Gość monika996 13.09.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 kup fotel z kółkami do podłóg twardych, nic się podłoga nie niszczy Poszukaj w salonach z meblami biurowymi, duży i fajny wybór. Np. profim.pl albo bejot.com.pl o rany nie wiedzialam,że takie są . do miękkich tzn. wykładzin są nie dobre? w ikei chyba nie ma takiego podziału/ mata przeżroczysta nie podoba mi się, wolę dywanik:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.09.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Ja zawsze kupuje w sklepach z meblami biurowymi. Jeśli nawet nie mają w sprzedaży na daną chwile to mi zamawiają. Nie ma problemu. Czasem też, kupująć krzesło odrazu zamawiałam z takimi kółkami.Tu są pokazane takie kółka:http://www.deg-plast.com.pl/foty/oferta/kolka/10.jpghttp://www.deg-plast.com.pl/kolka_meblowe.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 13.09.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 O, to ci dopiero. Gdzie się*to kupuje? wlasnie gdzie? znów coś nowego. forum to jednak skarbnica wiedzy:wave: na razie nie kupiłam żadnego fotela. tylko biurko i dywanik.fotel tylko jeden w Ikei był ok. skajowy czarny na kółkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.09.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 (edytowane) Dziewczyny odkąd wszedł do firm i urzędów tarket to wszystkim krzesłom wymieniałam kółka z plastików na te z gumą. Inaczej tarket byłby po roku do wymiany. To prosty i niedrogi zabieg do wykonania. Kółka mają rózne średnice i długości tulejek mocujących. Najlepiej zabrać ze sobą wypiete stare kółko z krzesła i takie same gumowe zamówić. Można też na allegro kupić nphttp://allegro.pl/kolko-fotelowe-fotela-meblowe-kolka-krzesla-foteli-i1800773388.htmlhttp://allegro.pl/listing.php/search?string=k%C3%B3%C5%82ko&category=68632 Edytowane 13 Września 2011 przez mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 13.09.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 :yes:dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 13.09.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 jak jest o kółkach, to może wiecie, gdzie kupić takie solidne ok. 7cm wysokie, z możliwością zablokowania. Muszą utrzymać ciężar stołu. Mój ślusarz mówi, że takie porządne to mogą kosztować nawet 150 zł za szt. Czy faktycznie tak może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.09.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Spirea szukaj wśród kółek do regałów i wózków magazynowych. One mają największe nośności.Są też na allegro. Ja za to szukam kółek o dużej średnicy min. 20cm i fajnym, industrialnym designie. Jakbyś na takie trafiła to daj znać proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 13.09.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 A dziewczynki rzeczywiście zadomowiły się, nie wiem tylko gdzie bardziej: u nas, czy u sąsiadów... Dzisiaj nasza sąsiadka (czyli ciocia) odebrała dziewczynki i swoich dwóch chłopców z przystanku autobusowego, nakarmiła, dzieciaki się bawiły, nie chciały wracać do domu,) Ma to dobre strony Szkoda, ze mojej zadna sąsiadka nie chce przygarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 13.09.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 ok i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 13.09.2011 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Dziewczyny - takie kóllka są w Ikei Niestety w naszym opakowaniu brakowało jednego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 13.09.2011 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Prosiłyście o zdjęcia, trawa od wczoraj nie wzeszła A na deser - poznajcie naszego deweloperka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 13.09.2011 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Olu - to chyba sopro (lub mapei) antracyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 13.09.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 a gdzie on na żaglu? A na deser - poznajcie naszego deweloperka;) a on na żaglu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 13.09.2011 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Tak Moniko, niestety musimy go spotykać nad naszym jeziorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.09.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Kawal roboty zrobiliscie:yes: noz kurcze nie ma gdzie plywac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.09.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Mazo, mnie by kusiło, żeby temu deweloperkowi zrobić maleńka dziurkę w dnie żaglóweczki przed nami też zakładanie trawnika - jaką trawkę wysiewaliście? i czym tak pięknie wyrównaliście teren? u nas jutro glebogryzarka będzie pracowała, ale wydaje mi się, że nierówności terenu to ona nie zniweluje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.09.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Ja bym pomyslala o takiej malutkiej procy:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 13.09.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 A ja chyba jestem przemęczona. zamiast developerek zrozumiałam inwestorek i szukałam twojego dziecka na tej żaglówce:cool: gapa ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.09.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 To on wam tak pod samym domem??? Toż to przecież urok jezioro swój piękny traci w okolicznościach takich! (boziu, jaki widok!!! Chcę do Ciebie pojechać! już, natychmiast!) Pięknie ten wymuskany terenik wygląda. Naprawdę pięknie! Jakbym ja tak miała ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 14.09.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 To jest szczyt bezczelności developerka żeby Wam przed nosem pływać i krajobraz zatruwać... jakąś akcję sabotażową należałoby szybciutko zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts