Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt indywidualny - co myślicie? Komentarze do dz.mazo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję dziewczyny! miło mi to czytać, szczególnie teraz mi się to przyda - przyjechali teściowie z wiadrami grzybów - ja ja nie cierpię ich obierania...

Wiecie co, lubię nasz dom...:) To jesienne słońce jest takie jakieś ładniejsze niż letnie i tak ładnie go oświetla.

A fotel to ten, który mi się nie podobał - z Ikei:) Jakoś mi teraz ten kolor pasuje:)

Aricio - piękny masz taras! kompozycja śliczn! A widok - super, uwiebiam gapić się na jakieś kaczki czy coś w tym stylu:) Ale mam ich tylko pięć :) W mieście też jest fajnie:)

Moniko - podłoga to parkiet dębowy.

Zamówiłam lampę stojącą do salonu, wielką... A lampa nad stół złożona czea na śmiałka, który ją powiesi... Już wiem, że będzie mega niepraktyczna, ale uległam jej czarowi. No i cały czas waham się, co z tymi trzema zwisami w okolicy kanapy...lata miną, a ja będę myśleć...

A - ktoś pytał (Monia?) o szybę pod kozą - jestem miło zaskoczona, bo nie wygląda na cały czas brudną...

Gość monika996
muszę zobaczyć. byłam w Ikei , ale widziałam tylko czarne. ale podobno w każdej Ikei jest trochę inny asortyment. mam tam upatrzone przeżroczyste krzesło , jest kuchenne . ja chcę do biurka w syna pokoju do przeżroczystego biurka z Ikei. musi być widać ścianę betonową:p

Dzięki Maju za te ochy i achy:) A listwy? nic nie zrobiliśmy, na razie nic się ponownie nie pokazało, zobaczymy, czy problem zniknie całkowicie, kiedy zacznie grzać podłogówka.

Kakusku - Affrony są fajne, po umyciu ich wielokrotnie po budowie przez 3 miesiące umyłam je ze 2-3 razy, wystarcza im odkurzanie, co świadczy o tym,że są praktyczne. W weekend umyłam je pierwszy raz mopem,nie szmatką po kolanach i wydawało mi się, że widzę smugi, ale to chyba wina zbyt dużej ilości płynu. Nie widać na nich kurzu, u nas raczej glinę, którą ktoś wniesie do domu na butach. Tak, kupiłabym je ponownie:) Dziękuję moim affronowym doradzaczkom:)

mazo slicznie u Ciebie Ja mam pytanko odnosnie fotela z ikea Od jakiegos czasu na niego choruje W weekend pojechalam nawet kawal drogi do Wrocka zeby na nim usiasc zobaczyc jaki jest itp niestety we Wrocku ich nie ma i zostaje mi allegro Mam jednak pytanko czy oparcie jak sie w nim usiadzie jest wysokie? Mozna smialo oprzec glowe? Nigdzie w sieci nie moge znalezc foto z osoba w srodku