aneta s 11.10.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Zadzwoniłam do jednej u siebie i za okno 1,5x1,5 chcą 1800 z silnikiem 2k dwa razy tyle co pisałaś, ale się napaliłam, ale chyba za takie pieniądze się nie zdecyduję, a na pewno nie teraz Emolku moja cena byla ze sterowaniem recznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 11.10.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 no to moja wycena za mniejsze okno o 800zł droższaedytowałam lekko poprzedniego posta bo chyba zrozumiałaś że 1800 to opcja z silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 11.10.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 ja mam tez na zewnątrz żaluzje fasadowe na oknach na klatce schodowej. oczywiście ,że się kurzą , trzeba je myć. a ja mam na wysokości do 10m. 2 razy w roku na wysięgniku myjemy ostatnią żaluzje. a w srodku jak wspomniałam zwykłe żalluzje. rzeczywiście w sypialniach trochę stukają , ale pokrętła. ja mam mocowane do okien.może w przyszłe lato wymienię na rolety. ale na zewnątrz będzie inaczej okno wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 11.10.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 jeszcze nie porobiłam zdjęć. pamiętam jak zrobię to zaraz pokaże. jutro ma być ładnie , to będą ładne zdjęcia. w salonie w niczym nie przeszkadza stukanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 11.10.2011 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Mania, jeśli chodzi Tobie o jętki, to ich rozmiar powinien być określony w projekcie. Jest to element konstrukcyjny więźby i nie powinno się jego zmieniać samodzielnie. Mazo, a trawnik..... co tu więcej mówić - czego nie dotkniesz, wszystko pięknie Spireo - u nas to tylko element dekoracyjny, nie konstrukcyjny, może u Mani też? A jeśli chodzi o Twoje miłe słowa, to chciałabym, żeby tak rzeczywiście było:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 13.10.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Mazo zdjęcia są u mnie w moim wątku. zajrzyj:welcome: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.10.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Dzień dobry.Pytanie z innej beczkiNa jakiej wysokości robić górną*krawędź umywalki?Glazurnik chce mi dziś powiesić szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 13.10.2011 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Dzień dobry:) Standard to 85 cm, ja zrobiłam trochę wyżej, ale pomyśl też o dziecku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.10.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Dzień dobry:) Standard to 85 cm, ja zrobiłam trochę wyżej, ale pomyśl też o dziecku. Łazienka małżeńska. Myślałam o 95. Nie wiem czy to nie za wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 13.10.2011 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Według mnie nie za wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.10.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 ja mam 85cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 13.10.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Monia pisałam u Oli. daj na 90 cm. dziecko podnóżek z Ikei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 14.10.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Ale ja pierdoła jestem, dopiero teraz zajrzałam do Twojego dziennika i znalazłam zdjęcia sprzed miesiąca, super wszystko ci wyszło, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.10.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Moniko - podłoga to parkiet dębowy. a czym wykończony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 14.10.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Dzięki E-molu Moniko - olejem (Lios). Wszystko mam olejowane oprócz parapetów. Przekonałam się, że olej na podłodze się sprawdza, chociaż bardzo się bałam, że plamy, że trudny w utrzymaniu. Mój parkiet jest zaolejowany fabrycznie, może dlatego taki trwały - zmywałam nawet wino, po nocy i zmyło się bez problemu. A ja mam znowu złe wieści... wieje na połączeniu stałej części HS-a z przesuwną... na górze nie, tylko na dole, a nie jest jeszcze bardzo zimno, co będzie zimą? Przy okazji: coś jeszcze mnie niepokoi - od samego początku, odkąd mieszkamy w domu, czyli od lipca, codziennie rano na oknach od zachodu na dole, od strony zewnętrznej pojawia się para. Dziwne to - w żadnym domu nie spotkałam się z czymś takim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.10.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Mazo a co to za parkiet - możesz podać formę? Co do pary to chyba kwestia wentylacji. i różnicy temperatur???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 15.10.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 moni 95 to chyba za wysoko. Mój małżonek niemal dwumetrowy sobie zażyczył na 90 cm. Ale jeszcze nie wisi, więc nie mogę sprawdzić jak z wygodą takiego rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.10.2011 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Moniko - parkiet to parat dos z Dąbexu - póki co jestem zadowolona i bardzo lubię moją podłogę A okna - one są zaparowane na zewnątrz, właściwie dzisiaj nie..., więc może przesadzam z niepokojem akurat o tę parę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.10.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Łe to pewnie zwykła wilgoć w powietrzu, mgły itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 15.10.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Mazo - mam pytanie drzwiowe. Jakie wrażenia z użytkowania drzwi zewnętrznych po tych kilku miesiącach? Żona chciałaby zakupić ten sam model, ale mnie przyznam trochę odstraszają te zawiasy na wierzchu Mieliśmy brać aluminiowe z wypełnieniem Adeco, ale się skończyło na cenach >10k netto. Ciekawe swoją drogą jak by wyglądały te same drzwi z zawiasami ukrytymi - tzn. czy skrzydło by było też 'na zewnątrz' ościeżnicy... Nasz wykonawca podłogi poleca deski 2-warstwowe właśnie z Dąbexu. Niestety nikt ze znajomych nie ma Dąbexu i mało opinii o tym producenci, więc cieszy mnie że jednak nie jest to produkt zły (chociaż parkiet to też inna para kaloszy). A - nasze deski też będą olejowane, bo mamy koty i dzieci. Kilkoro sprzedawców odradzało przy takiej kombinacji lakierowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts