minkapinka 06.08.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 To zdolna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.08.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 E tam... takie zetpetowe robótki... A moje malowanie mebli okazuje się jest niezbyt trwałe - źle zmatowiłam drewno, farba jest bardzo delikatna. A kiedyś w sklepie z farbami zobaczyłam wielki napis na ścianie - "odpowiednio przygotowane podłoże podstawą malowania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 07.08.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Mazo, slicznie!Mozesz wklejac po 10 razy te same zdjecia. I tak ogladam je w kolko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 07.08.2011 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Dzięki ellaj:) Pisałam, że chcę przerobić krzesełka w pokoju Tosi i proszę, co znalazłam: http://www.kidstown.pl/img/product/3423/kind/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 08.08.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Oj Mazo, dom robi wrażenie. NIEBANALNY to chyba najwłasciwsze okreslenie. A w tej czarno białej graficznej łazience mogłabym zamieszkać (robiłam dyplom z grafiki, więc wiem, co mówię) Mogę się tam wprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 08.08.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Cieszę się Marto, że odnosisz takie wrażenie, bo najbardziej bałam się,że wyjdzie banalnie. Dziękuję A do łazienki serdecznie zapraszam:) Też ją lubię, tylko to oświetlenie takie jakieś dziwne, muszę pozmieniać żarówki, no i w końcu wezwać stolarza, bo za chwilę zapomnę,że miała tam być szafka z umywalką, nie mówiąc o kranie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 08.08.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 A w ogóle to jestem na urlopie i tęsknię za domem:) Szczerze mówiąc to nie chciało mi się wyjeżdżać, tyle różnych zadan domowo-ogrodowych, a tu mi się nudzi, ale czego się nie robi dla dzieci... Leje, a u nas ponoć słonecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 08.08.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 na urlopie...Bidulka...współczuję ... ja w zeszłym roku na urlopie siedziałam jak na rozżarzonych węglach!!! bo u mnie trwał rejmont!!!!to były najgorsze wakacje w moim życiu, daje słowo!!!!a po powrocie, niestety, nie było lepiej teraz mam w domu parę "pamiątek" po moich wakacjach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 08.08.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Basiu - tak to wnęka na drewno. Mazo, a czy będziesz ją czymś wykładała, malowała? np. szkło/kamień, albo cokolwiek? Też rozważam takie rozwiązanie, ale wszyscy mówią, że będzie się brudziło od drewna i trzeba czymś wyłożyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 09.08.2011 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Arico - wyczułam ironię Siedzę sobie teraz w śpiworze, za oknem ulewa i wichura, ale domek teściów wykorzystany i to najważnijsze:) Basiu - nie, wnęka nie będzie niczym wyłożona, wyjmować drewno będziemy tylko na dole, powyżej drewno będzie tylko dla ozdoby. A niżej ściana będzie się brudzić, ale na szczęście mam farbę lateksową, świetnie zmywalną Dziewczyny - potrzebny jest mi bardzo płaski kinkiet nad schody, może macie jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 09.08.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Mazo, pewnie już komuś odpowiadałaś. Co to jest za wykładzina na antresoli. Czy wymagała jakichś specjalnych zabiegów przy położeniu? Czy jest klejona itd.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 09.08.2011 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Spireo - to wykładzina z Komfortu, nie mogę znaleźć na stronie, 4-metrowa (39zł), w LM jest taka sama tylko 3-metrowa. Nasza nie jest podklejona, chociaż wcisnęli nam jakąś piankę do tego celu, ale wykładzina jest na tyle cieżka, że nie jest to potrzebne (miała być podklejona na brzegach). Ułożenie było chyba trudne ze względu na połączenie kawałków tak,żeby pasował wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.08.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 ja mam od paru lat kominek i zawsze jak widzę na fotkach takie duże wnęki na drewno wypełnione po sufit, to przychodzi mi na myśl tylko jedno: robaki! w drewnie kominkowym zimują stworzenia, które w domowym ciepełku się budzą i wychodzą na spacery. jakieś skorki, szczypawki brrr... wniosek: mazo dobrze myśli, że drewno w tej wnęce tylko na dole - niewielka ilość. i nie zrozumcie mnie źle, to nie jest tak,że z tego drewna masowo wychodzi robactwo, ale owszem - zdarza się. a ja jestem "obrzydliwa" i wolę mieć tylko 7-10 szczapek pod ręką, niż cały czas patrzeć, czy się tam jakieś czułki nie wychylają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 09.08.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 dzięki, a czy masz tam podłogówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 09.08.2011 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Dziewczyny budujące - chcę Was uwrażliwić na właściwe zrobienie spadku przy prysznicu bez brodzika, u nas spadek jest chyba zbyt mały, albo na zbyt małej powierzchni, albo goście za bardzo szaleli z wodą - ponoć wylewała się na całą łazienkę (małą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.08.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 mazo, to może jeszcze zależeć od konkretnej przepustowości odpływu - czasami te płaskie mają zbyt mały odbiór wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 09.08.2011 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Nie, na antresoli nie - to ponoć zbędne. A czy wykładzina nadaje się na podłogówkę - nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 09.08.2011 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Efilo - też o tym pomyślałam, tym bardziej,że gość mówił, że lubi taki mocny strumień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.08.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 u mnie np. odpływ nie jest w stanie przyjąć wody z deszczownicy odkręconej na maksa. na szczęście 'nie na maksa' też jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 09.08.2011 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Chyba po prostu nie można szaleć, mąż korzystał z tego prysznica dzień wcześniej, najpierw też zalał łazienkę, bo odpływ był zatkany,a potem już było ok. Nie wiem jeszcze, co zrobić z prysznicem w dużej łazience - podoba mi się bez szyb, ale już od kilku osób słyszałam, że zimno (my jeszcze nie mamy podłączonego ustrojstwa). Tataraku - Drewno będzie od góry do dołu, tylko na dole wyjmowane... więc robactwo będzie tak, czy siak:) Jak tam guboskórna jestem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts