Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt indywidualny - co myślicie? Komentarze do dz.mazo

Recommended Posts

Mazo, współczuję ciągu dalszego z depesiem :mad: Dupek :evil:

Moje dzieci były jakieś dziwne, bo ani razu od początku chodzenia do przedszkola nie płakały jak je zostawiałam. Wręcz odwrotnie, bo nawet nie miały czasu dać mi buziaka na do widzenia. Przykro mi, że starsza córcia płakała, bo wiem, że tobie też serducho pękało :hug: Nie martw się, przyzwyczai się i będzie dobrze.

Moja młodsza jak wracaliśmy z wakacji i jechaliśmy na lotnisko pyta się mnie (a była to niedziela):

- mamusiu, czy przedszkole jest jutro otwarte ?

- ta, kochanie

- jupiiiiiii !!!!! A czy jutro jedziemy na wakacje ?

- nie, kochanie

- uffffff

:rotfl:

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Z czasem się poukłada. Ja też płakałam jak zostawiłam Małą pierwszy raz w przedszkolu. Mam jakieś traumatyczne wspomnienia ze swojego, że przeniosłam to na Jej pójście. Przez pierwsze 3 dni sama leciała i nie chciała dać buzi. Potem uświadomiła sobie, że w przedszkolu nie będzie tak, jak ona chce, że trzeba się podporządkować. Zaczęła płakać, trząść się już od wyjścia z samochodu. Jakoś udało się to rozładować.

Po przeprowadzce też zmieni przedszkole, gorzej, że w ciągu roku.

Mazo, będzie dobrze. Ja tez wyłam w domu przez pierwsze dwa dni, gdy córka poszła do przedszkola. A potem to juz na powitanie słyszałam-Już po mnie przyszłaś? A jutro możesz odebrać mnie później?

Pierwszy dzień szkoły juz nie był dla mnie taki traumatyczny. Dziś usłyszałam, ze szkoła jest super, Panie są baaaardzo miłe, obiadek pyszny no i szkoda, ze jutro się nie idzie do szkoły!:D

Gość monika996
moj dopiero polubił przedszkole w zerówce i nie chciał wracać do domu. a pierwsze 3 lata na zmiane przedszkole i babcia. :rolleyes:za to ja uwielbiałam i przedszkole i szkołę!!!!! chyba jestem istotą społeczną.

ja również Mazo. To jest dom Oksymoron z forum/a_poli z wyborczej. Jeden z ładniejszych, jakie do tej pory widziałam. Z tym, że na wyborczej były tylko 3 fotki salonu i kuchni. Równie podobają mi się chyba tylko wizualizacje Oli Wołczyk. Sporo rzeczy, które też miałam zapisane u siebie. Niektóre będą (zwykłe żarówki, lampy techniczne, proste regały), na inne mnie nie stać (sofy Togo, lampa Dear Ingo czy Jielde). A stół na kółkach już jakiś czas temu postanowiliśmy "zapożyczyć".

Dzięki Basiu! tynk mamy mineralny, jakiś tani, na to farba silikonowa caparol, biała baza. Pas podrynnowy? niewiem, co to jest, takie coś z otworami? to mamy, jest źle zamaskowane chyba, na resztę pytań nie potrafię odpowiedzieć, zrobię zdjęcia.

Będziemy teraz wysyłać kolejne pismo do dewelopera, potem do sądu... spotkaliśmy go ostatnio dwarazy na plaży (wrr...), mąż z nim rozmawiał, d. powiedzia, że nie dołoży do budowy ani złotówki i zaproponował, że może nam świadczyć usługi,gdybyśmy potrzebowali fachowców do dokończenia robót - to już bezczelność...

Trzymam kciuki za rychły koniec walki z bezczelnym deweloperem.

Domu z poprzedniej strony nie znałam.. teraz mnie prześladuje... dziękuję :)

Pamiętam zbliżenie Twojego plakatu, specjalnie dla mnie.. to w podzięce moje, dla Ciebie ;)

http://forum.muratordom.pl/album.php?albumid=2378&attachmentid=73632

Edytowane przez kroowka