mazo 06.09.2011 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Dzięki dziewczyny! Kroowko - fajny ten Twój paw! Ostatnie chwile tarasowego relaksu przed powrotem dziewczynek z przedszkola Dzisaj wracają same autobusem. Szkolnym oczywiście, nie PKS-em:) Do przedszkola idą z uśmiechem, oby tak dalej. Na autobus poranny jeszcze nie udało nam się zdążyć A dzisiaj rano dziewczynki obserwowały wiewiórkę na jednym z naszych drzew, pierwszy raz się pokazała, a chyba już od dawna się tu kręci, bo kilka razy znalazłyśmy pod drzewami orzeczy laskowe, a leszczyny nie mamy. Starsza już kilka razy stwierdziła, że fajnie, że się przeprowadziliśmy:) No fajnie, tylko żeby jeszcze jakiś market był za miedzą WIecie, chyba coś jest z tą depresją poprzeprowadzkową, nie rozumiem tego, ale czuję się dziwnie, nie ogarnia mnie euforia, chociaż pewnie powinna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 09.09.2011 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Dziewczyny - macie namiary na fajne ręczniki? szare oczywiście:) I jeszcze najlepiej, żeby można było wz tej samej firmy dopasować to coś na podłogę... Miałam upatrzone fajne z HOme&you, kiedy juz chciałam je kupić, okazało się, że ręczników w tym kolorze nie ma, a to na podłogę przede mną babka wykupiła ostatnie i to jeszcze przecenione, myślałam, że jej to wydrę wzrokiem przy kasie... Szukałam w kilku sklepach w różnych miastach, szarego nie ma, mogę jedynie kupić czarne, ale jakoś mi mniej pasują. Te z Ikei wydają mi się za cienkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 09.09.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 jesli chodzi o te ikeowe reczniki http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80159208 to moze nie sa super 'mięsiste' (za takimi zreszta nie przepadam) ale swietnie chłoną wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 10.09.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 podpisuje się pod powyższym postem jestem posiadaczką w/w ręczników cenowo spoko, dobrze chłoną. a dzięki temu, że są dość cienkie, szybko schną ! i zawsze można dokupić sobie następny ( jak na przykład, poplamimy któryś domestosem ), bo cały czas są w ofercie! ja z małżem mamy szare, a nasza aplegra ma białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 10.09.2011 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Aplegra... ładnie... Mój mąż o naszych córkach mówi glizdy albo glizdki... No dobra, skoro mówicie, że takie fajne, to kupię do nich dywanik w LM, może kolor będzie podobny. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 11.09.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Aplegra aka Gałgan , zależy, czy oficjalnie, czy mniej.... w poprzednim domku miałam takie mięsiste, grube ręczniki...schły 100 godzin, chyba!!! te pod tym względem są o niebo lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 11.09.2011 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Ja i tak suszę głównie w suszarce elektrycznej, ręczniki, właśnie te mięsiste, są potem takie puszyste. Chyba że masz na myśli Aricio schnięcie po kąpieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 11.09.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 no właśnie takie schnięcie mam na myśli!!! ( pokąpielowe) po suszarce lubię najbardziej akrylowe kocyki ...za to mniej mi się podobają niektóre części mojej garderoby....które zmieniły nieco fason, bądź rozmiar ..że o notorycznie złażących gumowych nadrukach na bieliźnie mojego dziecka nie wspomnę....parę wtop zaliczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 11.09.2011 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Ja tylko zmniejszyłam koszulkę męża i jakieś skarpetki dziecięce. A nadruki nakoszulkach - nie wiedziałam, że coś może się stać, chyba miałam szczęście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.09.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 mazo, byłam dziś w H&Y i były fajne szare ręczniki. Jaśniejszy i ciemniejszy kolor. Ale może o inne Ci chodziło?Na podłogę też kilka szarych wersji dywaników było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 12.09.2011 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Dzięki Moniu! chodzi mi o takie podstawowe, gładkie, dywaniki tez takie najzwyklejsze. Muszę sprawdzić w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 12.09.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 witam . te z Ikei są ok. ja mam takie jakby w kostkę. nie spiera sie kolor. mam te z home&you. musialam je wyprać . napisze czy chłona wodę. to są polskie ręczniki tzn robione w Chinach dla polskiej firmy.teraz w home&you jest promocja za wydane 75 zł płacisz 50 . ale musisz mieć kupon . ja dostałam przy zakupie za 53 zł. może własnie nakupuję ręcznikow jak będą ok. zobaczę po praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 12.09.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Widzę, ze na brak emocji nie mozesz narzekac - problem z deweloperem, przeprowadzka, nowe przedszkole. Dobrze, ze dziewczynki odnalazły sie w nowym domu i nowym przedszkolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 12.09.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Kupiłam ten dywanik w LM, brakowało mi go, lubię stawać na czymś po wyjściu z wanny. Ale jeszcze nie miałam czasu, żeby zobaczyć, czy pasuje do płytek, no i jeszcze musi pasować do ręczników z Ikei, taka jestem dopasowywyalska Moniko - dzięki za opinię ręcznikową A nie miałam czasu, bo dzisiaj akcja Trawnik! prawie skonczyliśmy, po ciemku ciężko się sieje trawę A dziewczynki rzeczywiście zadomowiły się, nie wiem tylko gdzie bardziej: u nas, czy u sąsiadów... Dzisiaj nasza sąsiadka (czyli ciocia) odebrała dziewczynki i swoich dwóch chłopców z przystanku autobusowego, nakarmiła, dzieciaki się bawiły, nie chciały wracać do domu, no i całe szczęście, bo zakładanie trawnika z nimi to jeszczewiększy wyczyn:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 12.09.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Mazo u nas też trawnik był na tapecie. ale już nawożenie. czekałam na deszcz , ale się nie doczekałam i musiałam podlać trawę.dziś byłam w Ikei kupiłam biurko szklane dla mojego syna . i jeszcze czarne ręczniki i dywanik pod krzesło do biurka . krzesła jeszcze nie ma. muszę poszukać, bo w Ikei sa fajne na kółkach...ale kółka się nie blokują. nie chcę , zeby mój syn jeżdził po podłodze...szkoda mi podłogi.więć szukam fotela bez kółek:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.09.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Monika, w IKEA jest taka mata przezroczysta na podłogę do położenia przy biurku. Po to by podłoga się nie rysowała Mazo, pokazuj efekty! Zresztą w ogóle coś pokaż, już dawno niczym się nie chwaliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 13.09.2011 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Mazo, bardzo fajne szare ręczniki ma firma Greno. Seria AVIZ (reklamowana jako seria dla PRAWDZIWYCH MĘŻCZYZN ). Ja mam odcienie - stalowy, popielaty, grafitowy. Kupowałam przez internet, jakość - super (450 g), zdecydowanie polecam!!! Jednak ten ostatni - grafitowy wg mnie wpada w .... brąz, więc żałuję, ze zamiast niego nie kupiłam czarnego. Mam też czarne z IKEA, nie są złe, ale Greno jakosciowo duuuuużo lepsze. Jak fajnie, że masz taką super sąsiadkę i że dzieciaczki ja polubiły. Moja córka ( zwana przez tatusia kotem zapchlonym - słodkie okreslenie ) tez objada sąsiadów - tam jada nawet rzeczy, których w domu nie ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 13.09.2011 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Mazo u nas też trawnik był na tapecie. ale już nawożenie. czekałam na deszcz , ale się nie doczekałam i musiałam podlać trawę. dziś byłam w Ikei kupiłam biurko szklane dla mojego syna . i jeszcze czarne ręczniki i dywanik pod krzesło do biurka . krzesła jeszcze nie ma. muszę poszukać, bo w Ikei sa fajne na kółkach...ale kółka się nie blokują. nie chcę , zeby mój syn jeżdził po podłodze...szkoda mi podłogi.więć szukam fotela bez kółek:yes: kup fotel z kółkami do podłóg twardych, nic się podłoga nie niszczy Poszukaj w salonach z meblami biurowymi, duży i fajny wybór. Np. profim.pl albo bejot.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.09.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Kółka w fotelach można wymienić na takie z gumowym bieznikiem. Koszt jednego kółeczka to ok 6zł. Nie rysują podłogi, nie potrzeba maty pod nie. Sprawdzaja się na drewnie, płytkach i tarkecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.09.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Kółka w fotelach można wymienić na takie z gumowym bieznikiem. Koszt jednego kółeczka to ok 6zł. Nie rysują podłogi, nie potrzeba maty pod nie. Sprawdzaja się na drewnie, płytkach i tarkecie. O, to ci dopiero. Gdzie się*to kupuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts