mazo 07.10.2011 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Tataraku - nie mam pojęcia:( Takimi sprawami zupełnie się nie zajmowałam, ja tylko kolory, faktury, co do czego pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 07.10.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Mazo a jak wygląda u Ciebie sprawa paneli ściennych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 07.10.2011 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Zrezygnowałam i nie żałuję póki co. U mnie w sypialni wyszedł koszt 2 tys., trochę dużo za ozdobę jednej ściany. Teraz ma tam być jakieś fajne zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 10.10.2011 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Nic się nie dzieje, więc pokażę jakieś ogrodowe foty: Prace ogrodowe, najmłodsza rozkłada geowłókninę: No i trawa, która już powoli nadaje się do skoszenia. Nie jest równa, miejscami placki, to skutek braku siewnika. No i widoczek z drugiej strony domu: I nasz wjazd z gałęzią, która mam nadzieję nie złamie się nagle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 10.10.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 już pakuję walizki....pięknie tam u Ciebie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 10.10.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Ło matuchno jaki cud trawniczek, super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 10.10.2011 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Aricio - masz niegasnące zaproszenie! A trawniczek - tymi ręcami... Uruchomiliśmy ogrzewanie, grzało się, grzało, a w domu zimno, podłoga wcale nie ciepła, mąż mnie przekonywał, że taka ma być, po czym po dwóch dniach "grzania" okazało się, że pompa nie była włączona i coś tam jeszcze źle ustawione:) Ale po kilku godzinach tego grzania na niby wydawało mi się, że już podłoga robi się cieplejsza:) Nie mamy jeszcze pogodówki i wszystko działa tak na oko, pewnie zupełnie nieoszczędnie i bez sensu, ale dopiero za tydzień mogą zamontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 10.10.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Mazo za takie widoczki dałabym się pociąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 10.10.2011 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Eee... zimą bokiem mi wyjdą Zrobi się szaro, drzewa stracą liścieChociaż ja jesienią i zimą jestem jak niedźwiedź - najchętniej nie wyściubiałabym nosa ze swej nory, więc zaszyję się w domowych pieleszach i może nie będzie tak źle. Na razie ta soczysta zieleń trawnika jakoś rozjaśnia tę jesienną szarugę. Musimy się wybrać na poszukiwania rolet lub żaluzji, bo trochę się czuję niekomfortowo, szczególnie, kiedy jestem sama w dmu wieczorem. W salonie - aluminiowe w kolorze okien, a w sypialniach - szare metriałowe. Co myślicie? powiedziałam koleżance o tych aluminiowych w salonie - spojrzała tak dziwnie... Będzie problem z oknami tarasowymi żeby żaluzje nie przeszkadzały w przesuwaniu. No i musi to jakoś wyglądać, kiedy będą w dzień zupełnie podciągnięte do góry - nie chcę, żeby te lamelki zasłaniały mi widok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 10.10.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 ładne szare rolety są w ikea tylko odcień taki trochę dziwny, ja mam z tej serii białe, są takie półprzezroczyste i widać nieregularną fakturę tkaniny, mi się to bardzo podoba,a aluminiowe takie najtańsze z marketu i potwornie hałasują przy uchylonych oknach, "fruwają" i matalicznie grzechoczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 10.10.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 (edytowane) takie aluminiowe kojarzą mi się z wieczną " kurzołapką" ja mam tzw. plisy, montowane na oknie, zaraz przy szybie. wybrałam przepuszczające światło, bo nie mam firanek i mieć nie zamierzam;), a jak zajdzie potrzeba można podciągnąć je w ciągu dnia. otwierają się od dołu i od góry. po złożeniu zajmują mało miejsca na szybie. jestem z nich megazadowolona chodzi mi o coś takiego:http://abardi.pl/plisy Edytowane 10 Października 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 10.10.2011 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 No fakt, że hałasują i się kurzą... Plisy ładne,ale do naszego salonu zbyt ładne, chciałabym coś surowego, a najlepiej trochę industrialnego, stąd pomysł z tymi roletami aluminiowymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 10.10.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Mazo ja w całym domu mam aluminiowe żaluzje. nawet w sypialniach. kocham te żaluzje:wiggle: nawet przy przesuwce. większość zamontowana jest około 20 cm nad oknem, żeby można je było otworzyć i po około 4 cm po bokach( takie kotary). niektóre np w sypialniach są w świetle okna.będziesz chciała pokaże Ci na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 10.10.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Jeszcze raz zaznaczam ze mam taniutkie czytaj byle jakie, jak zamówisz w salonie to można wybrać z grubszymi i szerszymi listkami, są pewnie wtedy cięższe i pewnie wtedy tak nie fruwają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 10.10.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 mazo piękna Trawa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 10.10.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Fruwają , fruwajś . ja mam takie małe mosiężne ciężarki w dolnych listwach i jest lepiej. zamawiałam w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.10.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Mazo ogród poezja:jawdrop:, ta trawa z tarasem to poprostu bajecznie wyglada...:jawdrop:a ta galaz nad wjazdem to debowa? Ja u siebie tez nie mam nic na oknach wewnatrz i tu pewnie nic sie nie zmieni...ale planuje dac na zewnatrz zaluzje fasadowe - to zupelnie inna para kaloszy jak rolety zewnetrzne! tylko musze znalezc firme, ktora mi to zrobi;). U Ciebie wedlug mnie idealnie by pasowaly... mialam zaluzje w 2 mieszkaniach ze wzgledu na biale noce i potwierdzam - halasuja jak diabli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 10.10.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 hałasuje pokrętełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 10.10.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Mazo, ale śliczna trawka! i ten taras - tak po domowemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.10.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Mazo te drzewa nad wjazdem bajka, jak z pocztówki widoczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts