monsanbia 14.08.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 to mi pojechałaś mam tani "jak Cię*widzą tak Cię piszą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 14.08.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 no to się poznać musimy z mazo zmieni zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 14.08.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Co za wtopa i fo pa (że się tak światowo wyrażę)... Tak mi się wymskło, bo czytam, że dziewczyny jakieś tam porządne kupują, a ja taki jakiś... ale w ramach pokuty jutro wracajac znad morza bede zerkac w Bobolicach, bo jadac nad morze mijalismy szyld z nazwa firmy, w ktorej kupilismy to cos. sorki za brak polskich znakow, ale cos mi sie zepsulo nagle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 14.08.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 może WIPER? Ja mam Wiper światowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.08.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 może WIPER? Ja mam Wiper światowo A to wiper taki tani jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.08.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Anulo - mój bardziej światowy - ced'or http://allegro.pl/odplyw-liniowy-prysznicowy-odwodnienie-80-cm-i1750368736.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 15.08.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 a to rzeczywiście mój bardziej ekskluzywny, mogę spac spokojnie )))) http://allegro.pl/odplyw-liniowy-wiper-premium-80cm-promocja-i1727000197.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.08.2011 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Myślę, że kluczowa jest tutaj przepustowość, reszta pewnie podobna. W moim 60l/min, czyli chyba niezbyt dużo. W opise Twojego Anulo nie widzę informacji na ten temat, ale może przeoczyłam. A ja mam kolejne rewelacje w domu, niestety niezbyt fajne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.08.2011 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Poradźcie, czm przykleić te p... filcowe podkładki pod plastikowe nóżki krzeseł. Przykleiłam już jakimś super klejem montażowym do wszystkiego i już poodklejane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.08.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 co sie stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.08.2011 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Muszę zrobić zdjęcia, ale aparat chyba pojechał z mężem. Na listwie przypodłogowej w łazience i na kawałku w korytarzu (za drzwiami łazienki) zielone wykwity... Listwa popękana. Były już podobne wykwity wcześniej, ale malutkie (bo wczesnie zauważone i starte, a teraz niebyło nas ponad tydzień), pokazywalismy inspektorowi, ale to nie było takie wyraźne jak teraz i za bardz nie wiedział, co o tym myśleć. To tylko w jednym miejscu. To ta ściana po lewej stronie drzwi (patrząc od środka), graniczy ze spiżarnią i małą łazienką. WTF??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.08.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 kosmici? u nas zamokła ściana na klatce schodowej ale odkryliśmy problem z przeciekającym stelażem od bidetu. tu za bardzo nie ma skąd się brać ten nalot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.08.2011 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Tak, u nas wszystko to ufoludki - winnych brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 16.08.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 a to rzeczywiście mój bardziej ekskluzywny, mogę spac spokojnie )))) http://allegro.pl/odplyw-liniowy-wiper-premium-80cm-promocja-i1727000197.html Anula, ja też chcę kupić odpływ Wiper. Miałaś gdzieś napisane jaka jest jego przepustowość? Mazo, tajemnicza sprawa z tymi wykwitami U nas po dwóch dniach burz w Krakowie, odkryliśmy przeciek na zakończonym już dachu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.08.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 a te wykwity to od wilgoci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.08.2011 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Tak, to taka pleśń. U Tosi w pokoju też, w rogu. Listwy są od dołu zasilikonowane (czy coś w tym stylu) i to nie pomaga w oddawaniu wilgoci. O ile włzience mogła iść rura, to u Tosi raczej nie (chociaż nie - po drugiej stronie tej ściany jest kran ogrodowy). Może to po prostu wilgoć budowlana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.08.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Mazo, ależ macie pod górkę Nie mam pojęcia co to może być, ale może coś od dołu, jakaś wilgoć wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 17.08.2011 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Przedstawiam moją pleśń Doszłam do wnisoku, że to kurz w zetknieciu z wilgocią dajetaki efekt. Na zblizeniu wygląda to jeszcze straszniej... fuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 17.08.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 sorry za głupie skojarzenia, ale na ostatniej focie to wygląda trochę jak ser pleśniowy typu lazur... czyli jednak pleśń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 17.08.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Mazo, ...i co? wiesz juz co to jest? ...a moze sprawdziliscie juz wentylacje? moze wychodzi wilgoc bo za slabo jest wietrzone.... nie wiem...tylko takie glupoty do glowy mi przychodza:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts