78mysz 11.11.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 no niby te śliwki fajne są, ale nie wiem, czy (mi osobiście) nie opatrzyłby się za szybko. Coś w tym chyba jest, że niektóre lampy z wyższej półki mają taką cenę. Ja już i na te lampy uzbierałam niby i na parę innych fajnych rzeczy-w końcu trochę już mieszkam, ale jakoś tak łyso mi się robi na myśl o wydaniu piątki na takie "gadzety" czy na wymarzony fotel. No i pupka.W sieciówkach sprzedają teraz takie powiedzmy "podróbki" dropsów".To chyba sanneli robi takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 11.11.2011 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 No właśnie o to chodzi, że jakoś głupio mi wydać tyle pieniędzy na lampy, górnolotnie to zabrzmi, ale dla mnie to trochę niemoralne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.11.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 a może po pierwszym takim wydatku dalej poszłoby już łatwo? no przecież wszystko jest dla ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 11.11.2011 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Myszo - coś takiego?http://www.polskielampy.pl/images/SILGO/sligo_295447-3.jpg jest w dwóch rozmiarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.11.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 no własnie ja o tych mówiłam. szczerze, to za każdym razem rzucają mi się w oczy na wystawie. Trochę podobne do moich kokonów i ładnie wyglądałyby w kupie i w róznych rozmiarach i na różnych wysokościach. Kinkiety też można w takie płynące strużki ustawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 11.11.2011 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Też mi się podobają, szkoda, że tylko dwa rozmiary. I wydają mi się trochę retro. Dzięki za namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 11.11.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 mazo, na jeden wydatek ponad stan możesz sobie pozwolić, chyba?!?!?! skoro od dawna Ci się marzą i podobają niezmiennie, to na pewno będą podobały Ci się 4ever!!!!! ja też*się zastanawiałam nad miconosem, ale tera nie żałuję...uwielbiam go. wiem, że u Ciebie to x 3, ale pomyśl, że będą obiektem westchnień !!! zaoszczędzisz innym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 12.11.2011 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 (edytowane) tu miewają całkiem niezłe lampy . np. : http://domele.pl/p/107/20122/lampa-wiszaca-maxlight-ghost-1xe27-lampy-wiszace-lampy-zyrandole-kinkiety-.html ( ta jest dość duża...może kiedyś nad stół ) może coś Ci wpadnie w oko? Edytowane 12 Listopada 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 12.11.2011 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Dzięki, przejrzałam, ale jestem już zdecydowana na tę od Myszy. Mam nadzieję, że będzie ok. Pozostaje jeszcze kwestia przedłużenia kabla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 13.11.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 widziałam te gluty-niegluty, wczoraj w liroyu. nie wyglądają źle i było jeszcze coś takiego: http://3.bp.blogspot.com/-YdDCkBqQD1g/Tq3ko1EMprI/AAAAAAAABYQ/vBMmZ2tahXY/s1600/001.jpg całkiem intrygujące.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 13.11.2011 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 hej mazo.A widziałaś tą lampkę Gustaw? Od razu mi sie z Toba skojarzyła http://photos02.redcart.pl/templates/images/thumb/1234/0/0/pl/0/templates/images/products/1234/1912edade4ad054dc6dd34c7da79ec1d.jpg nie moge tego gustawa namierzyć, pomożecie? w sklepie domele nie znalazłam po nazwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 13.11.2011 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Dzięki, przejrzałam, ale jestem już zdecydowana na tę od Myszy. Mam nadzieję, że będzie ok. Pozostaje jeszcze kwestia przedłużenia kabla. mazo, bierzesz te lapmy sanelli? Widziałaś moją wizkę przy łóżku z nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 14.11.2011 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Dzięki Aricio! czyli jeszcze coś innego - podróba Castore... hmmm, nie lubię dosłownych podrób, ale może... teraz mam zagwozdkę, czy te od Myszy, czy te... Muszę się wybrać do LM.Moniu - widziałam, tylko wtedy myślałam, że to moje śliwki, teraz już kojarzę, że to te łezki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 14.11.2011 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Dostałam wycenę od stolarza, ceny netto, co o nich sądzicie:1. drzwi do spiżarni (połysk)- 1350zł (wymyślił nie łamane, ale takie na pół, jak w szafie, za mało miejsca na takie normalne, pojedyńcze)2. łazienka duża; szafka wnękowa - 480zł (drzwiczki z surowego mdfu, pomaluję farbą taką jak ściany, myślałam, że można bez wnętrza, nie można)3. łazienka mała; szafka pod umywalkę - 950zł (mała, 60/50/40, z drzwiczkami tylko, mdf półpołysk lub półmat)4. listwa przy karniszu w sypialni (bez montażu)- 190zł (ma po prostu przyciąć listwę z mdfu, ja ją pomaluję farbą taką jak ściany)5. ławka w wiatrołapie (z powierzonego materiału) - 450zł (przycięcie kawałka blatu, złączenie dwóch części ze sobą i przymocowanie ich do ściany) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 14.11.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Super domek, oj chciałabym taki. Nie mówię że nie jestem zadowolona ze swojego ale teraz jak bym budowała to postawiłabym na nowoczesność.Napisz mi koniecznie jakie farby masz we wnętrzu - jakiej firmy i symbole, no i te płyty betonowe -też genialne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merenwen 14.11.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Mazo, świetne wnętrza, bardzo mi się podoba u Ciebie Próbuję odnaleźć producenta Twoich drzwi wejściowych, ale nie bardzo mi się udaje. Mogłabyś mi pomóc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 14.11.2011 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 merenwen - dzięki! A drzwi to AP - drzwi.http://www.design-drzwi.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 14.11.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 1. drzwi do spiżarni (połysk)- 1350zł (wymyślił nie łamane, ale takie na pół, jak w szafie, za mało miejsca na takie normalne, pojedyńcze) Czyli dwa skrzydła, otwierane na na prawo i na lewo? Czemu nie łamane? W łamanych jeden ruch żeby otworzyć w dwuskrzydłowych dwa ruchy.Chyba że coś źle rozumiem, doktorat na temat łamanych już mogę napisać, mam cztery sztuki do zrobienia i ciężko dobrze temat ugryźć.póki co napiszę że raczej drogoSystemy, szyny, skrzydła, uchwyty, jak jakieś masz pytania konkretne to pytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 14.11.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 mazo, masz farby mieszane, czy gotowe? szukam jasnoszarej, gotowej. Jedyne, co na razie jedyne, co widziałam w sklepie, to dekoral....masz coś*w zanadrzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 14.11.2011 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 E-molu - też mi się tak wydaje, że łamane lepsze, ale jakoś nas przegadał, że się wygodniej otwiera, no i ten system do łamanych bardziej skomplikowany, poza tym otwór jest niższy niż zabudowa kuchenna, gdy zrobi te podwójne, będzie mógł zrobić je takie wysokie jak zabudowa, czyli wyższe niż otwór (nie pytaj mnie, o co chodzi...). Ostrzegano mnie, że jest drogi, że trzeba się targować... Aricio - mam tylko z mieszalnika, dlaczego chcesz z puszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts