rere79 24.09.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 mazo, za każdym razem kiedy zaglądam do Ciebie muszę zbierać szczenę z podłogi. Pięknie to mało powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 24.09.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 PRZEPIEKNIE !! a ten fotel...czyzby jakias nowosc w tym kolorze sie pojawila, czy go do tapicera oddalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.09.2011 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Dziękuję dziewczyny! miło mi to czytać, szczególnie teraz mi się to przyda - przyjechali teściowie z wiadrami grzybów - ja ja nie cierpię ich obierania... Wiecie co, lubię nasz dom... To jesienne słońce jest takie jakieś ładniejsze niż letnie i tak ładnie go oświetla. A fotel to ten, który mi się nie podobał - z Ikei:) Jakoś mi teraz ten kolor pasuje:) Aricio - piękny masz taras! kompozycja śliczn! A widok - super, uwiebiam gapić się na jakieś kaczki czy coś w tym stylu:) Ale mam ich tylko pięć W mieście też jest fajnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.09.2011 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 PRZEPIEKNIE !! a ten fotel...czyzby jakias nowosc w tym kolorze sie pojawila, czy go do tapicera oddalas? Nowość to nie jest, kupiłam go ze 2 lata temu na Allegro, podejrzanie tanio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 24.09.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 ehhh...gdyby moj salon byl ciut szerszy to na pewno bym taki gdzies upchala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.09.2011 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Moniko - podłoga to parkiet dębowy. Zamówiłam lampę stojącą do salonu, wielką... A lampa nad stół złożona czea na śmiałka, który ją powiesi... Już wiem, że będzie mega niepraktyczna, ale uległam jej czarowi. No i cały czas waham się, co z tymi trzema zwisami w okolicy kanapy...lata miną, a ja będę myśleć... A - ktoś pytał (Monia?) o szybę pod kozą - jestem miło zaskoczona, bo nie wygląda na cały czas brudną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.09.2011 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Aniu - fotel w sumie jest fajny, tylko trochę za niski. Wszystkie dzieci go uwielbiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 24.09.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 ja też bym go uwielbiała, skórzany? u nas są tylko czarne. ale może ulegnę czarnemu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.09.2011 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Skórzany? nie, materiałowy, w pepitkę. Ja bym dzisiaj wybrała taki inny, wyższy z Ikei, filcowy - grafitowy, jest też taki żółtawo-pomarańczowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 24.09.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 muszę zobaczyć. byłam w Ikei , ale widziałam tylko czarne. ale podobno w każdej Ikei jest trochę inny asortyment. mam tam upatrzone przeżroczyste krzesło , jest kuchenne . ja chcę do biurka w syna pokoju do przeżroczystego biurka z Ikei. musi być widać ścianę betonową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 26.09.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Mazo, ja tez wylewam morze achow i ochow nad Twoim domem:) Jak sie zakonczyla sprawa listw przypodlogowych? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.09.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Mazo zadowolona jesteś z Affronów?Wybrałabyś drgi raz te płytki? Mam nadzieje że dobrze sie je myje i brudu zbytnio nie znać mimo że ciemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 26.09.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Dzięki Maju za te ochy i achy:) A listwy? nic nie zrobiliśmy, na razie nic się ponownie nie pokazało, zobaczymy, czy problem zniknie całkowicie, kiedy zacznie grzać podłogówka. Kakusku - Affrony są fajne, po umyciu ich wielokrotnie po budowie przez 3 miesiące umyłam je ze 2-3 razy, wystarcza im odkurzanie, co świadczy o tym,że są praktyczne. W weekend umyłam je pierwszy raz mopem,nie szmatką po kolanach i wydawało mi się, że widzę smugi, ale to chyba wina zbyt dużej ilości płynu. Nie widać na nich kurzu, u nas raczej glinę, którą ktoś wniesie do domu na butach. Tak, kupiłabym je ponownie:) Dziękuję moim affronowym doradzaczkom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.09.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Dzieki Kochana .Jesli nie znajde czegoś jaśniejszego też kupie te płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 27.09.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 mazo slicznie u Ciebie Ja mam pytanko odnosnie fotela z ikea Od jakiegos czasu na niego choruje W weekend pojechalam nawet kawal drogi do Wrocka zeby na nim usiasc zobaczyc jaki jest itp niestety we Wrocku ich nie ma i zostaje mi allegro Mam jednak pytanko czy oparcie jak sie w nim usiadzie jest wysokie? Mozna smialo oprzec glowe? Nigdzie w sieci nie moge znalezc foto z osoba w srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 27.09.2011 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 No nie - właśnie głowy nie można na nim oprzeć i t jest jego minus, chyba,że się na nim nisko usadowisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 27.09.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 ożesz kurczaki blade .... a ja juz sie tak napalilam na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 27.09.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Mazo, pieknie!!!A ten grafitowy fotel jest z filcu i widzialam go w Dublinie w Ikea. Byl caly skoltuniony.Czyli dobrze, ze go nie kupilas. Ten drugi rudy jest juz skorzany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 27.09.2011 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Dzięki Ellay! także za info o fotelu:) Widać filc filcowi nie równy, bo na moich kanapach nie ma takich niespodzianek, trochę się zmienił ten filc w miejscach, gdzie się siedzi, ale nie widać tego gołym okiem:) A tak w ogóle to marzył mi się fotel "z epoki":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 27.09.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 ażeś zabrzmiała tajemniczo....z jakiej epoki ? lodowcowej może a tak powaga, masz jakiś przykład tego wymarzonego siedziska? zaintrygowałaś mnie.... jakiś kolor, materiał, etc....puść parę !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts