lidszu 02.09.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Mazo, współczuję ciągu dalszego z depesiem Dupek Moje dzieci były jakieś dziwne, bo ani razu od początku chodzenia do przedszkola nie płakały jak je zostawiałam. Wręcz odwrotnie, bo nawet nie miały czasu dać mi buziaka na do widzenia. Przykro mi, że starsza córcia płakała, bo wiem, że tobie też serducho pękało Nie martw się, przyzwyczai się i będzie dobrze. Moja młodsza jak wracaliśmy z wakacji i jechaliśmy na lotnisko pyta się mnie (a była to niedziela): - mamusiu, czy przedszkole jest jutro otwarte ? - ta, kochanie - jupiiiiiii !!!!! A czy jutro jedziemy na wakacje ? - nie, kochanie - uffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.09.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Następna agentka Moja jeszcze takimi tekstami nie rzuca (2 lata i 4 miesiące) ale ostatnio jak odwiozłam M do pracy ta mówi z tyłu (słowo w słowo) -i cio, tejaś siama musiś jechać? ... bo tatuś musi pa paci chosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 02.09.2011 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Agentki ZOsia 3 lata temu też poszła w podskokach... A dzisiaj już odebraliśmy ją uśmiechniętą, młodsza też bez problemu, no wracały autobusem szkolnym, my samochodem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.09.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 no wracały autobusem szkolnym, my samochodem:) eeeee, to ci dopiero fun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 02.09.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Z czasem się poukłada. Ja też płakałam jak zostawiłam Małą pierwszy raz w przedszkolu. Mam jakieś traumatyczne wspomnienia ze swojego, że przeniosłam to na Jej pójście. Przez pierwsze 3 dni sama leciała i nie chciała dać buzi. Potem uświadomiła sobie, że w przedszkolu nie będzie tak, jak ona chce, że trzeba się podporządkować. Zaczęła płakać, trząść się już od wyjścia z samochodu. Jakoś udało się to rozładować.Po przeprowadzce też zmieni przedszkole, gorzej, że w ciągu roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 02.09.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Mazo, będzie dobrze. Ja tez wyłam w domu przez pierwsze dwa dni, gdy córka poszła do przedszkola. A potem to juz na powitanie słyszałam-Już po mnie przyszłaś? A jutro możesz odebrać mnie później? Pierwszy dzień szkoły juz nie był dla mnie taki traumatyczny. Dziś usłyszałam, ze szkoła jest super, Panie są baaaardzo miłe, obiadek pyszny no i szkoda, ze jutro się nie idzie do szkoły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 03.09.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 moj dopiero polubił przedszkole w zerówce i nie chciał wracać do domu. a pierwsze 3 lata na zmiane przedszkole i babcia. :rolleyes:za to ja uwielbiałam i przedszkole i szkołę!!!!! chyba jestem istotą społeczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 04.09.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Mazo, czym masz malowane drewno elewacyjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 04.09.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Basiu -sadolin classic, dąb jasny,sugeruję 1 warstwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 04.09.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Zobaczcie http://www.domplusdom.pl/wnetrze/dom-galeria-sztukijuż kiedyś pisalam o kuchni tego domu. To jest TO! taki styl lubię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 04.09.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 ja również Mazo. To jest dom Oksymoron z forum/a_poli z wyborczej. Jeden z ładniejszych, jakie do tej pory widziałam. Z tym, że na wyborczej były tylko 3 fotki salonu i kuchni. Równie podobają mi się chyba tylko wizualizacje Oli Wołczyk. Sporo rzeczy, które też miałam zapisane u siebie. Niektóre będą (zwykłe żarówki, lampy techniczne, proste regały), na inne mnie nie stać (sofy Togo, lampa Dear Ingo czy Jielde). A stół na kółkach już jakiś czas temu postanowiliśmy "zapożyczyć". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.09.2011 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Ja też zidentyfikowałam wlascicielkę i projektantkę - znam jej mieszkanie. też żałuję,że nie będę mieć takich lamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 05.09.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Mazo jaką masz "klasę" dąbex'u? Jakie wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.09.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Natur, 49/7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 05.09.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Mazo elewcję masz piękną, bialutką, jaki macie tynk? jakiej firmy? Czy Wy macie pas podrynnowy?jak macie mocowane rynny, masz zbliżenia rynien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.09.2011 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Dzięki Basiu! tynk mamy mineralny, jakiś tani, na to farba silikonowa caparol, biała baza. Pas podrynnowy? niewiem, co to jest, takie coś z otworami? to mamy, jest źle zamaskowane chyba, na resztę pytań nie potrafię odpowiedzieć, zrobię zdjęcia. Będziemy teraz wysyłać kolejne pismo do dewelopera, potem do sądu... spotkaliśmy go ostatnio dwarazy na plaży (wrr...), mąż z nim rozmawiał, d. powiedzia, że nie dołoży do budowy ani złotówki i zaproponował, że może nam świadczyć usługi,gdybyśmy potrzebowali fachowców do dokończenia robót - to już bezczelność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 06.09.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 A widziałaś może gestreift'a, mocno pstrokaty? Na podwójną jodełkę planuję, a nie mam gdzie obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.09.2011 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Pewnie widziałam, ale nie pamiętam... Ja nawet zamawiając ten nasz natur nie byłam pewna jak wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 06.09.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Mazo, przykre, że musicie iśc do sądu. Życzę powodzenia i cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 06.09.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 (edytowane) Trzymam kciuki za rychły koniec walki z bezczelnym deweloperem. Domu z poprzedniej strony nie znałam.. teraz mnie prześladuje... dziękuję Pamiętam zbliżenie Twojego plakatu, specjalnie dla mnie.. to w podzięce moje, dla Ciebie http://forum.muratordom.pl/album.php?albumid=2378&attachmentid=73632 Edytowane 6 Września 2011 przez kroowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts