efilo 17.03.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 ale sie zaszyłaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 18.03.2010 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Tak, popadłam w budowlaną depresję , połączoną z depresją zimową Jak zobaczę dach, minie jak ręką odjął! ...Albo się pogłębi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 chodź do mnie na chwilke to sobie zobaczysz historie ruinki. wiem że to sprawa 'osobista' ale mi sie pysio smieje od wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.03.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Jest pięknie Też nie widziałam na żywo ale zdjęcia mi się podobają. No i najważniejsze - do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 23.03.2010 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Dzięki Efilo! Moje pierwsze wrażenie to: jaki mały domek... Zapomniałam, że to tylko połowa naszego domu Teraz dopiero przyglądam się szczegółom i widzę, że w takiej wersji jętki chyba nie będą widoczne, a chcielibyśmy, żeby były. Zobaczymy, co da się z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.03.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 to raczej jętusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 23.03.2010 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 No właśnie... Ciekawe, czy tak miało być, czy tak wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.03.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 masz w projekcie rzut więźby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 23.03.2010 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Wiem, wiem - takimi technicznymi sprawami to już mój mąż się zajmuje (ale z ciekawosci zerknę), ja tak tylko W/w miał rozmawiać z naszym wykonawcą, jak to zrobić, żeby jakieś tam belki było widać. A jeśli tak jest w projekcie i te jętki znikną zaraz w ociepleniu, to już trzeba będzie gadać z architektami, bo wiedzieli, że mają być widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.03.2010 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Sprawdziłam - będą jeszcze jedne jętki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.03.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Super Bo to coś na jętki nie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 24.03.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Przychodzę na Inkę Co do okien tak jak przypuszczałam ,światła Wam nie zabraknie kiedy aktualizacja dziennika? Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.03.2010 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Hej! Mam tylko Anatola - może być? Nasz wykonawca co jakiś czas mówi nam, że mamy za duże okna A ja chciałabym tylko większe trasowe... A dziennik zaktualizowany wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 24.03.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Zadowolę się anatolem też już słyszałam że mam za dużo i za duże(główny argument-kto to będzie mył?! ) nawet sama już tak sobie myślałam,ale wątpliwości to normalna rzecz,nawet nie wyobrażasz sobie ile ja już przeszłam "kryzysów twórczo-budowlanych" ,fajnie że mamy tu grupę wsparcia bo w przeciwnym razie słabo to sobie wyobrażam.Ja również burzyłam sciany i przesuwałam okna,tak więc doskonale Cię rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.03.2010 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 No widzisz, ja nie mam odwagi, żeby chociaż odwrócić wszystkie zmiany związane z wcześniejszą decyzją o oknach pcv. Poza tym dziewczyny mi to odradzały, więc boję się wracać do tematu , znowu mi coś powiedzą i po co mi to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.03.2010 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Przy okazji przeglądania projektu odkryłam, że zrezygnowaliśmy z dwóch okien dachowych nad drzwiami tarasowymi Zdążyłam zapomnieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 24.03.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Bo to prawda że zmiany muszą być dobrze przemyślane,ja mam nadzieję że przykrych konsekwencji nie będzie,a gdybym nie zmieniła to bym oszalała.Przesuwałam otwór okienny o 25 cm bo to mocno determinowało całą kuchnie,więc było warto.Wątpliwości to nie to samo co pewność że jest źle,bo poza tym wątpiłam chyba we wszystko,czy dobrze że okna takie ,czy szerokość ściany tv dobra,czy kominek w dobrym miejscu,pewnie wszystko zmieniłabym już ze sto razy gdyby nie mój rozsądny mąż i pewne inne ograniczenia(finansowe) musisz sama wyważyć czy to chwilowa wątpliwość czy to pewność że nie dasz rady patrzeć na "obiekt wątpliwości" .U mnie było o tyle łatwiej że już wtedy wiedziałam jak będzie urządzone wnętrze,to pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.03.2010 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Ja też wiem,jak będzie urządzone wnętrze, mieliśmy podobne dylematy z kozą,wszystko rozbijało się o komin, zmniejszyliśmy okno,żeby się zmieścił,a potem okazało się, że komin murowany nie jest potrzebny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taszana 25.03.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witam No to co by było zabawniej ,dzis się okazało że przesunięcie otworu okiennego o 22 cm to za mało o 10 ,można się ... i znów trzeba będzie kombinować. Czy kiedyś skończą się te dylematy?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.03.2010 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 OJ, współczuję... Nie pocieszę Cię - te dylematy tak szybko się nie skończą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts