Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt indywidualny - co myślicie? Komentarze do dz.mazo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Efilo! Moje pierwsze wrażenie to: jaki mały domek... Zapomniałam, że to tylko połowa naszego domu :D Teraz dopiero przyglądam się szczegółom i widzę, że w takiej wersji jętki chyba nie będą widoczne, a chcielibyśmy, żeby były. Zobaczymy, co da się z tym zrobić.

Wiem, wiem - takimi technicznymi sprawami to już mój mąż się zajmuje (ale z ciekawosci zerknę), ja tak tylko :wink: W/w miał rozmawiać z naszym wykonawcą, jak to zrobić, żeby jakieś tam belki było widać. A jeśli tak jest w projekcie i te jętki znikną zaraz w ociepleniu, to już trzeba będzie gadać z architektami, bo wiedzieli, że mają być widoczne.

Zadowolę się anatolem :lol:

też już słyszałam że mam za dużo i za duże(główny argument-kto to będzie mył?! :D )

nawet sama już tak sobie myślałam,ale wątpliwości to normalna rzecz,nawet nie wyobrażasz sobie ile ja już przeszłam "kryzysów twórczo-budowlanych" ,fajnie że mamy tu grupę wsparcia bo w przeciwnym razie słabo to sobie wyobrażam.Ja również burzyłam sciany i przesuwałam okna,tak więc doskonale Cię rozumiem :wink:

Bo to prawda że zmiany muszą być dobrze przemyślane,ja mam nadzieję że przykrych konsekwencji nie będzie,a gdybym nie zmieniła to bym oszalała.Przesuwałam otwór okienny o 25 cm bo to mocno determinowało całą kuchnie,więc było warto.Wątpliwości to nie to samo co pewność że jest źle,bo poza tym wątpiłam chyba we wszystko,czy dobrze że okna takie ,czy szerokość ściany tv dobra,czy kominek w dobrym miejscu,pewnie wszystko zmieniłabym już ze sto razy gdyby nie mój rozsądny mąż i pewne inne ograniczenia(finansowe) musisz sama wyważyć czy to chwilowa wątpliwość czy to pewność że nie dasz rady patrzeć na "obiekt wątpliwości" .

U mnie było o tyle łatwiej że już wtedy wiedziałam jak będzie urządzone wnętrze,to pomogło.