Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt indywidualny - co myślicie? Komentarze do dz.mazo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co za wtopa i fo pa (że się tak światowo wyrażę:))... Tak mi się wymskło, bo czytam, że dziewczyny jakieś tam porządne kupują, a ja taki jakiś... ale w ramach pokuty jutro wracajac znad morza bede zerkac w Bobolicach, bo jadac nad morze mijalismy szyld z nazwa firmy, w ktorej kupilismy to cos. sorki za brak polskich znakow, ale cos mi sie zepsulo nagle...

Muszę zrobić zdjęcia, ale aparat chyba pojechał z mężem. Na listwie przypodłogowej w łazience i na kawałku w korytarzu (za drzwiami łazienki) zielone wykwity... Listwa popękana. Były już podobne wykwity wcześniej, ale malutkie (bo wczesnie zauważone i starte, a teraz niebyło nas ponad tydzień), pokazywalismy inspektorowi, ale to nie było takie wyraźne jak teraz i za bardz nie wiedział, co o tym myśleć. To tylko w jednym miejscu.

IMGP4283.JPG

To ta ściana po lewej stronie drzwi (patrząc od środka), graniczy ze spiżarnią i małą łazienką. WTF???

a to rzeczywiście mój bardziej ekskluzywny, mogę spac spokojnie :)))))

http://allegro.pl/odplyw-liniowy-wiper-premium-80cm-promocja-i1727000197.html

Anula, ja też chcę kupić odpływ Wiper. Miałaś gdzieś napisane jaka jest jego przepustowość?

Mazo, tajemnicza sprawa z tymi wykwitami :(

U nas po dwóch dniach burz w Krakowie, odkryliśmy przeciek na zakończonym już dachu... :bash:

Tak, to taka pleśń. U Tosi w pokoju też, w rogu. Listwy są od dołu zasilikonowane (czy coś w tym stylu) i to nie pomaga w oddawaniu wilgoci. O ile włzience mogła iść rura, to u Tosi raczej nie (chociaż nie - po drugiej stronie tej ściany jest kran ogrodowy). Może to po prostu wilgoć budowlana?