Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt indywidualny - co myślicie? Komentarze do dz.mazo

Recommended Posts

Dzięki dziewczyny! Kroowko - fajny ten Twój paw!

Ostatnie chwile tarasowego relaksu przed powrotem dziewczynek z przedszkola :) Dzisaj wracają same autobusem. Szkolnym oczywiście, nie PKS-em:) Do przedszkola idą z uśmiechem, oby tak dalej. Na autobus poranny jeszcze nie udało nam się zdążyć:) A dzisiaj rano dziewczynki obserwowały wiewiórkę na jednym z naszych drzew, pierwszy raz się pokazała, a chyba już od dawna się tu kręci, bo kilka razy znalazłyśmy pod drzewami orzeczy laskowe, a leszczyny nie mamy. Starsza już kilka razy stwierdziła, że fajnie, że się przeprowadziliśmy:) No fajnie, tylko żeby jeszcze jakiś market był za miedzą :)

WIecie, chyba coś jest z tą depresją poprzeprowadzkową, nie rozumiem tego, ale czuję się dziwnie, nie ogarnia mnie euforia, chociaż pewnie powinna...

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny - macie namiary na fajne ręczniki? szare oczywiście:) I jeszcze najlepiej, żeby można było wz tej samej firmy dopasować to coś na podłogę... Miałam upatrzone fajne z HOme&you, kiedy juz chciałam je kupić, okazało się, że ręczników w tym kolorze nie ma, a to na podłogę przede mną babka wykupiła ostatnie i to jeszcze przecenione, myślałam, że jej to wydrę wzrokiem przy kasie... Szukałam w kilku sklepach w różnych miastach, szarego nie ma, mogę jedynie kupić czarne, ale jakoś mi mniej pasują. Te z Ikei wydają mi się za cienkie.

podpisuje się pod powyższym postem :yes:

jestem posiadaczką w/w ręczników :D

cenowo spoko, dobrze chłoną. a dzięki temu, że są dość cienkie, szybko schną !

i zawsze można dokupić sobie następny ( jak na przykład, poplamimy któryś domestosem :rolleyes:), bo cały czas są w ofercie!

ja z małżem mamy szare, a nasza aplegra ma białe ;)

no właśnie takie schnięcie mam na myśli!!! ( pokąpielowe) :)

po suszarce lubię najbardziej akrylowe kocyki :yes:

...za to mniej mi się podobają niektóre części mojej garderoby....które zmieniły nieco fason, bądź rozmiar :rolleyes:..że o notorycznie złażących gumowych nadrukach na bieliźnie mojego dziecka nie wspomnę....parę wtop zaliczyłam :lol2:

Gość monika996

witam . te z Ikei są ok. ja mam takie jakby w kostkę. nie spiera sie kolor.

mam te z home&you. musialam je wyprać . napisze czy chłona wodę. to są polskie ręczniki tzn robione w Chinach dla polskiej firmy.teraz w home&you jest promocja za wydane 75 zł płacisz 50 . ale musisz mieć kupon . ja dostałam przy zakupie za 53 zł. może własnie nakupuję ręcznikow

:yes: jak będą ok. zobaczę po praniu

Kupiłam ten dywanik w LM, brakowało mi go, lubię stawać na czymś po wyjściu z wanny. Ale jeszcze nie miałam czasu, żeby zobaczyć, czy pasuje do płytek, no i jeszcze musi pasować do ręczników z Ikei, taka jestem dopasowywyalska :) Moniko - dzięki za opinię ręcznikową:)

A nie miałam czasu, bo dzisiaj akcja Trawnik! prawie skonczyliśmy, po ciemku ciężko się sieje trawę:)

A dziewczynki rzeczywiście zadomowiły się, nie wiem tylko gdzie bardziej: u nas, czy u sąsiadów...:) Dzisiaj nasza sąsiadka (czyli ciocia) odebrała dziewczynki i swoich dwóch chłopców z przystanku autobusowego, nakarmiła, dzieciaki się bawiły, nie chciały wracać do domu, no i całe szczęście, bo zakładanie trawnika z nimi to jeszczewiększy wyczyn:)

Gość monika996

Mazo u nas też trawnik był na tapecie. ale już nawożenie. czekałam na deszcz , ale się nie doczekałam i musiałam podlać trawę.

dziś byłam w Ikei kupiłam biurko szklane dla mojego syna . i jeszcze czarne ręczniki i dywanik pod krzesło do biurka . krzesła jeszcze nie ma. muszę poszukać, bo w Ikei sa fajne na kółkach...ale kółka się nie blokują. nie chcę , zeby mój syn jeżdził po podłodze...szkoda mi podłogi.więć szukam fotela bez kółek:yes:

Mazo, bardzo fajne szare ręczniki ma firma Greno. Seria AVIZ (reklamowana jako seria dla PRAWDZIWYCH MĘŻCZYZN :lol2:). Ja mam odcienie - stalowy, popielaty, grafitowy. Kupowałam przez internet, jakość - super (450 g), zdecydowanie polecam!!! Jednak ten ostatni - grafitowy wg mnie wpada w .... brąz, więc żałuję, ze zamiast niego nie kupiłam czarnego. Mam też czarne z IKEA, nie są złe, ale Greno jakosciowo duuuuużo lepsze.

Jak fajnie, że masz taką super sąsiadkę i że dzieciaczki ja polubiły. Moja córka ( zwana przez tatusia kotem zapchlonym - słodkie okreslenie :p) tez objada sąsiadów - tam jada nawet rzeczy, których w domu nie ruszy.

Mazo u nas też trawnik był na tapecie. ale już nawożenie. czekałam na deszcz , ale się nie doczekałam i musiałam podlać trawę.

dziś byłam w Ikei kupiłam biurko szklane dla mojego syna . i jeszcze czarne ręczniki i dywanik pod krzesło do biurka . krzesła jeszcze nie ma. muszę poszukać, bo w Ikei sa fajne na kółkach...ale kółka się nie blokują. nie chcę , zeby mój syn jeżdził po podłodze...szkoda mi podłogi.więć szukam fotela bez kółek:yes:

kup fotel z kółkami do podłóg twardych, nic się podłoga nie niszczy :)

Poszukaj w salonach z meblami biurowymi, duży i fajny wybór. Np. profim.pl albo bejot.com.pl