję po tych kiełbaskach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 03.08.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 MEA CULPA !!!!!!! to wszytko przez te chrzanione subskrypcje!!!!! a rachej przez i ch brak...Ty wiesz, że piszę do adminów, i nikt mi może ( albo nie chce) pomóc...a ja już tak się przyzwycziłam do tych mailowych powiadomień o wpisach, że nie mogę się przestawić na odmienne funkcjonowanie ...a, no i jeszcze wakacje, ze znikomym ( czytaj żadnym ) dostępem do netu!!!! jak będę jechała w okolice, to na żywo popodziwiam !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 03.08.2011 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Ja też tak mam - nie dostaję powiadomień o wpisach u Rasi. A wybierasz się w moje strony? nie wierzę... A ja jutro będę miała stoliczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 03.08.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 no na razie to nie....ale mój mąż dość często tam bywa, więc może kiedyś się pod Niego podepnę a ja nie dostaję ŻADNYCH powiadomień,nawet o wiadomościach prv!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 03.08.2011 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Zapraszam serdecznie, Aricio! A z tymi powiadomieniami to dziwne, że akurat na Ciebie to trafiło,może komuś podpadłaś? Pisałam, że stoliki kawowe przyjdą jutro? miałam je już o 16! a teraz już stoi na jednym z nich moja herbata! zrobię zdjęcie, mam nadzieję, że mój komputer zacznie czytać kartę z aparatu, bo na razie zastrajkował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 04.08.2011 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Obiecane foty: Impreza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.08.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Mazo, coraz fajniej się robi w Waszym domku Czy tam, gdzie stoi koza masz styro pod wylewką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 04.08.2011 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Dzięki Tataraku, była dyskusja na temat styropianu pod kozą,ae nie pamiętam, na czym stanęło, niby nie powinno go być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 04.08.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Jak cuuudnie!!!, granat z żółtym rewelacja, wszystkie plakaty super!! Muszę przestać sie przyglądać, bo mój czerwony plakat z pawiem wyląduje w koszu zamiast na ścianie.... Stoliki też piknie dobrałaś. Też zazdroszczę, a co tam, wszystkiego zazdroszczę to i stolików.. Zdradzisz mi co masz za lampę na suficie w łazience? Przypomina mi jedną do której się przymierzałam. Jak się sprawdza? Daje wystarczająco światła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 04.08.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Mazo, i co ja mam jeszcze napisać? Świetnie świetnie świetnie Aż żałuję, że nie udało mi się dojechać (ale lało cało czas i mało chęci na ruszenie z domu). Rewelacyjnie wygląda cały kąt jadalny w kuchni, super dobrane te stoliki kawowe. Widzę też czarne reflektory. Te moje są podobne, więc tylko Twoje zdjęcie utwierdza w wyborze. Przypomnij mi jakie w końcu wzięłaś te reflektory i jakie masz białe kafle w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 04.08.2011 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Kroowko - dzięki! A lampa w łazience (i w korytarzu - łącznie 7 sztuk:)) to Massive Geyser - świeci aż za mocno z dołączoną żarówką enrgooszczędną, wymieniliśmy na słabsze i świecą jeszcze jaśniej i do tego trupio Plakat - zbliżenie specjalnie dla Ciebie, Kroowko;) Spireo - a ja czekałam codziennie ze świeżym ciastem Nie no, rozumiem:) I cieszę się,że Ci się podoba, reflektorki to par cośtam z allegro, 46 lub 48 zł. Niby fajne, ale jest problem z ukryciem kabla, na którym wisi, nie ma żadnej puszki, wykombinowaliśmy sami puszkę - zaślepkę do rury pcv. no i mają taką krateczkę z przodu - wyrzuciliśmy ją. daje kiepskie swiatło, ale może to kwestia żarówek, daliśmy specjalne reflektorowe, ale świecą jakoś żółto. Płytki to Zirconio vintage, raczej nie do kupienia, końcówka kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 04.08.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Mazo - cudnie!!!! Czy ta żółta lampa to Kafti? też ich biorę pod uwagę Pięknie jest w Twoim domku. Gratuluję gustu i konsekwencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 04.08.2011 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Ado - dzięki! tak, lampa to Kafti, Yellow Submarine Spireo - gładkie białe płytki prostokątne widziałam później z Rako, mojej ulubionej firmy;), chyba dlatego, że jestem czechofilką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 04.08.2011 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Kurcze, mąż mówi o ograniczeniu wydatków, a ja chciałam jeszcze stojącą lampę do salonu... Trzeba było już dawno zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.08.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Ślicznie Tak już domowo. Widać jakie dzieciaki szczęśliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.08.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 (edytowane) ale cudnie!!!!! nie wiem, co mi się najbardziej podoba !!!!!! ogólnie wszyyyystko na szóstkę z plusem a z lampą się nie spiesz!!! zawsze zdążysz kupić...a jak później spotkasz coś fajniejszego???? ... a z resztą, co będziesz robić, jak już wszystko kupisz i poustawiasz????? o czym będziesz pisać, hę????? i co będzie z wątkiem??? p.s. ..jestem strasznie ciekawa holu.. p.s.2. zdjęcie z dzieciołkami boskie a o oknie w tle nie wspomnę, bo brak mi słów.....oh i ach!!! Edytowane 4 Sierpnia 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts