mazo 05.08.2011 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Moniu - chyba przejęłam to od męża:) On jest tak zaprzątnięty swoimi zawodowymi sprawami, że ma mało czasu na martwienie się deweloperem, poza tym jest niepoprawnym optymistą... Robimy wszystko, co możemy, inspektor będzie nas wspierać w tej walce, ale fakt, że jesień blisko... A deweloper jest tak bezczelny, że nie mieści się to w głowie, wszystko mówi z uprzejmym usmiechem i z taką pewnością, że można w to uwierzyć. A najbardziej z tego wszyskiego wkurza mnie to, jak moim zdaniem oszukiwał nas na materiałach, ktore były ponad standard, czyli np. deska tarasowa - zapłaciliśmy 100 zł niby za klasę AB, a widać po sękach, że to BC, o połowę tańsza, mamy porównanie, bo musieliśmy dokupić parę desek właśnie BC z tego samego miejsca, bo innej klasy nie mieli. To samo z deską elewacyjną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 05.08.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Kroowko - dzięki! A lampa w łazience (i w korytarzu - łącznie 7 sztuk:)) to Massive Geyser - świeci aż za mocno z dołączoną żarówką enrgooszczędną, wymieniliśmy na słabsze i świecą jeszcze jaśniej i do tego trupio Dzięki serdeczne za Twoją opinie Znalazłam ją, ona jest z matowego białego szkła, prawda? tak wygląda...nie ma jakimś cudem wersji z błyszczącym? szukam prostej do takich lampek http://www.lampgustaf.se/eng/produkter/lampgustaf/taklampor/img/prod_img/slim_white.jpg Co prawda do matowej też mam wytypowane lampki http://karko.com.pl/photos/422948290Scavo%20normal.jpg ...ale mnie od matowego szkła paznokcie bolą na sam widok Plakat - zbliżenie specjalnie dla Ciebie, Kroowko;) Dziękuuuuuję świetny jest! Zachciało mi się żółtego!!! nie mam już jak wcisnąć, to na Twój się pogapię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 05.08.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Wpadłam i przepadłam Ale fajnie i niebanalnie wyszło! Łazienka super - poproszę o wiecej zdjęc Stół z maplami piękny, lampa, plakat też. Widzę, ze dziewczynki zachwycone przestrzenią . Ogladam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 05.08.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Mam pytanie o białe biurko z Ikea, bo tez chce takie kupic córce. Wyglada w miare solidnie? Łatwo się sklada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.08.2011 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Kroowko - niestety nic takiego nie znalazłam, fajne te Twoje lampki. Minko - fajnie, że jesteś! dzięki za miłe słowa:) A biurko - jest fajne, małe, składa się chyba dobrze (mąż mi porysował blat w czasie składania...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.08.2011 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Zapomniałam się pochwalić zmianami na antresoli i dokończoną barierką: Jak się ogarnę przedgościowo, to pokażę Wam pokój młodszej po małym dopieszczeniu, jeśli macie ochotę oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.08.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 jeśli macie ochotę oczywiście. ależ kokietujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 05.08.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 oczywiście, mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.08.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Baaa! Pytanie. Oczywiście - mamy! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 05.08.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 No oczywiście że mamy Te schody są jednak zaje..... a nie od początku mi się podobały. Fajny podniebny kącik do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 05.08.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Pokaz, pokaż Wszystko chętnie zobaczę Masz zdjęcie gazetowej wanny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 05.08.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Super, a najbardziej zjawiskowo-kattalogowo wyszły schody. Czad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.08.2011 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 (edytowane) Nie kokietuję (no, może trochę), tylko myślę, że to może już nudne - tyle zdjęć ostatnio?Więc proszę, bez stylizacji, no i jeszcze nie wszystko, tak jak ma być - krzesełko i stolik mają być białe, przynajmniej krzesełko - chcemy przerobić jedno z obecnych - tak żeby powstała sowa, żyrafa czy zebra nijak tu nie pasuje, ale Tosia uwelbia te krzesełka, więc może uda się jakoś to zmienić. No i miejsce dla ptaszków ma być inne. To nie nietoperz, ale sowa... Pewnie tu tego nie widać, ale wieszaczek na czapeczkę jest w kształcie sowy oczywiście:) Edytowane 5 Sierpnia 2011 przez mazo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.08.2011 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Minko - mam takie zdjęcie łazienki, generalnie trudno tam zrobić sensowne, bo jest raczej ciemna, okno mogło być w miejscu prysznica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek1910 05.08.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Witam, dziennik znam doskonale, ale wpisuje sie u Ciebie chyba pierwszy raz. Rzeczywiscie Twoje schody nie każdemu wpadaja w oko od samego początku.Kolejny raz i juz mi nie przeszkadzały, a teraz sa superowe . Mozesz kokietować, po prostu masz się czym pochwalić, dom jest nowoczesny a przy tym "domowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.08.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Mazo - pokoik świetny. Bardzo mi się pdooba. Gdybym była małą dziewczynką bardzo bym chciała taki mieć, zarówno w wieku 4-ech jak i 14 lat Fajnie wygląda ten regał z IKEA z koszykami na dole. Widziałam go srylion razy, ale u Ciebie prezentuje się fajowo (no i ta podłoga ... ) Schody - wszyscy chyba mnie poprą jeśli napiszę, że Twoje schody są najbardziej bajeranckimi schodami na fm. Chyba warto się pogimnastykować Antresola też*super. No i świetnie ta wykładzina wyszła. Nie no, jest pięknie. Gratuluję Filcowe maskotki chyba Ci ukradnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 06.08.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Mazo, ale cudnie się u Ciebie zrobiło! Filcowe maskotki - boskie! Czy ta wnęka w rogu jest na drewno do kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 06.08.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) codziennie, mój małżonek ma obowiązek powzdychania do Twoich fotek!!!!!! buziole!!!!! Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 06.08.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Pokój Tosi śliczny.Obrazki świetne, oryginalne. Sama robiłas te sowy/ptaszki czy kupne? Tez ostatnio przemalowałam pokój mojej Zosi na szary, a meble na biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.08.2011 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Basiu - tak to wnęka na drewno. Aricio - nie męcz męża:) Minko - tak, sama robiłam i też malowałam łóżko:) Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts