mazo 01.11.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Cześć Myszo! ja też nie miałam pewności, że to u mnie... , ale chyba tak? hmm... Twoje zdjęcia listew były chyba trochę mało wyraźne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.11.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 ja robiłam zdjęcia na białej ścianie i taka światłość waliła, ze guzik było widać, fakt-kiepski ze mnie fotograf;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.11.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 mazo,przywedrowalam do Ciebie z watku o kuchni. Coz moge powiedziec?Napisze zgodnie z prawda, ze jest...nietuzinkowo,oryginalnie, z klasa...Super. Chcialam Cie zapytac o podloge w salonie.Jest piekna. Co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 02.11.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Mazo, zajrzysz na moje rozterki fotelowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 03.11.2011 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 hazeleyes - dzięki:) A podłoga to dąb (parkiet parat dos z Dąbexu). E-molu - zerknę do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 04.11.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Pamiętasz fotele na które kiedyś się na all czaiłaś i Ci je wykupili? Masz je gdzieś na dysku, pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 04.11.2011 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Taki zestaw? Tobie też się wtedy podobał chyba? niestety nie, wklejałam zdjęcie prosto z aukcji, ale to były zupełnie inne niż ten Twój teraz, takie niskie, nie obrotowe. A co z tym malinowym? kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 05.11.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 (edytowane) Dumałam, dumałam, coś mi w nim nie grało, trochę w niedobudżecie jestem i ktoś kupił, napisz że to nie Ty i że nie były wcale takie świetne bo teraz oczywiście żałuję a tak wyglądały w błękicie, oj ja głupia, głupia tylko te różowe miały pięcioramienne nogi Edytowane 5 Listopada 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.11.2011 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Bardzo brzydki Dobrze, że nie kupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKY20 05.11.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 hazeleyes - dzięki:) A podłoga to dąb (parkiet parat dos z Dąbexu). E-molu - zerknę do Ciebie. To jest ten mniejszy czy większy parkiet 11/13 x 70 x 490 czy 11 x 90/100 x 1000 Mazo I jeszcze jedno. Czy jest on jakoś dodatkowo zabezpieczony od spodu (mata, korek na wylewkę)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.11.2011 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Ten mniejszy. Zabezpieczenia nie ma - to na podłogówce, więc klejony do podłoża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.11.2011 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 (edytowane) Jesienne obrazki. Tak wygląda teraz nasz trawnik: Edytowane 6 Listopada 2011 przez mazo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 06.11.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 ooooo, jak cudnie!!!! i te sikorki, wiewiórki.....http://emoty.blox.pl/resource/upup.gif mnie też marzy się fajny, mały karmnik na taras, ale nie mogę znaleźć takiego, który mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.11.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 cudnie i te wiewiórki :jawdrop:bo sikorki mam swoje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.11.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Ale czad!Ty to masz dziewczyno widoki. Zazdroszczę jak nie wiem co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.11.2011 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Aricio - my karmnika jeszcze nie mamy - to półka na piwo zrobiona na czas parapetówy, która miała być przy ognisku (po północy i tak była), tak jakoś została i teraz wykładamy tam orzechy dla wiewiórki Eli A kiedyś oglądałam dizajnerskie karmniki i wydawało mi się, że w naszym ogrodzie nie możemy mieć jakiegoś zwykłego, musi być nowoczesny... Pasie - u nas też kiedyś nie było wiewiórki, więc może i u Was się jakaś pojawi, trzeba wyłożyć orzechy:) Tylko żeby jakiś lis nie przychodził, skoro już taki zwierzyniec - u moich rodziców jest stałym gościem, przychodzi pod okno tarasowe i się gapi, zabrał też kiedyś tenisówkę mojej córki, ostatnio wyjeżdżaliśmy wieczorem od rodziców, mąż włączył światła, a przed samochodem na podjeździe stał sobie lis i nie zamierzał uciekać, ale przeżycie... nie wiem, czy on wściekły nie jest czy co? Moniu - widoki jak widoki... No nie - sama sobie zazdroszczę Cieszą mnie strasznie, dlatego ciągle je pokazuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 06.11.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 a niech Cię, Mazo.... Cudo, po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 06.11.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Ale brzydko, i pasożyty do tego macie a tak serio to liście pięknie wyglądają, ale nie zazdroszczę grabienia, odkurzania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.11.2011 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 fakt, że te liście to trochę kłopot, już jedne grabie złamane - jakie to koszta:) No i nie wiem, jak to będzie, kiedy agrowłókninę wysypiemy korą, jak z tej kory zgrabiać liście? Odkurzacz pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 06.11.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 na korę na pewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts