adamgrazia 05.05.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dla mnie suuuper, ja jak zobaczyłem do Irmy tez zaczołem załowac swojego wyboru. Ale w sumie teraz jest ok i idziemy do przodu z koksem. Pomysł u Ciebie świetny, powodzenia w realizacji.Bede śledził postępyPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dla mnie suuuper, ja jak zobaczyłem do Irmy tez zaczołem załowac swojego wyboru. Ale w sumie teraz jest ok i idziemy do przodu z koksem. Pomysł u Ciebie świetny, powodzenia w realizacji. PozdrawiamJeśli Twój awatar pokazuje Twój dom, to czego załujesz człowieku?????? Mnie się straaaaasznie podoba!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 05.05.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Tak, to właśnie on, hmmm kaśkamaciej, a co pokazuje twój? (avatar)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Tak, to właśnie on, hmmm kaśkamaciej, a co pokazuje twój? (avatar)? zgadnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oresund 05.05.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ten dom jest piekny jak - dwubryłowy z brył prostych = cudo! jakie ma wymiary?ile m2 całkowicie (bez garazy)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 05.05.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Witam ponownie, oglądałem wczoraj podobne cudo w Łodzi i odpłynołem z wrażenia, fotkę załącze w swoim dzienniku pod kątem rewelacyjnej dachówki, wiec zapraszam do siebie.PozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.05.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dziękuję Adamie! odpowiedziałam w twoich komentarzach. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 05.05.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Mazo, czytaj tam równiez o sposobie montazu okien dachowych - ważne. Dziękuję Adamie! odpowiedziałam w twoich komentarzach. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.05.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Mnie się również baaardzo podoba. Fajne jest to pomieszcznie między domem a garażem. Można tam wiele rzeczy upchnąć Taras jest OK. Ja mam zdecydowanie wyżej i musi tak być. Rzeczywiście, w salonie trochę dużo okien, ja też mam sporo. Jest fajnie, ale ścian do ustawiania mało Chyba, że nie planujesz za dużo mebli. Nie wiem o którym murku mówisz na frontowej elewacji, ten przed drzwiami?? Czy ten obok drzwi?? To tyle, będę odwiedzać Dziękuję! Tego pomieszczenia między domem a garażem nie będzie w tym miejscu - chcemy, żeby garaż był osobno (dom staje się taki długi, rozciągnięty), ale zgodnie z warunkami zabudowy musi być jakoś połączony, więc będzie tam ażurowy łącznik - drewniany trejaż. Pomieszczenie gospodarcze będzie wydzielone w garażu (może zmniejszymy go do jednostanowiskowego? A miałam na myśli ten murek przed drzwiami frontowymi. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Aha, murek przed drzwiami Może on nie jest najpiękniejszy, ale bardzo praktyczny Wystarczy, że u mnie lekko zawieje i cały piach mam pod drzwiami Nie wiesz nawet jakie to wkurzajace( zwłaszcza, jak dopiero co zamiatalaś) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.05.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ten dom jest piekny jak - dwubryłowy z brył prostych = cudo! jakie ma wymiary? ile m2 całkowicie (bez garazy)? Dziękuję za miłe słowa i odwiedziny! Dom ma 148 m, ale to pewnie nie jest ostateczna powierzchnia. Zastanawiam się, czy salon z jadalnią ok. 38 m to ok? (tyle wyjdzie po powiększeniu WC, wiatrołapu itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Zastanawiam się, czy salon z jadalnią ok. 38 m to ok? (tyle wyjdzie po powiększeniu WC, wiatrołapu itp.)Mój ma mniej więcej tyle Jest ok, ale jakby był trochę większy to byłoby optymalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.05.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dziękuję - to cenna dla mnie informacja, może trochę go powiększymy. Myslę też o kuchni - mało miejsca na blatach, ale tu już nie mam pomysłu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 06.05.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Fajny projekt. Lubię dwuspadowe bryły i także lubię dzielone. Dzisiaj tylko na chwilkę, ale będe zerkała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 07.05.2009 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 mcmagdo! fajnie, że wpadłaś Liczę na Twoje spostrzeżenia - myślę, że mamy podobny gust, sądząc po Twoich inspiracjach. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 08.05.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Witam, WOW )))) bardzo mi się podoba ten domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 09.05.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Dziękuję! za chwilę umieszczę w dzienniku kolejną koncepcję - liczę na krytyczne uwagi Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 09.05.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Dziękuję! za chwilę umieszczę w dzienniku kolejną koncepcję - liczę na krytyczne uwagi Pozdrawiam! ja chętnie zerknę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.05.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Hej mazo, Inetresujaca koncepcja....tylko pytanie, a co z lazienkami? Tak troche po macoszemu sa potraktowane....jak na razie Pozdrowienia, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 11.05.2009 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Hej mazo, Inetresujaca koncepcja....tylko pytanie, a co z lazienkami? Tak troche po macoszemu sa potraktowane....jak na razie Pozdrowienia, Maja Po macoszemu? możesz uściślić? Wiadomo - to tylko koncepcja, teraz trzeba pomyśleć o rzeczywistym miejscu na umywalkę itp. Właśnie myślę nad łazienkami, toaleta z pryszniicem troche się zwiększyła, ale nie na tyle, zeby zmieścić tam kwadratową kabinę, a taką chciałam (bez brodzika). A duża - jakoś nie mam wiedzy i talentu do projektowania łazienki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts