mazo 16.09.2011 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Powodzenia Eleno! Ktoś dopominał się o zdjęcia, więc proszę, dzisiaj taras, jeszcze brak daszku i zabudowy, ale deski już naprawione: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 16.09.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 pięknie, a jak już trawka urośnie to bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.09.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 pięknie to wam wyszło i macie czadowy stolik na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.09.2011 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Płyta osb to coraz częściej wykorzystywany materiał we wnętrzach, nie mam już miejsca w środku, więc chociaż na tarasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 16.09.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 widok z tarasu zapiera dech w piersiach:) zaoszczędzisz na nasadzeniach.. wystarczy trawka....Mazo masz najpiękniejszy dom jaki widziałam a otoczenia zazdroszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 17.09.2011 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Oj, jaka cudna sielanka, te cienie drzew zabijają. Jak ktoś nie ma mazowego męża pod ręką a jego własna ręka wieczną ma delirkę to można z dwóch patyków i sznurka giga cyrkiel zrobić i będzie równiutko. Do tego jak na jednym patyku sznurek się tylko okręci to przy rysowaniu można go rozwijać i zmieniać promień łuku w trakcie rysowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 17.09.2011 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Dzięki dziewczyny:) (Ado - to miłe co piszesz, ale nie doceniasz swojego domu:))E-molu - dobry pomysł z tym cyrklem! A my dzisiaj kupiliśmy pierwsze roślinki! ale musimy znaleźć jakąś szkółkę w okolicy, bo sporo tego będzie... I zaopatrzyliśmy się w literaturę fachową - Katalog roślin, bardzo fajny. Do tej pory nie przeszkadzał mi brak trawnikai nasadzeń, ale nabrałam chęci na zakładanie ogrodu. A otoczenie oczywiście doceniam, teraz trzeba tylko postarać się, żeby się w nie wtopić. Dziwię się, kiedy ktoś do nas przyjeżdża i zaczyna od narzekania, że te drzewa nam się przewrócą na dom, albo że głośno szumią, na cień na razie nikt nie narzekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.09.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Dziwię się, kiedy ktoś do nas przyjeżdża i zaczyna od narzekania, że te drzewa nam się przewrócą na dom, albo że głośno szumią, na cień na razie nikt nie narzekał Mazo z zazdrosci takie bzdury plota...drzewa sa cudne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 17.09.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Mazo, a ja mam pytanie o reflektorki. Jak dużo światła one dają? i jakie w końcu wzięłaś? bo widzę na all i na gwint E27, i na halogenki różne. A w ogóle to wkleiłabyś zdjęcia do wątku głównego, żeby były razem - ot, podsumowanie pewnego etapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.09.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Zachwycająca jest ta "loża szyderców" z widokiem na wodę!!! No i jak tu nie czuć się jak na wakacjach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 17.09.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Szumiące za głosno drzewa - to jest hit. Takich głupot dawno nie słyszałam. Ptaki też na pewno za głośno ćwierkają. I w ogóle nie ma to jak szum autostrady i ryk silnika! Sorry - ale nie wytrzymałam. Uwielbiam zieleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 18.09.2011 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 To jedna ciocia tak się boi szumu drzew:) Reflektorki - PAR z Allegro, najtańsze, światło dają dziwne, ale może to kwestia źle dobranych żarówek, no i nie mają takiej puszki, która powinna być przy suficie i ukrywa połączenie kabla lampy i tego, co wychodzi ze ściany lub sufitu, ae my rozwiązaliśmy to w ten sposób, że kupiliśmy czarne puszki do zamykania rur pcv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.09.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Oj, jaka cudna sielanka, te cienie drzew zabijają. Jak ktoś nie ma mazowego męża pod ręką a jego własna ręka wieczną ma delirkę to można z dwóch patyków i sznurka giga cyrkiel zrobić i będzie równiutko. Do tego jak na jednym patyku sznurek się tylko okręci to przy rysowaniu można go rozwijać i zmieniać promień łuku w trakcie rysowania. E-mól, ja z dobrych rad zawsze chetnie korzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 18.09.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Witaj mazo!!!Dom cudowny i ta okolica-zreszta powtarzac sie nie bede...ale calosc wyszla bajkowo !!!No i mieszkacie,ja chyba nie doczekam tego momentu:((((Pytanie co do twoich listew bialych przypodlogowych-gdzie kupilas i czy kosmicznie drogie i jak mocowalas?Dziekuje serdecznie i pozdrawiam i samych szczesliwych chwil w tym cudownym domku dla calej twojej rodzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 18.09.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 dzięki, Mazo Co to znaczy dziwne światło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 18.09.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 pieeeeeękne wnętrze , zobacz!!!! http://www.desiretoinspire.net/blog/2011/9/16/bijou-brilliant.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 18.09.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 super wnętrza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 19.09.2011 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Dziękuję za miłe słowa dziewczyny! GUMISIOWA - listwy nie były bardzo drogie, lokalny wykonawca, 11 zł za metr, montował je parkieciarz, na klej. Madeleine - nie wiem, jak to określić, takie mdłe jakieś... Aricio - super! dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 20.09.2011 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Mazo, a jak się sprawuje wykładzina na antresoli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 20.09.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Mazo, właśnie siedzę w temacie elewacji drewnianej i też rozpatruję modrzew i chciałam go olejować, no i natrafiłam na Twój wpis w jakimś wątku: Ja też planuję modrzew i nie mam wątpliwości, że trzeba go zabezpieczyć olejem. Ale z tego co pamiętam, to zrezygnowałaś z oleju - dlaczego? Mam jeszcze pytanie o szerokość i profil Twoich desek? Mogę prosić o zdjęcie z bliska? http://www.dlh-poland.com/Oferta/Elewacje/Modrzew+Syberyjski/~/media/images/Website%20specific%20images/Poland/Produkty/Elewacje%20drewniane/Modrzew%20Syberyjski/Profile/profil_21x121.ashx http://www.dlh-poland.com/Oferta/Elewacje/Modrzew+Syberyjski/~/media/images/Website%20specific%20images/Poland/Produkty/Elewacje%20drewniane/Modrzew%20Syberyjski/Profile/profil_21x146_zetka.ashx http://www.dlh-poland.com/Oferta/Elewacje/Modrzew+Syberyjski/~/media/images/Website%20specific%20images/Poland/Produkty/Elewacje%20drewniane/Modrzew%20Syberyjski/Profile/profil_21x146.ashx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts