Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt indywidualny - co myślicie? Komentarze do dz.mazo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dumałam, dumałam, coś mi w nim nie grało, trochę w niedobudżecie jestem

i ktoś kupił, napisz że to nie Ty i że nie były wcale takie świetne :( bo teraz oczywiście żałuję :(

a tak wyglądały w błękicie, oj ja głupia, głupia

SE193D_resized1024.jpg

SE193C_resized1024.jpg

SE193B_resized1024.jpg

SE193A_resized1024.jpg

tylko te różowe miały pięcioramienne nogi

Edytowane przez e-mól

Aricio - my karmnika jeszcze nie mamy - to półka na piwo zrobiona na czas parapetówy, która miała być przy ognisku (po północy i tak była), tak jakoś została i teraz wykładamy tam orzechy dla wiewiórki Eli :) A kiedyś oglądałam dizajnerskie karmniki i wydawało mi się, że w naszym ogrodzie nie możemy mieć jakiegoś zwykłego, musi być nowoczesny... :)

Pasie - u nas też kiedyś nie było wiewiórki, więc może i u Was się jakaś pojawi, trzeba wyłożyć orzechy:) Tylko żeby jakiś lis nie przychodził, skoro już taki zwierzyniec - u moich rodziców jest stałym gościem, przychodzi pod okno tarasowe i się gapi, zabrał też kiedyś tenisówkę mojej córki, ostatnio wyjeżdżaliśmy wieczorem od rodziców, mąż włączył światła, a przed samochodem na podjeździe stał sobie lis i nie zamierzał uciekać, ale przeżycie... nie wiem, czy on wściekły nie jest czy co?

Moniu - widoki jak widoki... No nie - sama sobie zazdroszczę :) Cieszą mnie strasznie, dlatego ciągle je pokazuję:)