aricia 14.11.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 to nie dla mnie..tak pytam, bo mnie pytano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 14.11.2011 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Kiedyś był chyba taki wątek o szarych kolorach i tam przewijały się nazwy gotowych szarych farb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merenwen 14.11.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 merenwen - dzięki! A drzwi to AP - drzwi. http://www.design-drzwi.com/ Dzięki wielkie Oni są z Kobielic, chodzi o te niedaleko Kędzierzyna? Bez problemu dojechali na pomiar? Jak ogólnie oceniasz kontakt z nimi i same drzwi - jesteś zadowolona z jakości, montażu itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.11.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 o! też bym się chciała tego dowiedzieć o AP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 15.11.2011 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Dojechali bez problemu, potem była reklamacja - ułamała się śruba przy pochwycie - trochę trwało zanim przyjechali, chcieli połączyć wyjazd do nas z jakimś innym. uważajcie przy pomiarze - my mamy drzwi trochę niżej niż okna - bo tak robią, nie na styk, tak, jak jest zrobiony otwór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 15.11.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Minko - nie odpowiedziałam jak przedszkole - całkiem nieźle, jeżdżą autobusem szkolnym, więc ostatnio przedszkola nie widzę. Wadą jest to, że krótkie - o 13 są już w domu. Prawdziwe przedszkole na wsi Szkoda, ze tak krótko, moja młoda tez się kaze wczesnie ze szkoły odbierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elwiwirka 20.11.2011 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Witaj Mazo, od czasu do czasu zaglądam tutaj i do Ciebie, bo bardzo podobają mi się Twoje wnętrza:) I mam takie pytanko, czy dobrze widziałam na zdjęciach,że masz ogrzewanie podłogowe...? I jak teraz oglądam finalne zdjęcia to widzę,że masz drewnianą podłogę. Czy możesz napisać jaką i jak to połączenie się sprawdza...? Będę ogromnie wdzięczna, bo szukam opinii na ten temat.Pozdrawiam Serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 20.11.2011 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Witaj Elwiwirko! podłogówka na drewnianej podłodze sprawdza się o tyle, że nic się nie dzieje z parkietem, nie ma szpar, może to dlatego, że parkiet warstwowy? Parat dos z Dąbexu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elwiwirka 20.11.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Witaj Mazo!Jestem bardzo wdzięczna za odpowiedz, wiele mi pomogła, bo miałam już bardzo zburzona wizje podłogi na ogrzewaniu podłogowym. Teraz wiem,że tak właśnie zrobię u siebie:) Pozdrawiam Serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 21.11.2011 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Nie ma za co A znasz wątek o drewnie na ogrzewaniu podłogowym? Podłogówka i drewno - skończmy z tymi bzdurami, czy jakoś tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 21.11.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Mazo - napisałaś "podłogówka na drewnianej podłodze sprawdza się o tyle, że nic się nie dzieje z parkietem, nie ma szpar". A w czym się ewentualnie nie sprawdza? Jak z grzaniem i łatwością utrzymania odpowiedniej temperatury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 21.11.2011 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 W sumie trudno mi odpowiedzieć, czy się sprawdza pod innymi względami, bo nie miałam wcześniej styczności z ogrzewaniem podłogowym. Ograniczeniem jest temperatura 26 stopni przy podłodze, ale nie wiem, czy wyższa jest potrzebna. To, co mi w podłogówce przeszkadza to długi czas nagrzewania do danej temperatury, ale o tym każdy wie. Często dogrzewamy kozą, ale nasza ocena tego, czy jest dostatecznie ciepło z samą podłogówką nie jest obiektywna, bo jesteśmy zmarzluchami. prawdziwe ciepło od podłogi odczuwam w małym wc, chyba tam rurki są najgęściej położone, czemu już w dużej łazience tak nie jest - nie wiem. No ale miało być o drewnie - dzisiaj nie podjęłabym innej decyzji - z wielką przyjemnością patrzę na nasze drewniane podłogi, koniecznie olejowane - taka podłoga wygląda tak surowo i rzeczywiście dotknięcie jej gołą stopą trudno porównać z lakierowaną powierzchnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 21.11.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Dzięki za odpowiedź. Dla mnie akurat wykończenie wielkości podłóg drewnem jest poza dyskusją. Dumam natomiast nad ogrzewaniem podłogowym. Obawiam się, że przy pokryciu większości podłóg w domu drewnem i jeszcze pewnym zamiłowaniu do dywanów, podłogówka będzie średnim pomysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 21.11.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 dr_au - skoro chcesz przykryć drewno dywanem, to po co Ci właściwie to drewno?Z innej beczki - zawsze powtarzam że najgorsze co można zrobić to pomieszać podłogówkę z grzejnikami wysokotemperaturowymi.Albo same grzejniki albo sama podłogówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 21.11.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Salik - bo lubię . Poważniej to dywanem nie przykrywasz przecież całości podłogi a tylko jakiś jej skrawek (np. w okolicach foteli i stolika kawowego). Dywany akurat lubię, bo dodają przytulności, w przyjemny sposób zmieniają też akustykę pomieszczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 21.11.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 z wielką przyjemnością patrzę na nasze drewniane podłogi, koniecznie olejowane Mazo, jakiej firmy macie drewnianą podłogę olejowaną? to trójwarstwówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 21.11.2011 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 http://www.dabex.co/Podstrony/Nasze-produkty/Parkiety-Dwuwarstwowe-Gotowe Basiu -dwuwarstwowy z Dąbexu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrek 21.11.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 witam,gdzie mozna obejrzeć zdjecia twojego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 21.11.2011 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Na przykład w moim dzienniku (górny link w podpisie) lub w komentarzach, tu też jest dużo zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrek 21.11.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 ok dzieki juz znalazlem domek super ale wnetrze powalajace:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts