anula05 24.08.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 mazo, strasznie CI współczuję tych wszystkich problemów:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.08.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Dziękuję Anulo... Spireo - niczego nie wiemy, musimy się spotkać z inspektorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 24.08.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 och mazo. budowa to stres. ale za dużo to już przesada. ja skończylam i dalej stres. nie przejmuj się , za kilka tygodni zapomnisz i wyda Ci sie to nie warte zachodu. ja też próbuję właśnie tak myśleć , nie zawsze się udaje .... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.08.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Mazo, kurcze, mam nadzieję, że jednak nie jest tak źle i inspektor stwierdzi, że źródłem problemu jest jakaś łatwo naprawialna bzdurka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.08.2011 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Miejmy nadzieję A dzisiaj szok - pan od okien sam zadzwonił, że przyjedzie dokończyć robotę, nie odkłada, nie dzwoni, że czegoś nie ma itd. , więc chociaż będziemy mieli nawiewniki. Zobaczymy, co powie na popękaną farbę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.08.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Dobra wiadomość od rana od razu nastraja pozytywnie. Czekam na równie dobre info od inspektora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 25.08.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 a tak mi sie skojarzylo dlatego podsylam lustro z czerwonejmaszyny szafka ikea po liftingu i gazetowy komplet na frytki ps. lampka dotarla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.08.2011 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Aniu - przepraszam, miałam napisać, ale ciągle goście - tak, wczoraj odebrałam z poczty - dziękuję, zaraz mąż ma ją zamontować. Fajne te Twoje fotki! Aricio - Ciebie też przepraszam, że nie odpisuję, ale potrzebuję więcej niż chwilkę Pan od okien był, wyregulował niby, wypaczenia (które wróciły na miejsce) go nie wzruszyły - widać, że drewno, skoro pracuje... wyluzowany na maxa... zrobił przygotowanie do wyprawek, muszę się przejść po domu i zobaczyć, czy czegoś nie pominął, jutro będzie malował, nie będziemy reklamować okien u producenta, bo zrobią to samo - zamalują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.08.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 spoko..rozumiem..nawet się przecież nie przypominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate100 25.08.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Witaj Mazo, mam nietypowe pytanie, a mianowicie jestem zainteresowana Twoją skrzynką gazową. Czy możesz napisać gdzie ją kupiłaś? szukam skrzynki w kolorze grafitowym...nic nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 25.08.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 I jak Mazo lepiej te okna już wygądają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.08.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Kate - z gazowni po prostu... Widocznie akurat poznańskaysponuje takimi kolorami. A ja wolałabym coś jasnego chyba, bo mur ze skrzynką będzie biały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.08.2011 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Moniko - na razie są zaszpachlowane, więc gorzej Myślę, że po pomalowaniu będzie spoko, poza tym akurat do okien się przyzwyczaiłam:) Facet naprawdę był wyluzowany, więc udzieliło mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 25.08.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 to dobrze. czlowiek przyzwyczaja się do wszystkiego , mówiłam. na początku ma być perfekcyjne, a potem ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 25.08.2011 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Kate - z gazowni po prostu... Widocznie akurat poznańskaysponuje takimi kolorami. A ja wolałabym coś jasnego chyba, bo mur ze skrzynką będzie biały. nasz gazownik (z okolic Poznania) miał tylko szare. Gdybyśmy chcieli grafitową musielibysmy czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 26.08.2011 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Skrzynki gazowe pod kolor:http://www.teres.pl/skrzynki_gazowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.08.2011 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 nic nie mówcie ja mam żółtą bo luby stwierdził że nie będzie za nią jeździł a szare były tylko plastikowe od roku się pocieszam że to można łatwo przemalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 26.08.2011 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 No widzicie - mój chciał dobrze i wziął grafitową, a ja też kręcę nosem Właśnie wczoraj zauważyłam, że sąsiedzi mają zupełnie inną - szarą i taką jakąś obłą, nasza zupełnie kanciasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate100 26.08.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 (edytowane) My musimy kupić skrzynke we własnym zakresie. Nasz gazownik niestety nie dysponuje skrzynkami. Jeśli chodzi o te plastikowe, one są włśnie takie obłe, mówili nam w gazowni, że są lepsze od metalowych, bo się nie niszczą, no ale cóż...wyglądem nie powalają Swoją drogą to chyba tylko kobiety zwracają uwagę na kolor skrzynek... Madeleine dzięki za namiar, mąż dzis tam zadzwoni, są blisko Wrocławia a to nam pasuje. Edytowane 26 Sierpnia 2011 przez kate100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 26.08.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 moją skrzynkę załatwił pan, który robił mi instalację wewnętrzną (a przy okazji pracuje w gazowni). Jest prześliczna! Naprawdę czad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts