Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt indywidualny - co myślicie? Komentarze do dz.mazo

Recommended Posts

Moniu - chyba przejęłam to od męża:) On jest tak zaprzątnięty swoimi zawodowymi sprawami, że ma mało czasu na martwienie się deweloperem, poza tym jest niepoprawnym optymistą... Robimy wszystko, co możemy, inspektor będzie nas wspierać w tej walce, ale fakt, że jesień blisko... A deweloper jest tak bezczelny, że nie mieści się to w głowie, wszystko mówi z uprzejmym usmiechem i z taką pewnością, że można w to uwierzyć. A najbardziej z tego wszyskiego wkurza mnie to, jak moim zdaniem oszukiwał nas na materiałach, ktore były ponad standard, czyli np. deska tarasowa - zapłaciliśmy 100 zł niby za klasę AB, a widać po sękach, że to BC, o połowę tańsza, mamy porównanie, bo musieliśmy dokupić parę desek właśnie BC z tego samego miejsca, bo innej klasy nie mieli. To samo z deską elewacyjną.

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kroowko - dzięki! A lampa w łazience (i w korytarzu - łącznie 7 sztuk:)) to Massive Geyser - świeci aż za mocno z dołączoną żarówką enrgooszczędną, wymieniliśmy na słabsze i świecą jeszcze jaśniej i do tego trupio :)

Dzięki serdeczne za Twoją opinie :) Znalazłam ją, ona jest z matowego białego szkła, prawda? tak wygląda...nie ma jakimś cudem wersji z błyszczącym? szukam prostej do takich lampek http://www.lampgustaf.se/eng/produkter/lampgustaf/taklampor/img/prod_img/slim_white.jpg Co prawda do matowej też mam wytypowane lampki http://karko.com.pl/photos/422948290Scavo%20normal.jpg ...ale mnie od matowego szkła paznokcie bolą ;) na sam widok ;)

Plakat - zbliżenie specjalnie dla Ciebie, Kroowko;)

Dziękuuuuuję :) świetny jest! Zachciało mi się żółtego!!! nie mam już jak wcisnąć, to na Twój się pogapię.

Nie kokietuję (no, może trochę:)), tylko myślę, że to może już nudne - tyle zdjęć ostatnio?Więc proszę, bez stylizacji, no i jeszcze nie wszystko, tak jak ma być - krzesełko i stolik mają być białe, przynajmniej krzesełko - chcemy przerobić jedno z obecnych - tak żeby powstała sowa, żyrafa czy zebra nijak tu nie pasuje, ale Tosia uwelbia te krzesełka, więc może uda się jakoś to zmienić. No i miejsce dla ptaszków ma być inne.

IMGP7214.JPG

IMGP7203.JPG

IMGP7206.JPG

IMGP7205.JPG

IMGP7215.JPG

IMGP7207.JPG

To nie nietoperz, ale sowa...:)

IMGP7208.JPG

IMGP7220.JPG

IMGP7218.JPG

IMGP7212.JPG

Pewnie tu tego nie widać, ale wieszaczek na czapeczkę jest w kształcie sowy oczywiście:)

IMGP7204.JPG

Edytowane przez mazo

Witam,

dziennik znam doskonale, ale wpisuje sie u Ciebie chyba pierwszy raz.

Rzeczywiscie Twoje schody nie każdemu wpadaja w oko od samego początku.Kolejny raz i juz mi nie przeszkadzały, a teraz sa superowe :-).

Mozesz kokietować, po prostu masz się czym pochwalić, dom jest nowoczesny a przy tym "domowy" ;-)

Mazo - pokoik świetny. Bardzo mi się pdooba. Gdybym była małą dziewczynką bardzo bym chciała taki mieć, zarówno w wieku 4-ech jak i 14 lat :yes:

Fajnie wygląda ten regał z IKEA z koszykami na dole. Widziałam go srylion razy, ale u Ciebie prezentuje się fajowo (no i ta podłoga ... )

Schody - wszyscy chyba mnie poprą jeśli napiszę, że Twoje schody są najbardziej bajeranckimi schodami na fm. Chyba warto się pogimnastykować

Antresola też*super. No i świetnie ta wykładzina wyszła. Nie no, jest pięknie. Gratuluję

Filcowe maskotki chyba Ci ukradnę ;)