mazo 27.10.2011 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Też mamy od zachodu. Uważałam, że klamka jest wygodniejsza, ale wygrały względy estetyczne, a teraz (jak pisałam) przyzwyczaiłam się do pochwytu, chyba że ten sposób zamykania, który opisałam w wątku o drzwiach jest związany z tym właśnie, że to pochwyt, nie klamka. Wkurza mnie to, że trzeba trzasnąć drzwiami, żeby je zamknąć, nie można ich po prostu cichutko zamknąć. Jedynym plusem pochwytu jest to, że przy wychodzeniu nie trzeba przekręcać klucza tylko zatrzasnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 27.10.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Czyli masz elektrozaczep?U nas największy problem związany z elektrozaczepem/pochwytem to jest właśnie ta potrzeba posiadania klucza żeby otworzyć drzwi.Nie można tak jak przy klamce i zamku listwowym zostawić po prostu drzwi zaryglowanych (żeby się nie otworzyły) ale niezamkniętych na klucz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 27.10.2011 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 U nas była mowa o elektrozaczepie, ale w sumie nie wiem, czy to to. To taka zapadka w zamku, jesli się ją przestawi, wtedy można zostawić drzwi zamknięte, ale tak, że można je bez klucza otworzyć od zewnątrz. To takie lekkie zamknięcie. Czyli niby zaczep... Ale nie widzę tam działania elektryki:) Mąż mówi, że elektrozamek jest do domofonu, albo działa na tej samej zasadzie.... My w takim razie nie mamy go podłączonego, korzystamy tylko z tej zapadki. O ile dobrze rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bubuczu 27.10.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Witam, od dawna przeglądam forum ale dopiero teraz zdecydowałam się zalogować SUUUUUUUUUUPER wnetrza!!! Proszę o info odnosnie firmy fotela jaki jest w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 27.10.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Piękna działka, super dom, świetne wnętrza !Jest na co popatrzeć, gratuluję wyborów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ellfik 27.10.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Wielkie dzięki za rozwianie moich wątpliwości co do piecyka.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.10.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Mazo zajefajnie U Ciebie, wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 30.10.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Skłamałabym, gdybym powiedziała, że mi tu niezbyt fajnie Dzięki pasie Właśnie wróciliśmy do domu po całym dniu nieobecności i stwierdziliśmy, że super się wraca do domu... No i podoba mi się, nie będę udawać... Żeby nie było tak słodko - taras mi się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 30.10.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Mazo przyszłam tu zauroczona Twoja kuchnią, cały domek czad. Lampa Kafti z plakatem żółtej łodzi super duet. Muszę chwilę ochłonąć aby coś napisać, mam kilka pytań......pierwsze czy jesteś zadowolony/a z kominka wolno-stojacego, to był kiedyś nasz faworyt, ale my tacy niezdecydowani, ze ciągle w miejscu stoimy, nie wiem czy wyrobimy się do grudnia z przeprowadzka przy naszym niezdecydowaniu. drugie możesz z bliska pokazać betonowe płyty? skąd zamawiane, jeśli masz namiar byłabym wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrafka1719506031 30.10.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 \Żeby nie było tak słodko - taras mi się nie podoba Dlaczego???? Dla mnie jest obłędny. Wpadałam prosto z wątku kuchennego, gdzie znów mogłam powzdychać do Twojej kuchni:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 31.10.2011 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 agrafko - tego nie widać na zdjęciach, nie robiłam zbliżeń, ale bardzo widać te łączenia, nadal są czarne przebarwienia, bardzo odznaczają się śruby. Oglądam czasami czyjeś tarasy na forum - są starannie wykonane, no i przede wszystkim deski są położone najczęściej w innym kierunku, deski nie łączą się ze sobą jak u nas. Ale nasz deweloper przygotował wszystko pod legary w taki sposób, że deski musiały być położone tak, jak są. Nie wygląda jak porządny taras z modrzewia. Na dodatek deweloper skasował nas chyba podwójnie za deski...wrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.10.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Mazo, chciałam Ci powiedzieć, że mężowi i mnie tak bardzo podoba sie Twoja "przeszklona" antresola, ze chociaż u siebie pierwotnie planowaliśmy poręcz z siatką, to jesteśmy prawie na sto proc zdecydowani na szkło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 31.10.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Bardzo mi miło Tataraku Pamiętaj tylko o śladach na szkle... Ale plusem jest to, że powiększa przestrzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.10.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 właśnie o tę przestrzeń chodzi co do śladów i w ogóle czystości - zastanawialiśmy się, czy będzie trzeba zdejmować to szkło przy okazji malowania? bo pod częścią (na tym odcinku, gdzie szkło jest "na ścianie") są betony, a pod częścią ściana malowana na biało - nawet jak nie będziecie malować ścian na kolor, to i tak w którymś momencie będzie widać różnicę między odmalowaną ścianą a tą pod szkłem, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 31.10.2011 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Szczerze mówiąc nie zastanawiałam się nad tym... zdejmowanie tego to nie taka prosta sprawa... kilka osób to trzymało, nie zaryzykowałabym zdejmowania szkła, poza tym - kto by mi przyjechał, żeby je zdjąć...Raczej nie będzie widać różnicy, jesli się nie pomaluje tego fragmentu pod szkłem, bo tam i tak jest inny odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarownicaaa 01.11.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Listwa - dla Ciebie Ado: mam pytanie odnośnie listwy przypodlogowej bo mam duzy dylemat jaka zastosowalas bo podejrzewam ze to mdf lakierowany tylko czy polmat czy blysk? sama mam kuchnie w polysku i nie wiem jakie listwy wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franeczka 01.11.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Oszklona antresola super. Sama planuję schody ze szkłem. Zabieram się za czytanie całości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 01.11.2011 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 czarownico - listwy są matowe lub półmatowe, raczej półmatowe. I wydaje mi się, że takie są bardziej neutralne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 01.11.2011 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 franeczko - witaj u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.11.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 kurcze, przez chwilę myślałam, ze to u mnie;), ale nie ma tak dobrze;), choć na podstawie tego zdjęcia, możemy powiedzieć, że mamy niby tak samo:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts