Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt indywidualny - co myślicie? Komentarze do dz.mazo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki za rady w sprawie dziury w żaglówce itp. :) Chętnie zrobiłabym coś w tym stylu...

A trawnik? nie chciałam już go zakładać w tym roku, samo myślenie o nim mnie przerastało :), ale przyjechała moja mama i pokierowała robotą, nie było tak źle. Facet od robót ziemnych z grubsza przejechał teren broną, wcześniej delikatnie wyrównał teren jakąś deską ciągniętą za kładem. Potem nasze grabienie i grabienie, sianie, grabienie, wałowanie i podlewanie. Sama założyłam jedną część trawnika! jestem piekielnie dumna, mam tylko trochę plastrów na rękach:) No i z 5 tys. w kieszeni:) A dzisiaj kładliśmy obrzeża.

Gość monika996

:wave: no to jestem pełna podziwu!!!!

ja mam też super trawę , na pudełku pisało- wimbledon. ale co z tego jest brzydka . nie potrafie dbać o ogródek. nawet trawa jest żółta. a kupiona lepsza, podlewam i nic z tego. placki wyszły. przedwczoraj nawiozłam ją . mam niecały 1 ar. malutko. po nastepnym koszeniu muszę dosiać.

Eleno - najpierw narysowaliśmy kreskę, potem wykopywaliśmy łopatą niewielki rowek i układaliśmy w nim ten border, po czym go zasypywaliśmy.

Mazo, dziękuję, tego się domyśliłam sama - mnie bardziej chodziło o to, jak Wam ta kreska tak ładnie wyszła, bo jak ja ją narysuję, to będzie wyglądała jakby wół sikał :rolleyes: